סיכום המיפגש

AeroTom

New member
גדול! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

תודה. נמתין בקוצר רוח לכל התמונות האחרות. וגם לתמונות מהמצלמות האחרות שהסתובבו במפגש כמובן.

AeroSlash

New member
בכללי התמונות יצאו אחלה ../images/Emo70.gif

שאלה לי אליכם, מרפי כתב חוק על דווקא?
דווקא כשלא רציתי להופיע בתמונות וניסיתי לא להיות בתוך הפריים אני יוצאת במליון ואחת תמונות!!!!!!! ניסתי במשך כל המפגש להיות זו שמצלמת כדי להופיע כמה שפחות אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני נמצאת אי שם בפינות במליון ואחת תמונות.. גררררררר
אגב, התמונות ההיסטוריות של הביזנס על גג העזריאלי והתמונות מטויז אר אס יצאו מעולה

AeroTom

New member
גם אני לא מאוד פוטוגני...

בואי הפעם נשים את כל התמונות שצולמו מכל המצלמות בלי שום סינון ועניינים.אני ו-אלה נקבור את עצמנו בשקט... שמח לדעת שהתמונות יצאו אחלה ומצפים כבר לראות! שכחתי גם מתמונות העסקאות.נראה לי בסוף שכחנו לעשות עם כולם...

RockThisWay

New member
../images/Emo10.gif

אוף, שכחתי לברר איפה בדיוק נפגשים או להשיג מספר טלפון של אנשים מהפורום כדי לברר לפני שנסעתי לערד ולא היה לי מחשב, וככה למרות שהייתי באותו זמן בדיזינגוף סנטר לא הצלחתי למצוא/לזהות אתכם. בעסה.. נורא ציפיתי למפגש..

AeroTom

New member
באמת חבל...

אבל גם לא הייתה לנו שעה קבועה לפני שבא אנחנו נעזוב את עזריאלי וגם לא מקום מפגש קבוע מראש ב-סנטר... האמת שחשבנו אולי ניתקל בך איכשהוא ותזהי אותנו.חבל באמת שלא יצא אבל יהיו עוד מפגשים ועוד הזדמנויות,ופעם הבאה נדאג קודם שיהיה לך איך ליצור קשר עם חברי פורום שיגיעו.

RockThisWay

New member
קיוויתי לזהות

אכתם באמת, וכל הזמן התסתכלתי, אבל מסתבר שלא יצא.. חפיף. במפגש הבא =)

SaintJohn

New member
קצת באיחור - עוד משהו...

התחלתי את המפגש עם איחור אופנתי. הגעתי לצערי בשעה 12:30 וכמעט כולם כבר היו בכניסה לטאוור רקורדס. שמחתי מאוד לגלות שנלה בסופו של דבר הסכימה להגיע לעזריאלי, וראיתי את כל הפרצופים המוכרים מהמפגשים הקודמים וגם כמה פנים חדשות של חבר'ה שהגיעו למפגש הראשון שלהם - נטלי ואורית! העברנו את עצמנו לגג של עזריאלי, שם היה אפשר לשחק שעות את המשחק המשעשע בעליל - "זהה את הפורום". בין שלל הפורומים הצלחנו לזהות את פורום "מתרימים", פורום "כבר תרמנו בעבודה" ופורום "כבר תרמנו בעבודה - חברתי". מאוד הצטערתי להיפרד ממאיה ועידן אחרי שהחלטנו לעבור לדיזנגוף סנטר, אבל בסנטר היה משעשע לא פחות! תכנית הבידור של לי היתה מעולה, והיא כללה מוזיקה וכמה משחקים ממש נחמדים, ובהחלט מגיע לה כל הכבוד על ההשקעה והמון תודה
אכן היה לנו extended של ה-extended של המפגש במקום שכנראה נקרא "שיפודי הליצנים", או משהו כזה. אני, תומר, עמית, לי ואלה מאוד נהננו שם, עם אטרקציות galore כמו מתקני ה-pez של תומר, מייק הבלתי נלאה, הרינגטונים של לי, הלשוניות של עמית, החתול של גיא ואביזרי האיפור של אלה, שהיו לה לשימוש רב, ולא בדיוק לאיפור... בהחלט היה נהדר לראות שיא נוכחות של 17 איש במפגש, למרות שכולם לא בדיוק פגשו את כולם, ומאוד חבל לי שלא פגשנו את שירלי, שהיתה מעלה את השיא העולמי המדהים שלנו ל-18 איש. היה נהדר לראות את כולכם, ולהתראות במפגש הבא

למעלה