סיכום המיפגש

סיכום המיפגש

אז ככה.... עבר אליי יום מאוד ארוך היתעוררתי ב 7 ומשהוא בבוקר אחרי זה לכחתי אוטובוס מהבית עד לב המיפרץ ומישם לכחתי רכבת עד עזריאלי (אגב.. הרכבת שלכחתי בכלל לא חשבתי שאני יכח אותה כי היא איחרה , כלומר תיכננתי לכחת את זאת שאחריה) בכול מקרה... הגעתי לעזריאלי ופגשתי את נטלי טיילנו כצת עלינו לגג ואחרי כמה דקות הלכנו לאכול. אחרי זה הלכנו לטוואר רקורדס ופגשנו את: אלה,לי,אלדד,אורית,נלה ועמית אחרי זה היצטרף אלינו תומר ואחרי זה גם נועם ,עידן ומאיה עלינו לגג ועשינו עיסקאות (קניתי את rocks and rock in the hard place) היצטלמנו כצת ופגשנו את סבטלנה אחרי זה ירדנו לקניון בניסיון לחפש מקום לשבת אבל לצערי לא ממש מצאנו... אז הלכנו לדזינגוף סנטר ומצאנו איזשהוא מקום לשבת בצד ופגשנו את דינה ושיר ואבי שמענו כצת מוזיקה ושיחקנו מישחק נחמד שלי אירגנה טיילנו עוד כצת בקניון והיתפזרנו.... אגב... אני נטלי ואלדד כימעט ולא הלכנו לעיבוד בתל אביב בניסיון להגיע לעזריאלי חזרה. ומזל ששאלתי את האנגלי ההוא איך להגיע... אחרי הליכה של 20 דקות הגנו לעזריאלי וניפרדתי גם איתם. ועוד משהוא מעניין שכבר לא קשור..... חשבתי שאני שוב יאחר לרכבת לחיפה ויהיה צריך לחקות לאחרת ושהגעתי לתחנה פיתאום ראיתי שהרכבת עוד עומדת אז החלטתי לכחת אותה, הסדרן אמר לי שזאת רכבת ישירה לחיפה שעוצרת בלב המיפרץ ושהגענו לחיפה הייתי צריך לרדת בתחנת "מרכז" כידי לכחת עוד רכבת ללב המיפרץ. מוזר אה?

ועוד משהוא

היה מאוד טוב ליסוע ברכבת בחזרה ולישמוע את רוקס כול הדרך ובייחד את home tonight

ועוד משהוא ../images/Emo13.gif

שחכתי גם את אירה בקיצור... כימעט כול חברי הפורום הגיעו היום

AeroSlash

New member
ועוד קצת על המפגש :)))

בכללי היה מאוד כיף אבל לקראת הנסיעה בחזרה היה חייב להיות משהו שיהרוס לי
בקיצור, אחרי שאני, לי ונועם הגענו לעזריאלי נפרדנו כל אחד לדרכו (או ליתר דיוק נועם שהמשיך ואני ולי שחיכינו בתחנה שלנו). ראינו את ה-852 מתקרב וכמובן עלינו עליו. אני נותנת את הכרטיס שלי לנהג ואז מתברר לי שהכרטיס שלי לא תקף ואני בלי גרוש על התחת. הסתבר שהנהג האידיוט בחדרה לא מכר לי כרטיס נורמלי כמו שביקשתי, דו כיווני, אלא כרטיס לכיוון אחד ומן הסתם לא יכלתי לחזור איתו למרות שהכרטיס הדו הכיווני והכיוון אחד היו באותו המחיר בדיוק. בכמה מילים פשוטות הנהג היה מאוד להוט להשאיר אותי לבלות לילה סוער במיוחד ברחובות תל אביב אבל העובדה שהוא חדרתי ואני גרה בדיוק מרחק הליכה של מטר מתחנה מרכזית בחדרה תרמה. הוא אמר שהוא מוכן להסיע אותי אם אני אבוא אליו בשעה מסויימת (הוא יצא בדיוק מחדרה לתל אביב) ואחזיר לו את הכסף. לפחות קצת אנושיות הייתה בו. הכי מצחיק שכשהוא הראה את מלוא הרצון להשאיר אותי בת"א לי התעצבנה עליו ואמרה לו:"אתה לא יכול להשאיר אותה לבד פה!!!" והוא גם תפס עמדה והתחיל לומר שהוא לא חייב כלום לאף אחד ואני עומדת לי ביניהם באמצע. אני קולטת שהנהג לא מתכוון לוותר על העמדה שלו והסיכויים שלי לבלות בת"א את הלילה הזה רק גודלים, אז התחלנו בויכוח סוער על כל האוטובוס ובסוף לא ביליתי לילה חינני ברחובות ת"א (לשמחתי). ובכללי המפגש היה מאוד מהנה. היה מאוד משעשע לשבת בפלאפל המאוד נקי לאחר שכולם הכלו ונשארנו רק אני, לי, עמית, תומר ונועם. השארתי לבעלי המקום מזכרת נעימה במיוחד
. הקלטנו קטעים משעשעים בעט הפלא של קופר וטעמנו טעימה בלעדית מהפז דובדבן :))) והכי חשוב יש לי פנדורה גדולה!!!! אני גאה בעצמי :))))) אני בטח אחלום עליה הלילה... (אני לא כותבת הרבה כי אני יודעת שה-CC יעשה פה סיכום באורך מכובד ביותר)

