סיכום דאבל EXP~

Guid

New member
סיכום דאבל EXP~

ותגידו מזל טוב לגלית- היא עלתה לרמה 101!

Guid

New member
אני לא התקדמתי הרבה...

המפלצת הכי חזקה שאני מסוגל להרוג היא הורני מאשרום, ולזומבי מאשרום אני עושה miss הרבה. אבל בכל זאת, הלכתי לדאנג`ן בסליפיוודס, לקחתי את המשימות של ה99 הורני וזומבי, וכשיקבלתי את הEXP מהסיום משימה של ההורני, עליתי רמה ל23. די עלוב. אז יצאתי, אחי רצה את המחשב וקצת לא היה לי חשק למייפל... וגלית- מזל טוב!!! ^_____^

הטיZרית

New member
מזל טוב!! ../images/Emo13.gif

אחרי שהתייאשתי.... עכשיו אני 42% כשבבוקר נרצחתי ושוב ירדתי ל 0% קיצר... אני מקווה שבפחות משבוע אני אהייה 102.... אלא אם אני אתפגר שוב... ושוב כמו שאני יודעת הכי טוב לעשות

עליתי רמה ו40%.

אממ התחלתי בערך ב16:00, קניתי דאבל והעליתי ל56%. אח"כ לקחתי הפסקה ו21:00 קניתי עוד דאבל, והיה גם דאבל , בסה"כ X4. והעליתי רמה ועוד 40%.

Don Nirtin

New member
80%../images/Emo87.gif

מחר נעלה כבר את מה שנשאר מזה. הרבה מזה תודות לטל ולקלריק פראייר. וגם לשחר שאירחה לחברה קצת עד שנמאס לה והיא התעופפה
. בזמן האחרון אני טס מהר ברמות. יאללה, עוד 4 ו20% רמות ואוכל כבר לבדוק את ליפרי!!

deisy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

סוף סוף יצאת מהעצלנות שלך

sachar123

New member
למה CLERIC פרייר... ??

היא דווקא היתה נחמדה.... בכל פעם שצעקת "גונבים לי נקודות" רצנו שנינו למטה לראות שלא טורפים אותך על האוטו.... היא היתה בסדר גמור.... ומהתגובה של גלית אני מבין שאתה צריך לקבל הרבה מכות בשביל לזוז....

ReallyWrong

New member
נמ

הייתי עם 90%, עליתי ב9:40 בערך [התחלתי מאוחר, בוהו] ואז תכננתי להתנתק אבל חבר כתב בבאדי צ'אט שהוא אוסף בובות והוא היה ממש מיואש
אז באתי אליו והוא סיים את ה100, 200 ואסף עוד 200 בערך לחלק הבא
בהתחלה הייתי כ"כ עסוקה בלדבר עם אנשים, שכחתי לחדש MG ומתתי, ירדתי מ8% ל2%, קורה עכשיו אני על 30% [עם הקלריקית, אגב. היא ממש כיפית
]

D amaged R oses

New member
מזל טוב גליתי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אתמול הייתי ממש מעופפת שלא שמתי לב לכלום בבאדי צ'אט
עליתי בסה"כ 9 אחוז והרוב בזכות הבעל
אני בקושי עולה אחוזים ואני ממש כועסת על עצמי, זה מבאס! אני מחכה לסיים למקסס ICE STRIKE ואז אני אחליף מפות בלי בעיה, אבל בנתיים אני ממש תקועה ולא יודעת איפה להתאמן הוודוו לאט מידי, סינגפור יצאה לי מכל החורים ואין לי כלכך כוח ללודי מייז רק בשביל לסיים את הרמה הזו.. אבל אמא שלי ניצלה 45 דק' מהדאבל איאקספי ועלתה מרמה 16 ל18
אני ובעלי אימנו אותה בפטריות הירוקות בHHG עם הנובים שלנו. אני מחכה שהיא תגיע ל21 כדי להראות לה קרנינג פיקיו ולאמן אותה באריאנט, למרות שהיא מעדיפה פשוט להרוג להרוג כל הזמן כי אז היא לא צריכה לקפוץ הרבה ולטפס וכו'.. אבל אין מה לעשות, חייבים ללמוד

deisy

New member
../images/Emo3.gifכמה זה "אמהות"

אנחנו לא כאלה זריזות על המקלדת כמוכם הצעירים
תגידי לה שהיא לא לבד
נכון איריס?

icy woman

New member
אז גם האמא הזו

לא הכי טובה בקפיצות... (ועכשיו טפחתי לעצמי על השכם כשאמרתי לא הכי טובה
) אז תגידי לאמא שלך לא להתבעס- הנה, אני כבר רמה 106 ורותם- ברגע שיש לך 6 על אייס סטרייק- לכי אל הפיראטים בהרב טאון- יעלה אותך רמות במהירות. אם את רוצה ללמוד את הבמפה- אני יכולה לבוא איתך באחת הפעמים

deisy

New member
../images/Emo6.gifתודה ../images/Emo140.gif

נו, אז אין לי מה לספר
הייתי חייבת לנצל קצת מהדאבל כדי לעלות את ה6 אחוז האחנוים שנשארו לי מהבוקר...

לא הייתי בשבת בבית

וכשנככנסתי לברה ב23:30 איציק אמר שפספסתי X2. חבל, כי דווקא עשיתי משימות ולא פיקיו, אז הייתייכולה לעלות עוד רמה כי קיבלתי 50% רק מהמשימות האלה. עדיין רמה 26 עם 45%. אבל עם הבישופית עליתי רמה ל- 138

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזל טובגלית../images/Emo65.gif

אני נכנסתי בדיוק דקה לפני שהדאבל התחיל, וכשהגעתי לסינגפור התבאסתי כי כל המפות היו תפוסות, ולא היה לי מצב רוח להתאמן בכלל... אז הלכתי לתמנונים הייתי שם איזה 15 דקות ויצאתי ממייפל.

למעלה