סיכום החגים עד כה:

לא נראה לי שיש צורך בכזה

הבנתי את הכפית... ואולי לא

לקח לי זמן להבין מה משמעות הכפית במשחק הבינגו.
כי היה יותר מתאים אם היה שם את חפירה (אייקון שלנו יש
), אבל אז פתאום היה נראה לי שבאותה משמעות רק במנות יותר קטנות, כמו שאסירי עולם חופרים מנהרות במשך 40 שנה עם כפית כדי לברוח מאלקטרז.

אם יש לכם פרשנות אחרת, אשמח לשמוע. כי מה זה החיים הרי אם לא הפרטים הקטנים: כמו משמעות הכפית בבינגו הזה

וואו! פתחת לי צוהר לעולם חדש

בבלוג לא מצאתי את הידים והרגליים.

הטקסט על תיאוריית הכפות המתורגם הדהים אותי לגמרי
(הרבה יותר מדהים מלחפור מנהרה עם כפית כדי לברוח מאלקטרז). לא הצלחתי להוריד אותו כקובץ אבל הדפסתי. ואני מצטרפת כחברה נאמנה למועדון תיאוריית הכפות.

נוסח שבועת האמונים
הנני נשבע (ת) ומתחייב (ת) בהן צדקי לשמור אמונים לתיאוריית הכפות, לחוקיה ולשלטונותיה המוסמכים, לקבל על עצמי ללא תנאי וללא סייג עול משמעתה של תיאוריית הכפות, לציית לכל הפקודות וההוראות הניתנות על ידי המפקדים המוסמכים ולהקדיש את כל כוחותיי ואף להקריב את חיי להגנת הכפות ולחירות החולים הכרוניים.

הבלוג של הומור חולים כרוניים אדיר. יהפוך לחלק אינטגרלי.

עוד לא הגעתי לשני האחרים. אבל אעשה זאת, נגיד בשעה שהיא לא אישון ליל

הרבה תודה.

ביום שבו נוציא חוברת הכנה לחולי תת"כ / פיברו, החומרים שניתנו בדיון הזה חייבים להכנס לסקציית: איך להתמודד עם אי ההבנה של הסביבה, והקושי להסביר.

אולי כשכלנית תרגיש יותר טוב היא תכניס אותם למאמרים של הפורום, או לינקים או לא יודעת בדיוק. אבל זה "אביזרים תומכים" ממש חשובים.

רבה

Sigal H

New member

הישג מכובד ביותר, אני כל כך שמחה איתך

והנה בתמונה עוד שטות שמנוסחת פשוט נהדר.
(מקווה שזה יעבור, משום מה אני לא רואה תמונות מצורפות אבל מקווה שאתם כן)

תודה
. את התמונה אני חושבת להגדיל לפוסטר

יש! נתתן לי תחמושת נהדרת כדי להתמודד עם מתקפת "רצון טוב שעושה את הכי רע שאפשר".
שזה משהו שגם כיפת ברזל לא יכולה עליו.

התמונה גם לי לא נפתחה בדפדפן שלא אנקוב בשמו, כדי לא להחשד כמיושנת עוד יותר ממה שאתם יודעים עלי כבר.
אבל בדפדפן היותר מתקדם (גם הוא מימי הביניים) כן נפתחה.

אז מה שאתה רואה או לא רואה בחיים הוא תלוי דפדפן

Sigal H

New member
נראה לי שמצאתי את התקלה

בנטרול האד-בלוק רואים את התמונות, בהפעלתו לא רואים. מוזר, כי לא שיניתי את הגדרותיו לאחרונה וקודם זה עבד...

כן האד אונס והפופ אפס זה מה שעושה את הבלגן

ויש להם חיים עצמאיים משלהם, שאני עוד חוקרת. כי לפעמים כשאתה מנטרל אד און בדפדפן אחד אז זה משפיע על דפדפן אחר. תחום מסתורי ומעצבן.

