סיכום אנימה קון

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאה?קון! 2007-הסיפור האמיתי~

אוקי אני אספר את הסיפור המשעמם והאמיתי על אודות אמש לפני הקון...~רוח סערה דרמטית~ זה היה לילה ארוך...היינו במסיבה עד 5 לפנות בוקר לכן היינו עייפות עד טירוף! הכריות בכפות הרגליים שלי היו טחונות אבק מרוב ריקודים בליל אמש *צקצק* ובקושי הצלחתי ללכת עם העקבים, אבל אף אחד לא שם לב *פיווו~* אז קמנו ב10 התארגנו הכי מהר שיכולנו כדי להספיק את הרכבת של 11 ו..לא הספקנו להתארגן בכל זאת. יצאנו ב11 וחצי, לקחנו אוטובוס לרכבת ו...הוא עצר באמצע המסלול והוריד את כל האנשים כי הכבישים היו חסומים בגלל מסיבות פורים. אז ירדנו במורד רחוב ההסתרדות חוששות שנפספס גם את הרכבת של 12>_< אז לקחנו מונית..והיא נסעה הכי מהר שאפשר אבל היו פקים ואיחרנו את הרכבת של 12:07 >_< אז חיכינו בתחנה והיו שם ליצנים בישים שהרימו לנו את המורל~~~ אה ונתן הביא לי משלוח מנות איזה חמוד
תודה! בקיצור ני ובתאל על הרכבת של 13:07 ופגשנו שם את בן ^^וחשבנו לעצמנו שמה כבר יכול עוד להשתבש...אבל תתפלאו, זה כן קרה>_< בתחנת ת"א-מרכז הרכבת נעצרה ואמרה לכל הנוסעים לרדת כי יש תקלה..אז ירדנו וחיכינו איזה רבע שעה לרכבת הבאה..ואז סוף סוף ירדנו בת"א- אוניברסיטה *כוכבים בעיניים* רציתי לבכות מרוב אושר! ליאור, אורי ומור חיכו לנו בתחנה והייתי מאושרת לי~ שמתי את הפיאה והייתי לי נאנא קטנה ונחמדה P: ובתאלוש הייתה ריירה ^^ פגשנו את שאר הקאסט בדרך והיה נחמד!! אסף היית משגע תישאר ג'ינג'י לנצח
! ליאון היה רן בן זוגי לקאסט והיה מושקע לגמרי ואורי חבל על הזמן
עדי הייתה האצ'יקו טובה רק שהיא פרשה ממש מהר מהתחפושת-.- לא נורא אילצתי אותה להתחפש שוב. גל תודה על המעיל אתה אחלה עם רולרז! אנאי המון מזל טוב ותודה על הפיאה, לא הספקתי להחזיר לך וגם לא מצאתי לך מתנה מגניבה ;; אני כלכך מצטערת..פוי עליי T_T נפגשנו עם שאר הפורום והיה כ"כ כיף!!! חבל לי נורא שעמרי לא היה כשהייתי, פספסתי גם את עומר ואפילו את נועם -_- נו כיף. היה כיף בחוץ עם כל האוכל ואני רוצה לציין את עינת על העוגה הטעימה
והאקטסוקי שישבו להם שם ונהנו בדשא בסתלבט זה היה ממש מצחיק
אה ועלינו לבמה ונורא התביישתי ;;;; ועשיתי פאנסרביס עם כל העולם~~~ והרבה ביקשו תמונות וזה היה ממש נחמד
וראיתי את איתי וחן שהיו סאקורה והיקארו ^^ כ"כ טובים~ (תעלו תמונות!!) חופית שמחתי לראות אותך אחרי מיליון שנה בערך יא חיבוקי אחת
לפחות הצטלמנו עם היפני הבישי XDDD שהיה ממש מוזר ואימואי אבל חמוד 3> יותמש היית אחלה סופר תפוז והיה ממש כיפ לרקוד איתך בערב XDD יובלתודה על הטרמפ ברולרז היית אחלה קאזו מקווה שנזהרת מהפאנגירלז שזיהו אותך XD נאמ מה עוד? הקאסט של הוסט קלאב היה מדהים ואני יודעת כמה השקעה הייתה מאחוריו אנאי כל הכבוד ^_^ שיר תפסיק לעשן כבר!!! דודי חבל שלא נשארת יותר ^^ היה משעשע. ליטל הייתה לך תחפושת מעולה והיה כיף להצטלם איתך ולרקוד בלט XD וזהו. חבל שפיספסתי את הDDR ואת הקאסט השני של נאנא ששר על הבמה T_T נתראה בשנה הבאה בקון מוצלח יותר (לא שזה לא היה מוצלח, אבל לדעתי הקון של שנה שעברה היה איכשהו הרבה יותר טוב). ועד אז אל תשכחו- יש לנו ארץ נהדרת

