ה- top 10 שלי ...
2006- 2014
שזה בערך מאז שה- 360 יצא
הרשימה שלי הולכת לפי ה-fun factor זתומרת ממה נהנתי הכי הרבה

10 EA SKATE - שזה משחק ששם את משחקי הטוני הוק במגירה ... לנצח ... נראה מצויין מהפכני מבחינת שליטה .. שם דבר

9 GUITAR HERO 3 - מבחר שירים מעולה slash בתור boss battle קיץ אחלה

8 SOUTH PARK - מלא תועבה לשון הרע וגזענות עם גרפיקה של macromedia flash המשחק הזה עשה לי לא מעט שמח
ההומור מוגש מנקודת מבט של ''דמיון סוטה אינפנטילי'' (שזה ''חוש'' שדי שנשחק עם הזמן... לפחות אצלי)
והגיימפליי מעביר אותו בצורה נפלאה המשחק הזה עומד ב100 % ציפיה שלי ממשחק סאות פארק

7 TRIALS FUSION- אני לא מבין למה הוא לא יצא ל ps3 \360 כאילו זה לא איזה משחק עם גרפיקה מהממת ודרישות מטורפות אבל הוא נורא כיפי ובין הטובים בתחומו אם לא ה- ...

6- MODERN WARFARE 2 והכוונה מן הסתם שהיא למולטי ... אם זה פרקים מפות הקוויק סקופ ... האהוב עליי ממשחקי הcod

5- 2 BAD COMPANY מה שמייחד את באטלפילד לדעתי זה המשחק הקבוצתי ומה שבאד קומפני 2 חידש זה הsquad team deathmatch hardcore mode ... בלי מפה .. בלי כוונת ... 4 קבוצות של 4 אנשים והדרך היחידה לתמרן היא באמצעות האוזניה שזה הרבה הרבה שמח

4 NEW SUPER MARIO BROS DS ... המשחק הראשון שראוי לכותר סופר מריו אחרי המשחק הרביעי ... כיפי מאתגר ומלוטש
כמו שצריך

3 SOUND SHAPES שזה משחק פלטפורמה אבל במקום לאתגר הוא יותר בקטע של relaxation ומה שמייחד אותו
שבכל שלב אפילו קטע בשלב יש מנגינה שמתנגנת ב loop ברקע ויש כאלה עיגולים שצריך לאסוף כל עיגול זה צליל וככל שאוספים יותר עיגולים זה מוסיף למנגינה ... מאוד מקורי

2 GOW 3 ... מילה אחת EPIC שתי מילים MUST PLAY ... למעשה התצדקה היחיד לקנות PS3 ...

אחרון חביב
זה משחק שבכלל הורדתי תדמו שלו בטעות וככה נתתי לו צ'אנס וגם בהתחלה חשבתי איך לא מתביישים לקחת כסף על כזה דבר ואז בום ! WOW !
מקורי מלוטש מעניין מרתק ... כל השבחים ... אש !
ואני מדבר על TEARAWAY ...
כשקיבלתי את ה-ps vita הדבר הראשון שעלה לי בראש זה למה לאזעזל צריך טאץ' אחורי ... איזה גימיק מעפן ואחרי ששיחקתי בtearaway זה שינה לי לגמריי את כל ההשקפה לגבי גימיקים ולמה צריך אותם ... אפילו שהגימיק מסריח רצח אבל אם משתמשים בו בצורה הנכונה הוא הופך להיות כיף טהור ... המשחק שככה הביא אותי לתובנה הזאת לדעתי ראוי למקום הראשון
MUST HAVE
מומלץ !