סיכום בחינה שלי..

yanivnivos

New member
סיכום בחינה שלי..

כמותי : מישהו זוכר מה היו התשובות שלו בגרף עם הדיסקים ? כל הפרק השואתי הזה, דפק לי את כל המוטיבציה להמשיך להיבחן

Kayben

New member
בבקשה

שאלה אחת, שאלו כמה משמו מכר... כולה מחברים בין הימים שהוא עבד... לפי משכורת לפי משמרת.. שאלה סבבה. אחר כך, כמה פעמים נתנו בונוס לקונה מס' 50 במשמרת 3... גם סבבה מחברים את שני המשמרות הראשונות, ורק כאשר זה פחות מ-50 סופרים. שאלה מה היה קצב מכירות לשעה... זה היה פשוט לאללה, 32 חלקי 8 שעות = 4 דיסקים בממוצע. והשאלה הקשה כביכול, כמה אחוז הוא מכר... 12 היה החלק... סה"כ מכרו 80... זה היה 15%. לעומת זאת בתושבים... השאלה הראשונה!!! צריך לבדוק גם טמפרטורה, גם כמה תושבים... שיש... היו לפחות עוד 2 שאלות של לפחות או מקסימום, כלומר אתה צריך לבדוק את שאר התשובות!!! שאלה עם הלחבר מס' תושבים מינמלי ומקסמילי, זה היה זה עם ה5 בספרת האחדות עד ל-800,000 היה יותר מעיק, כי צריך לחפש בגרף כוכביות, אני בטוח שהרבה לא שמו לא לכוכבית שהתחבאה שם מתחת לגובה 0, סתם כי היתה מחוץ לאותו חלק, וסימנו 4 כוכבים במקום 5.... קיצר היה ארוך יותר ויותר מעצבן.

Kayben

New member
לא זוכר בדיוק

היו שתי תשובות שספרת האחדות בהן היתה 2... ושתי תשובות ספרת האחדות בהן היתה 5. אלא שהקבוצה הכי קטנה היתה בין 100,000-1 ולא 0... אז זה בטוח זה עם ה-5 אני חושב בין 200,005-800,000 אם אני לא טועה זאת היתה תשובה מס' 2.

למעלה