Ryuuku

New member
היה ממש כיף! ^^

היי, קוראים לי נתי ורונית ואופיר הביאו אותי לפה. הייתי אתכם כשישבתם על הדשא עם כל החפלה של הממתקים XD היה ממש מש כיף, ויצאתי עם שלל לא קטן ^^; אלה המנגות שקניתי, בסה"כ 14 מנגות ^^ http://img389.imageshack.us/img389/1184/image164dx6.jpg Samurai Deeper Kyo - Vols.3,4,5,6,7 http://img389.imageshack.us/img389/2341/image165rc3.jpg EyeShield21 - Vols.6,7,8 http://img169.imageshack.us/img169/2897/image167ah0.jpg D.Gray-Man - Vols.1,2,3 http://img208.imageshack.us/img208/198/image168ov4.jpg Midori no Hibi - Vols.3,4,5 http://img206.imageshack.us/img206/2480/image174ig5.jpg וכל הערימה ביחד XD זו ערימה של 14 מנגות, והיה לי כבד על הגב + מצלמת הוידאו שלי שהשאלתי לידידה בשביל קוספליי של טומויו מ-CCS. רצו שאני אשלם 5 שקל כדי שישמרו לי לחצי שניה על תיק פיצי של מצלמת וידאו, אז החבאתי אותו בצד, אח"כ כשבאתי לקחת אותו הוא נעלם XDD חיפשתי אותו 10 דקות ובסוף מצאתי אותו בשרד של הקופות, אמרו לי שהזמינו אנשי אבטחה כי חשבו שזה חפץ חשוד, פחח XDDD חברים שלי ישלחו תמונות א אני אשים פה (;

¥otamsh

New member
נתי!! ברוך הבא!!

זה יותם 3: תהנה לך פה, כפי שכבר ראית, אחלה אנשים!

Ryuuku

New member
תודה D:

בטח שני אהנה פה ^^ זה הפורום הקשור באנימה ומנגההיחידי הנורמאלי פה בתפוז, כל שאר הפורומים יודעים רק להתלונן כמו טמבלים ._."

¥otamsh

New member
אמממ אני לא בטוח ששמו לב

ככה שאתה חדש פה בתוך השרשור, תפתח אחד חדש...! וגם אצלנו בוכים לפעמים, אבל אצלנו מארגנים משלוחי מנות ^^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifליטל תשמרי על התמונותO_0

עד שעשיתי פאן סרביס..הכל ייהרס~~~

Bakura

New member
היה נחמד,

אבל היה באסה לא לפגוש אף אחד מכם. >: איפה הייתם, אנשים. לא נורא, פסח בקרוב, לא?

¥otamsh

New member
את היית!?!?!?!?!!??

מה לעזאזל? אנחנו מ10 בבוקר עומדים שם האנשים הכי בולטים בשטח, עם הדגל תפוז והזכויות לנודיסטים! כמה רעש עשינו- הרמנו את הקון הזה, איפה היית?!?!

Bakura

New member
באתי בסביבות 12,

ו, אמ. בוא נחליף פלאפונים לפעם הבאה. XD (... 3>~! )

A K I R A

New member
יאי עכשיו אני P:

ממש נהנתי לראות את כולכם. היו כל כך הרבה תחפושות מדהימות!! האקאטסוקי החמודים, סנופקין, התחפושות המושקעת של עינב, פרינסס טוטו החמודה וחברותיה, הפיקאצ'ו המעוך, איתיXDD וכמובן הקאסט של נאנא P: היה נחמד לשבת בדשא למשך חצי שעה לאכול את כל המשלוחי מנות ולחזור לקון XDD לפחות השארנו את המקום נקי 3: התחרות תחפושות היתה ממש נחמדה רק חבל שכולם עמדו ולא ישבו P: ולקראת סיום... הרולר של יובל פשוט אדירות *___* (או שזה רק הרצפה XPP) ותודה רבה למי שהביא את הפשיטדה, הסלט,הפיתות והחומוס!! D:D:D: מחכה בקוצר רוח לשנה הבאה D: או לקיץ או פשוט למפגש הבא =] היה ממש כיף!!!! >O<

dsol

New member
פיקאצ'ו מעוך זה שלי !_../images/Emo189.gif

יש לי זכויות יוצרים על זה !

coral chan

New member
../images/Emo210.gifאני יכולה לעוף!!!#%^#& ^_____^

לא, סתם, רק רציתי להרגיע אתכם, אני עדיין בחתיכה אחת... XD אתם פורום כל כך מקסים ומגובש, פשוט להסתכל עליכם מהצד ולקנא~ תודה רבה, עשיתם לי המון מצב רוח בכנס! (למרות שהוא היה מה זה מעפן) ותודה לשיר וליותם על הטרמפים~ P:

¥otamsh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

LoRd KeNtArO

New member
אין לי מה להגיד ...

היה כיף ..... חבל שלא צילמו אותי עם התחפושת ....... וחוץ מזה ....שנה הבאה אני אחזור לעשות תחפושות מושקעות !!!! בשלוש שנים האחרונות פשוט אין לי זמן ....

למעלה