סיכום דיון גזענות.

KUK NICK

New member
סיכום דיון גזענות.

אז למרות שיושבים לי 4 חברי פורום על הזנב, ולמרות ששלחתי אותם עוד אתמול להביא לי הוכחות מדוע הם קוראים לי גזען ולמרות שהם עד עכשיו רק מתחמקים, ולמרות שאני לא בטוח שהם בכלל טועים [בהנחה שהם יוכיחו לי כבר ויגאלו אותי], ולמרות שפרסום הפוסט הזה עשה לי טוב שקבלתי כמה תגובות פרטיות כמו "אתה אדם אמיץ", "מה אתה מבזבז זמן על אנשים שלא מבינים מה אתה כותב" ואפילו פניה רומנטית מחילונית חמודה שהסברתי לה שאני דתי פנאט ולמרות שהפוסט הזה עשה לי רע כי גרמתי לפילוג בעמי היקר בלי כוונה כזו - חשבתי לעצמי, בויינה צל, הבאתי לך מעל 2000 צפיות לפורום ומאות הודעות, תן מילה טובה לנערת רייטינג שכמוני וכל זה מבלי לראות תוכנית ראלטי אחת מעולם.

מאחר ואנחנו בחודש הרחמים והסליחות, אני רוצה לבקש סליחה מכל מי שנפגע מהדברים, אין מה לעשות, יתכן מאוד שאני גזען, אני עדיין לא בטוח, אבל זה בהחלט אפשרי, האמת.. מתאים להיות גזען, נשמע גזעי, לא ?

אז מאחר וזה יהיה מאוד גזעני מצדכם להיתיחס לציבור הגזעני שלי בצורה גזענית, בבקשה אל תהיו גזענים קבלו אותנו כמו שאנחנו.

אלמוג153

New member
את האמת

מי שכותב דברים כמו שכתבת רק מראה לי איזה פער יש ביני לבינך ברמה השכלית. כשאתה חושב שבגלל שאתה חצי חצי יש לך זכות לשפוט מי טוב יותר ומי פחות זה די עלוב תרשה לי לומר לך.

זה די מזכיר לי את השואה. יושב לו אדם למעלה ואומר זה יותר טוב, זה פחות טוב, אותו נהרוג ואותו נשאיר בחיים. לטעמי אתה אשכנזי יותר מאשר מזרחי כי אצל המזרחים מצאתי סובלנות עצומה והרבה היגיון שלא מצאתי בצד השני כמובן שזה לא גורף, אבל זה הרוב.

תבקש סליחה מעצמך כי אומץ לא ראיתי פה אלא ים של פחדנות והסתתרות

mri10

New member
כל פוסט

שלך ללקק את האצבעות,אני חושב שצל צריך להודות לך,לא על הכמות,אלא על האיכות.

יש לך חלק לא מבוטל ברמת האינטלגנציה כאן בפורום,ובפוסטים שלך אתה מאזן את שלל הפוסטים הנמוכים והבנאלים שקיימים כאן באתר.

כמו לדוגמא.

הפוסט על פנינה רוזנבלום.

KUK NICK

New member
אדוני היקר

אתה לא שייך למרוקו ולא לפולין.

אתה שייך לעולמות העליונים הגבוהים, באת לפה להוסיף קצת חן שכל כך חסר בעולמי המלא עפר ועפר.

סpap

New member
לפעמים אתה חכם ולפעמים אתה דביל (כמו כולנו)

מה זה המשפט המטומוטם הזה שכתבת :

"יתכן מאוד שאני גזען, אני עדיין לא בטוח, אבל זה בהחלט אפשרי, האמת.. מתאים להיות גזען, נשמע גזעי, לא ?"

סpap

New member
עכשיו אחרי שהגבת לי, הבנתי. (אני חושב)

ותגיד לי תודה.
כי בזכותי עוד כמה שלא הבינו
מבינים כעת
שהית ציני?

גמר חתימה טובה :)

KUK NICK

New member
קצת יותר מתוחכם

זאת ציניות שמעורבת בבקשה אמיתית להגדרה של גזענות שלדעת חלק מהכותבים אני שייך לה וחלק לא.

2 הבעיות הן :

1. האם ההגדרה הגזענית כוללת מצב שאתה גזעני כלפי המגזר שלך כמו למשל שאדם שחור קורא לחבר שלו שגם הוא שחור "נייגר" , האם הוא גזעני ?

