סיכום אבחון
צריכה את עזרתכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לכתוב סיכומי אבחונים ברוח הטרמינולגיה החדשה וקצת מתקשה. למרות שהתחלתי ללמוד באותה שנה שבה החליטו להוציא את הטרמינולגיה החדשה
(כן, אני די טרייה...), אני מוצאת עצמי מאוד מבולבלת, בעיקר כשאני מקבלת סיכומים שכתובים עם מושגים מהישנה.. אני רואה יותר ויותר סיכומים מהקופ"ח השונות שבהם המרפאות פשוט מוסיפות את המושג "פרופיל עיסוקי" או "היסטוריה עיסוקית" במשפט הראשון, ושאר הסיכום למעשה הוא אותו סיכום הכתוב במושגים הישנים.. אותה גברת בשינוי אדרת..כלומר תסלחו לי, קצת כסת"ח.. במקום בו אני עובדת טרם גובש טופס כזה, וישנה הבעייתיות שהמרב"ע הוותיקות גם הן לא מסתדרות עם זה יותר מדי (לא מכלילה!) השאלה שלי אם למישהו יש במקרה שלד של סיכום אבחון כתוב שהוא יכול לשלוח לי או אפילו הפנייה למקור כלשהו (אין לי מושג איפה עוד אפשר להשיג כזה דבר חוץ ממשהו שעובר בשטח..). ניסיתי לעשות איזו קומבינה משלי בתור ניסיון, לקח לי משהו כמו 3 שעות, הותשתי! בטוח שיש דרך קלה יותר (?).. אשמח לדעת מה אתם חושבים!
צריכה את עזרתכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לכתוב סיכומי אבחונים ברוח הטרמינולגיה החדשה וקצת מתקשה. למרות שהתחלתי ללמוד באותה שנה שבה החליטו להוציא את הטרמינולגיה החדשה