Bad Girl 15

New member
ועוד משהו.חחח..

אחרי שנפרדתי מאלדד ואלכס בעזריאלי פגשתי ידיד שלי.. עשינו טיול, נהנו ..ואז הזמן טס ונזכרתי שאני צריכה לרכבת..ואז ב9ורבע הבנתי שאיחרתי אותה..והרכבת הבאה לבנימינה היא ב20 ומשו...אבל המזל האיר לי פנים וידיד שלי החליט להקפיץ אותי ישר עד הבית...הנסיעה הייתה מהנה..

Xboy123

New member
נסטיי ../images/Emo23.gif

תמיד יש פעם הבאה!!! ואם אני הצלחתי לחכות בסבלנות והרגע הזה הגיע, גם לך זה יגיע
התבאסתי שלא באת מול לי ואלה(שבהתחלה לא הבינו מה אני אומר בכלל.. אמרתי להן "אוף דווקא נסטי לא באה" והן שעה מסתכלות עליי ואומרת "מה?" מה? אני לא מספיק ברור?!).. פעם הבאה תבואי כבררר קפיש?!

oritmagnezy

New member
אני שמחה שנהנתם בהמשך המפגש

ואני לא יכלתי להמשיך אתכם כי חברה שלי היית איתי ולא יכולתי פשוט להשאיר אותה..
אבל תמיד יהיה נקסט טיים!
(שאז אני יבוא כבר לבד.
.) למרות שתחילת המפגש היה קצת מבאס כי היה קר וטיפה משעמם ראיתי שנהנתם לכם שם בהמשך.. אבל לצערי לא יכולתי להמשיך! אמממ אחרי שהלכתי קניתי סוף סוף את PUMP!!!
וגם עשיתי את השרשרת שכ"כ רציתי ולא מצאתי בנתניה.. עם האותיות וכמובן שרשמתי (באנגלית) אירוסמית'!! היא יפה ביותר
! עכשיו, משו אחד: יותר מאוחר הלכנו לחור בשחור, והיה שם דיסק שלא הכרתי של אירוסמית' עם שירים לייב כנראה יצא אחרי 93' (לא חלק מהדיסקוגרפיה בכלל) שקוראים לו GET A KICK
(חשוד...) ואחרי שהייתי צריכה הלוואה מחברה שלי והנחה מהמוכר (שהיה אגב מאוד נחמד) כיוון שבזבזתי את כל כספי... (ואגב הדיסק במצב מצוין!!) אז מישו יודע על מה מדובר?! הדיסק מורכב משירים בלייב של: -Love in an Elevator -Rag Doll -F.I.N.E -DUDE.. -Janie`s Got a Gun -Sweet Emotion -Samo Old Song and Dance -RED HOUS (שאת זה אגב אני לא מכירה..) -Monkey on My Back -Dream On ושוב: אם מישו יודע במה מדובר, מוזמן להגיד לי!

AeroTom

New member
זה בוטלג,לא אלבום רשמי...