2. האם ציון של עובדות מחקריות על עם מסויים או גזע מסויים היא גזענות

אם שתי התשובות להגדרה המילונית / פילוסופית למושג הזה היא "כן".

אז אני גזען - כי אני מודה שבצעתי את שני אלה

אם לא אז לא.

סpap

New member
2. אם אתה חצי חצי ומתרברב בחצי המוצלח שבך

אתה מעליב את אלה ש" "לצערם" " נולדו בלי "החצי מוצלח"
וזו גזענות.
חצי שחור וחצי לבן שיגיד דברים גזעניים כנגד השחורים. הוא גזען
לטעמו החלק הדומיננטי בו הם ה"גנים הלבנים" והוא בדברו על
השחורים כנחותים, (למרות שהוא חצי שחור וחצי לבן) הוא גזען.

בקשר לסעיף 2

2. האם ציון של עובדות מחקריות ע
ל עם מסויים או גזע מסויים היא גזענות

התשובה היא

כן.

KUK NICK

New member
אז ככה:

1. לא התרברבתי בשום צד, אין לי על מה להתרברב, תאמין לי, אני אישית כישלון טוטאלי משני הצדדים. כלומר ההורים שלי מעולים אבל אני פשוט כשלון.
גם אם הייתי מזרחי משני הצדדים או אשכנזי שמני הצדדים עדיין הייתי אומר את אותו הדבר, האם זה גזענות ?

2. אתה אומר "כן" על סמך מה ? דעתך ? לא עשיתי פה סקר, בקשתי מחקר, מקור משהו.

סpap

New member
אז ככה :

1."לא התרברבתי בשום צד" אתה מתמם.
"תאמין לי, אני אישית כישלון טוטאלי משני הצדדים" אתה חוזר על משפטים אלה לגבי עצמך שוב ושוב בצורה זו אחרת ומרגיש שמידת הענווה והצניעות (שפעם הרצת עליה), מצויה בך. כי הרי בכל הזדמנות אתה מדגיש כמה גדול הטמבלים אתה. רק שלמתבונן מהצד זה נראה לשון סגי נהור. כי צנוע אתה לא. ולא משנה כמה פעמים תכנה את עצמך "גדול הטמבלים מאז ומעולם"
אם הית מזרחי משני הצדדים והית אומר אותם דברים
לא הית גזען.
אז אולי הית צריך לתת דין וחשבון ולהתנצח
מול העדה שלך.
שחור יכול לצחוק / לזלזל / להשמיץ
את הגזע שלו מבלי שזה יחשב גזענות
יהודי יכול לצחוק / לזלזל / להשמיץ את בני הדת שלו
מבלי שזה יחשב אנטישמיות
חצי יהודי וחצי נוצרי שדעותיו על היהודים אנטישמיות
יחשב כמי שמתכחש לצד היהודי שבו
והוא הינו אנטישמי לכל דבר.
2. האם ציון של עובדות מחקריות על עם מסויים או גזע מסויים היא גזענות

תלוי איזה עובדות

"עובדות" שליליות מכלילות על אופיים כמו שאתה כתבת. זו גזענות פרופר

ועוד דבר קוקניק

שמעת על הביטוי "פוליטיקלי קורקט" ?

KUK NICK

New member
אתה טועה ומטעה

אני באמת ובתמים חושב שאני לא כזה חכם.

פעמים רבות הצהרתי כאן שאני כותב עם שגיאות כתיב ושאין לי שום תואר, שהייתי תלמיד ביזיון, פשוט כלום. זה אני.
וזה לא שייך למידות הענווה והצניעות כי גם עליהן אמרתי שאין לי אותם ואני אפילו לא קרוב אליהן.

אני אגיד לך, אני פשוט אדם כנה מידי עבור מה שאתה מכיר.

ולראיה זה כל הפוסט הגזעני הזה.
אין לי שום בעיה להיות שייך לגזע מזרחי לא מוצלח אם זאת העובדה, כמו שאין לי בעיה להודות הייתי תלמיד דפוק כי גם זאת עובדה, מה אני אגיד לך, כנראה שאני טיפוס בלי כבוד עצמי.
ועוד ראיה היא שעובדה ופתחתי פה פוסט עם התנצלות, תראי לי מישהו שאי פעם בתולדות תפוז כתב התנצלות אחרי מגה פוסט כזה ? לאנשים יש אגו, לי גם יש אבל קטן יותר כנראה.

