סיכום אנימה קון

ליסאן

New member
סיכום אנימה קון ../images/Emo41.gif

אז היה ממש כיף *__________* נהנתי לפגוש את כולכם . או את רובכם לפחות. היה כלכך מדהים וכיפי . ושווה לגור במרחק הליכה מהאנימה קון ^_^ בהתחלה הגעתי ורק יותמשי ועוד מספר אנשים מצומצם היו. אח"כ הגיעו כל הצפונים ונספחיהם האשקלונים ואז עמדנו בתור. ועמדנו ועמדנו..... בסוף איכשהו הצלחנו להכנס. ואז עומר (מתה עליך נשממי) הגיע והיה ממש כיף. והיה DDR והשתוללנו. (חבל שאין שירים ביפנית...לפעם הבאה) וצילמנתי אנשים. (שהמצלמה תעבוד אמן) והמשלוחי מנות היו ממש כיפיים ויותר ממספיק. והיו כמה בנות שהתפשו גם לרין TT אבל לא נורא כי אף אחת היא לא אני (ותודה לאור. ) וזהו. אז ספרו אתם איך היה. ותעלו תמונות כי אני לא יכולה עד שמצלמה תעבוד T_T

lgmtk

New member
זה כל הקטע!

בכל האתרים של המשחקים מחשב האלה ב-COMMENTS יש את אלו שכזה כותבים FIRST! WOOT!!!1ONE! ובעצם הם כזה מספר 10...

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifאנטר מטומטם...

אני ויותם הגענו ביחד!! ><~ ...... טוב אז ככה... זה התחיל כשהיגעתי איזה 20-30 דקות כזה~ לפני הרכבת... אחרי התכנה של חוף הכרמל... דיברתי עם קרן והיא אמרה לי שהם (גם המשגבניקים האחרים) ראו את הרכבת עוזבת את הרציף....... כשהגעתי לת"א יותם מצא אותי... הולך לפניו... ונודע לי שגם הוא עלה לרכבת בעכו... וגם הגיע בערך באותו הזמן.... ואז הלכנו לנו לאנימהקון ופגשנו את עמרי... ועמרי הפך את יותם לסופר תפוז... עם הדגל שהוא הביא XP וחיכינו ונימנמנו קצת... וליטל הגיעה... וגם שאר המשגבניקים והחיפאיות/ים וחיכינו בתור... וחיכינו וחיכינו....... -.-" אבל לא נורא... P= היה משעשע ראינו גם מישהו שהתחפש לריוק מDeath Note... כ"כ טוב!!! נכנסנו פנימה... והסתובבנו כזה~ ואני הלכתי לשים את הפירסינג (קליפ-אונז P= ) לקח לי דיי הרבה זמן Oם אבל זה היה שווה את זה... אנשים אמרו לי שזה ממש יפה... וגם התחפושת בכלל... ורצו תמונות... והיו גם הרבה.... פאנגירלז.... וזה כזה...אפשר תמונה?" ... "אפשר חיבוק?" "אפשר גם וגם???" למרות זאת... לא התחרתי בליאון וכמויות הפאנגירלז שלו XPP ואז היו גם הקאסטים... ותודה רבה רבה לקאסט השני של נאנא שהסכימו שנעלה איתם XP גם יצאנו החוצה אח"כ... וכשכולם טחנו את החטיפים אני ושיר הלכנו לראות מתי מחריזים על הזוכים ולראות שיפודים... אבל זה לא נצרב טוב והיו מלא בעיות... אז יצאנו משם מוקדם... ובחוץ התגוששתי עם אסף... ובסוף חיפשנו את העגילים שלו שנפלו XP אחרי שחזרנו פנימה החריזו על הזוכים! D= אבל לא זכינו... ;; טוב... בקיץ! כן... (למי שלא יתחפש לחייל... כמוני... XP ) וגם גל התחיל ריצה כזאת... והרבה אנשים הצטרפו P= והיה גדול XD ובאיזה שהוא שלב גם מור פתאום עבר עם הרולרז של יובל *_* המדהימות... (חוץ מהסירחון... XP) והכ"כ נוחות והוא גם נתן לי לנסוע עליהם והיה ממש כיף! ובקיצור... היה כ"כ כיף! באמת... ממש נהנתי לפגוש את כל האנשושים המאגניבים והמדהימים מהפורום ובכלל!
אז... מתי הפעם הבאה? ;-; פאק כתבתי הרבה.... וגם הלכתי לאכול באמצע וכו'.... טוב נו... תסבלו

TheDucky

New member
~מקלחת ולישון~

היה פשוט כיף! (חבל שהפרה והעזה המסוממות מהלילה הקודם איחרו אבל הסתדר בסוף) וגיליתי שהמסן זה הטלפון החדש!!!....... o_O וכולם אהבו את התחפושת שלי וזיהו אותי אפילו בלי המנעול XD (שזה היה מוזר כי בלי המנעול נראתי כמו סתם פריק....) מסרתי את המסן שלי יותר מידי פעמים T_T זה בטוח יחזור אלי כמו בומרנג..... וקדימה אנשים!!!! ל-ה-ג-י-ב !-!-!-!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifיכולנו להגיע יותר מוקדם

אם אגד ורכבת ישראל לא היו כלכלך איכסות אתמול -.-

benedek22

New member
היה כיף לראות את כולכם!!!!!!!!!!