אבל העיקר שהצלחת לפתור את זה

ו אולי

New member
wishful thinking

לפני כמה ימים כששמעתי הצעה בסגנון הזה מאמא שלי, שאלתי אותה האם היא באמת מאמינה במה שהיא אמרה או שזה wishful thinking. לקח לה רגע להבין שבאמת התכוונתי לשאלה ושזה לא נאמר מתוך כעס, ורגע נוסף כדי להיות כנה עם עצמה ולהבין עד כמה ההצעה שלה רחוקה מהמציאות...
&nbsp
אני מבינה את הרצון של האנשים מסביב לעזור, ואת חוסר האונים שלהם שמוביל להצעות ולשאלות האידיוטיות האלו, אבל אם לצטט מה שאמרה לי פעם מישהי מייד אחרי שהבינה שגם היא שגתה באמירה אידיוטית מהסוג הזה, אז יש אמירות שגם אם הכוונות מאחוריהן טובות, הן רק מגבירות אצלנו את תחושת הלבד.

bimbo15

New member
אני רוצה לציין, שמכל שלל האמירות החכמולוגיות,

הכי מחרפנת אותי האמירה "הכל בראש שלך".

אני מוכנה בו ברגע לטגן את מי שאמר לי את זה, אבל שואלת בנימוס ובארשת הכי רצינית שאפשר:
"רוצה להתחלף איתי?"
עד עכשיו לא נעניתי בחיוב. אף אחד לא רוצה להתחלף...

אישרור לגבי כוח הכבידה והשפכטל

כתבת דברים קשים מחד אבל מדהימים מאידך.

לא במצב קוג' להגיב כעת יותר לעומק, אבל אחד מחברנו התת"כים תיאר לי את הרגשתו בשבועות האחרונים "אני דבוק לרצפה".
אז אני השנה הצלחתי לעבור מתחת לרדאר של החגים, אבל בכל תקופות החגים מאז שאני חולה, השילוב שלהם עם עונות מעבר היה בדיוק כזה, הייתי "דבוקה לרצפה".

מש"ל.

ריפנזל

New member
מנצלש"ת סכמ"ש

אז, לקראת סוף ה"החגים" הבא עלינו טובה,

הטוב (חוץ מ"שנגמר") -
הפחוטוב (חוץ מ"שהיה") -
יש לכם סוכה? (ולמה אין אייקונים לסוכות? חוץ מפטישים לא מתאימים:
) -
מה אתם מתכננים לרביעי-חמישי של עוד-קצת-חג-אחרון-ודי-אה-ואז-סופ"ש?
ממה אתם מרוצים מעצמכם?
ממה אתם מרוצים מהסובבים אתכם?
להצעת ו אולי - מה היה המרחק שלכם מהעולם/מציאות בשבוע האחרון?
מה הייתם רוצים לצעוק בכל הגרון ושכו-לם ישמעו? (סימני קריאה חופשי ע"ח הבית, תתפרעו) -
גם אצלכם ירד גשם שווה??
וצפרדעים מכל סוג יתקבלו בברכה (קישורים, הגיגים, השווצות, מה-האחיינים-של-כלנית-אמרו-הפעם וכד') -

רק שני סעיפים בשלב זה.

מה היה המרחק שלכם מהעולם/מציאות בשבוע האחרון? רחוק מאד וכיף לגמרי

משפט של אחיינים. היום הצצתי בילדים הם התסריטאים וכו', וזה חדש טרי ומקסים, ומוקדש באהבה לאלה מאיתנו שנאבקות במשקל

אפשר לבקש פרשנות?

את שני הסעיפים האחרונים הבנתי אבל את הראשון לא. זה קשור לשנת שמיטה? ואם כן אז למה רק לפני שבועיים?

אני לא מספיק חדה כדי להבין בדיחות וחידודים, איזה מזל שפה אפשר להפגין את הטמטום-פיברופוג בלי להתבייש

למעלה