קצת באיחור - עוד משהו...
התחלתי את המפגש עם איחור אופנתי. הגעתי לצערי בשעה 12:30 וכמעט כולם כבר היו בכניסה לטאוור רקורדס. שמחתי מאוד לגלות שנלה בסופו של דבר הסכימה להגיע לעזריאלי, וראיתי את כל הפרצופים המוכרים מהמפגשים הקודמים וגם כמה פנים חדשות של חבר'ה שהגיעו למפגש הראשון שלהם - נטלי ואורית! העברנו את עצמנו לגג של עזריאלי, שם היה אפשר לשחק שעות את המשחק המשעשע בעליל - "זהה את הפורום". בין שלל הפורומים הצלחנו לזהות את פורום "מתרימים", פורום "כבר תרמנו בעבודה" ופורום "כבר תרמנו בעבודה - חברתי". מאוד הצטערתי להיפרד ממאיה ועידן אחרי שהחלטנו לעבור לדיזנגוף סנטר, אבל בסנטר היה משעשע לא פחות! תכנית הבידור של לי היתה מעולה, והיא כללה מוזיקה וכמה משחקים ממש נחמדים, ובהחלט מגיע לה כל הכבוד על ההשקעה והמון תודה
אכן היה לנו extended של ה-extended של המפגש במקום שכנראה נקרא "שיפודי הליצנים", או משהו כזה. אני, תומר, עמית, לי ואלה מאוד נהננו שם, עם אטרקציות galore כמו מתקני ה-pez של תומר, מייק הבלתי נלאה, הרינגטונים של לי, הלשוניות של עמית, החתול של גיא ואביזרי האיפור של אלה, שהיו לה לשימוש רב, ולא בדיוק לאיפור... בהחלט היה נהדר לראות שיא נוכחות של 17 איש במפגש, למרות שכולם לא בדיוק פגשו את כולם, ומאוד חבל לי שלא פגשנו את שירלי, שהיתה מעלה את השיא העולמי המדהים שלנו ל-18 איש. היה נהדר לראות את כולכם, ולהתראות במפגש הבא