למרות כאב הרגליים היה כיף איתכם אני אוהב אתכם!!!!!! (אפילו אותך עדי) מור היה להיט באכילת הממתקים, שי סליחה על הזריקה חחח ליאור היה כיף לראות אותך סוף כל סוף עדן אני מצטער אבל עם התחפושת נראת כמו "נערה עובדת" משנות החמישים יונתן אני חולה עלייך!!!!! בתאל את נשמה, אבל ילדה רעה אפילו יותר ממני ועדי... את תימיניה ועדיין אני אוהב אותך ובקשה אחרונה אם המשטרה שואלת אני לא התחלתי אם אף בת 13 וחצי!!!!!!!!!!!

Adi Chan

New member
כל..כך...עייפה...

אחרי הרבהה הוצאות אנרגיה נגמר קון~שנה שעברה היה טוב יותר, אבל בכל זאת נהנתי
היה כיף לפגוש את כולם ובלה בלה..לאכול איתכם משלוחי מנות ודברים
הכי כיף היה כזה לקראת הסוף שאף אחד לא ידע מה לעשות עם עצמו אז פשוט עשו שטויותXD היה גם כף מאוד במשגב! גל תכיר לי עוד חברים שלך>_> ...<_<...XDD תגיד לאיאמ שלך שהיא מבשלת מצוין!!XD הקאסט שלנו היה ממש מגניב~ ואף אחד לא זיהה אותיT_T.. אני עייפה~ונתפס לי הכתף. אוף>__< טוב ביי! נתראה בשמחות~!@!~$!@$#%$%&^$*^&*)(&) שימו תמונות!!!XD

Adi Chan

New member
ושכחתי להוסיף תודה לעינת המתוקהD:

תודה על האירוח~!!D: ודרך אגב...יש לי yes max....זה ממש מממש ממממממש נוח!!!

lgmtk

New member
../images/Emo41.gifכן אז היה כזה כיף!../images/Emo41.gif

דבר ראשון לא הייתה לי מצלמה אז תמונות אין וחבל. משגב יומיים (עשיתי DDR ואני גרוע
גל תודה שוב 3> וגם לעינת! D: ) ואז קון :> וכל הפורום אנשים טובים *O* לאבו לאבו D: ואנשים חדשים כאלה שהכרתי! ושיר אתה כזה שולט D; וליטל לא ראיתי אותך הרבה זמן D: ומלא אנשים עם קוספליים מטורפים *.* והגאטס! והלינק מזלדה! D: והחידון היה כזה מצחיק XDDDD ואני לא טוב ברולר בליידס אבל להגנתי אני לא הייתי עליהם 8 שנים ואני גרוע ב-DDR אז
ודי אני עייף וזה אז היה גדול ^_^ תהיו אנשים טובים ותביאו תמונות מהר :> 3>

lgmtk

New member
ושכחתי! 2 אנשים אשכרה סיבבו אותי

בגלל החולצה שלי DDDDD::::::::: איזה שולט :::::)))))))))

dsol

New member
אממ היה מצחיק_../images/Emo189.gif

והיה מלאאאאא רעש ! אבל מלא !! (אממ ליטל !) ואנשים הסתירו לי
ובגללם הייתי צריך לעמוד כדי לראות משהו וגם מתי שהחלטתי שאין לי כח לעמוד עדי השמנה הקימה אותי כדי לעמוד על הכיסא שהיא תראה משהו (פחחח גמדה שחורה) וגיליתי שכמה שהגמדה השחורה מתלהבת מ DDR היא דיי גרועה בזה בטענה "אני מחליקה" כן כן.... גם הרצפה הייתה עקומה ואלוהים תפס לך את הרגל והפריע לך נכון ? ושיר ! פששש סחא על הרכב שלך ! פשוט בנז ! אהה ואני אנרב סקסי ! למה אין איקון של ארנב ?!@$@^^&$#$^&$&#Q* טוב אז אני אשים חתול
כי הייתי גם חתול עם האוזניים של שירן לחצי דקה

dsol

New member
והנה שחורה קופצנית וצעקנית קופצנית_../images/Emo189.gif

עושות DDR

למעלה