סיכום אישי שלי

hakim

New member
סיכום אישי שלי

ברית TUF הציבה לעצמה יעד לתפוס את העשירייה ולשלוט בה ללא עוררין עד האיפוס . המטרה הושגה בעיקר בזכות חברי הברית הנאמנים , שלימים גם אסרתי עליהם להיכנס לעשירייה . על כך אני מוקיר לכם תודה חברי הנאמנים . אני לא משחק בערך כבר חודש והרבה מכם בטח מרגישים זאת . מי שלא יודע אני בן 33 מנהל SYSTEM ותשתיות בחברה גדולה ולאחרונה אני "מוצף" בפרויקטים . אני רוצה לומר לכולם תודה (גם לערן) היה לי כיף מאוד לשחק בסיבוב הזה ואני כמובן ממשיך אחרי האיפוס עם TUF אני חייב לציין 2 חברים שלימדו אותי הרבה ומגיע להם תודה מיוחדת 1.ניסה - טקטיקנית מעולה , אינטליגנטית ועם זיכרון מדהים 2.אור הכריש - שאמרו מתמטיקה התכוונו אליו כמובן שזה לא נעים שהמדינה שלך מושמדת אבל ... אני שמח שאני המושמד ולא חבר אחר . לסיום דבר אחרון שמציק לי , אני מניח שכולכם מרגישים את הכוח הרב שהערבים צברו במשחק . אני קורא לכם לטפל בבעיה הזו במשותף איתנו לאחר האיפוס . אנחנו צריכים לריב בינינו רק כאשר השטח נקי ממדינות עוינות (לדעתי ... מקווה שלא יצאתי גזען) . בברכה , עמי

Bleys1

New member
../images/Emo47.gif

עמי ומה איתי ומתמטיקה? סיימתי בגרות 5 יחידות בכיתה ט'

darkest

New member
תודה על המחמאה

:) ראית שהברית על שמך מופיעה כבר בהיכל?

hakim

New member
אממ...

עדיין לא אבל הבנתי שאת עומדת לעשות זאת אני כבר בודק ...

HuriCaN

New member
האומנות!! הפלא!! היצירה!! הפאר!!

איפה דיסלופ@!@!@@!@?@!?@!?@?!?

האיש הכי מוערך במשחק

מוצא זמן תמיד לדבר עם חברי הברית כשהם צריכים.. יש עוד מה להוסיף אבל נשאיר קצת לאחרים ;) (עמי שלח הודעה מתישהו :p )

zivv9

New member
מסכים פה עם כל מילה ורק דבר אחד...

[ כמה מקורי חחח אבל עמי באמת מגיע לך כל הכבוד!!!!

למעלה