לגבי 1. אז לשיטתך אם אני מזרחי משני הצדדים זה לא גזענות, ושוב אתה לא מתבסס על הגדרה מילונית אלא על הגדרה פפואית.. טוב בסדר.

לדבי 2 . אני לא כתבתי עובדות על "אופיים" אלא על "הצלחה", והצלחה זה דבר מדיד.
אם הייתי כותב על אופיי, תסכים איתי שלא הייתי מסיים את הפוסט במשפט הזה שמשום מה כולם בחרו להתעלם ממנו כולל אתה :
"חשוב לציין דבר נוסף - לא בהכרח שהאדם המוכשר יותר יהיה בעל מידות טובות יותר, ישנם ספרדים שהם מהאנשים הטובים ביותר שפגשתי, ואני אישית מעריך מידות וענווה הרבה יותר מחוכמה או תפקיד - אבל זה כאמור לא הנושא, אז רק רציתי לציין זאת."

אבל גם המשפט הזה בקונטקסט ההודעה בה נאמר

אפילו שכביכול לא קשור לנושא..ישנם ספרדים שהם מהאנשים הטובים ביותר שפגשתי.
מעמיד את רב הספרדים(מזרחיים ליתר דיוק) באור לא משהו..כאילו רוב האשכנזים בסדר, הספרדים/מזרחיים - רק חלקם בסדר..

לא משנה מה באמת חשבת כשכתבת, משנה איזה מסר העברת או איך הובנת.

הבנת את זה ברוך
?

סpap

New member
אבל אתה לא פעם "משוויץ" בכך שאתה מרוויח הרבה

לבריאות.

מספר לפעמים על הצלחותיך עם נשים

כך שצנוע אתה לא

בקשר ל..
"ופתחתי פה פוסט עם התנצלות, תראי לי מישהו שאי פעם בתולדות תפוז כתב התנצלות אחרי מגה פוסט כזה "

עוד התנצלות כזו ואבדנו.

ובקשר ל..
"אני לא כתבתי עובדות על אופיים"

ציטוטים נבחרים :
"ההבדל במנטליות הוא תהומי, ההבדל ביחס ללימוד אקדמאי ואהבת חוכמה וראיה רחבה לגבי דיעות פרטיות על החברה הוא שונה"
(מהאשכנזים)
"אני טוען שאת הספרדים עצמם בכלל לא מעניין להתפתח"

הממ.

אתה מדבר על אופיים הלא סקרני הלא שואף לחוכמה בעלי ראיה צרה (ההפך מרחבה) אתה טוען שאופיים נטוי היצר לחקור ולהתפתח.

ואתה מתמם

מארץ המתממים.

KUK NICK

New member
איפה מה שאתה טוען סותר ?

כתבתי לך לפני רגע שאני לא צנוע ולא ענוו. כבר שכחת ?
כתבתי לך שאני לא חושב שאני חכם, מה לזה ולרווח כלכלי ? אין טיפשים שמרוויחים ? ואין חכמים שלא מרוויחים ? וחוץ מזה מעולם לא ציינתי כמה אני מרוויח ככה שאני לא חושב שאני כזה מעל הממוצע פה.

אולי עבורך לשכב עם נשים זה "הצלחה עם בנות", הצלחה עבורי זה להיות נשוי באושר, כרגע אני כישלון חרוץ גם בזה.

לגבי הציטוטים הנבחרים שהבאת אני רק אגיד לך, שכאשר החבר'ה של הפורום הזה פגשו אותי בפעם הראשונה הם אמרו "עכשיו אנחנו מבינים את השפה שלו" עד לפני שפגשו אותי כעסו עלי לא מעט.

""ופתחתי פה פוסט עם התנצלות, תראי לי מישהו שאי פעם בתולדות תפוז כתב התנצלות אחרי מגה פוסט כזה "

עוד התנצלות כזו ואבדנו" - ציניות הלאה..

"ההבדל במנטליות הוא תהומי, ההבדל ביחס ללימוד אקדמאי ואהבת חוכמה וראיה רחבה לגבי דיעות פרטיות על החברה הוא שונה" - או קיי פה חשוב לציין שדברתי על דורות ראשונים וודאי שלא על ימינו. מאחר ויש הבדל מנטלי בין עולים חדשים לבין דור שלישי בארץ.

מתמם ? בסדר יאללה שיהיה מתמם.

סpap

New member
אז עכשיו אתה מוסיף,

"חשוב לציין שדברתי על דורות ראשונים וודאי שלא על ימינו"

זו תוספת קריטית

למעלה