ראיתי אותו שם בעבר... כמובן לא משהו רשמי בדיסקוגרפיה של הלהקה. ו-Red House הוא שיר של ג'ימי הנדריקס שג'ו ביצע כמה וכמה פעמים בהופעות.

Aeroguy

New member
מדובר בשירים חתוכים מתוך...

...הופעה של אירו בפילדלפיה בטור של פאמפ (19.1.90). בדיסק יש 10 שירים חתוכים מתוך 15 השירים שהיו בהופעה, ששודרה ברדיו. האמת שמדובר בבוטלג היסטורי במיוחד, שכן זה הבוטלג הראשון שהיה לי אי פעם!!! אחריו באו רבים וטובים יותר אך תמיד יש לי מקום קטן בלב ל- Get A Kick...

oritmagnezy

New member
יופי,תודה! עכשיו אני יודעת מה מקורו

של get a kick שהוא אגב מצוין!:)

AeroTom

New member
The "Real Deal" Meeting...

כמו תמיד היה משעשע עד מאוד והפעם גם המפגש התחלק ל-2 מקומות וגם ל-Extended Meeting קטן במפגש שוארמה\פלאפל עם מוכרים שחושבים שכל אחד הוא יותר ליצן מהשני. בעזריאלי היה נחמד מאוד לראות את הפנים המוכרות של כולם וגם את החדשים-אורית ונטלי.היה נחמד על הגג והעסקאות יצאו לפועל אחת אחרי השניה.הכסף נבדק ואושר אז-תהנו מהאלבומים כל מי שמכרתי לו! (ועדיין אם תמצאו לי קונה ל-Live Bootleg אני מביא 10% מהרווחים...) אחרי עזריאלי עזבנו את מאיה ועידן (
) ויצאנו לעבר הסנטר להמשך של המפגש.דיברנו,שמעתו מעט מוזיקה וגם שיחקנו באקדח החדש שלי וכמובן במשחקים של-לי.וכמובן ראוי לציין--כל הכבוד ל-לי על היוזמה של המשחקים (במיוחד זה עם הציטוטים שהיה ממש מקורי ומהנה) ללא ספק אטרקציות נהדרות ומשעשעות שמי ייתן יהיו לנו בכל מפגש גם בעתיד. אחרי שסיימנו עם הסנטר די נפרדנו ואז היה Extended Meeting קטן בחנות האוכל הקטנה ליד הסנטר.אני,אלה,לי,נועם ועמית השתעשנו להנאתנו על פה ועל שם והמוכרים שם שיחקו אותה ליצנים כל אחד ולקח לי ולנועם איזה שעה לקבל את האוכל.אלה גם הכינה יצירות מהמוצרים על השולחן ולא הזיזה את הידיים מ-פנדורה החדשה שלה (איך היה לילה ראשון עם פנדורה אגב?) ואחרי זה יצאנו והגענו אנשים למסקנה הבאה: מכל האנשים מהפורום שלנו שהגיעו גם לסנטר וגם לעזריאלי יוצא שהיינו 17 אם אני לא טועה בכללי וזה שבירת שיא! (14 השיר הקודם) כל הכבוד לנו ונקווה שאפילו זה יעלה בעתיד. אחרי זה נפרדנו ועוד מפגש הגיע לסיומו. היו עוד הרבה דברים נחמדים שעשינו בעזריאלי ובסנטר שאני לא זוכר את כולם כרגע,והיה אבל די חבל שלא פגשנו את שירלי ואת ענת.וכמובן גם את נסטיה ששלחה ברכות ב-SMS ופעם הבאה נראה אותך ויהי מה! ולגבי תמונות: הפעם אני לא יוכל לקחת על עצמי את ההקטנה והכל בגלל שה-ICQ שלי לא פועל ודי בעיה להעביר אחת,אחת במסנג'ר וכאלה. אז כל מי שצילם תמונות במפגש תעלו את כל מה שיש לכם ואתם יכולים,כדי שנוכל לצפות בכולם (איך יצאו הציורים על הלוחות בטויז אר אס? אני מת לראות...
בקיצור היה אחלה ומצפים למפגש הבא שלנו.וגם כמובן מצפים לראות תמונות ממש בקרוב.מי שצילם-Let us see. מעניין איך הם יצאו.

למעלה