סיכוי

debby12

New member
מנהל
ליקופן זה תוסף מזון שיש בחנויות טבע

גברים יכולים ליטול אותו (זה חומר אנטיאוקסידנטי שנמצא באופן טבעי בעגבניות ופירות אדומים אחרים) ויש מחקרים שהצביעו על קשר בין נטילתו לשיפור באיכות הזרע. בצד שמאל למעלה של הפורום יש פונקציה של "חיפוש" ו"חיפוש מתקדם". תעשי חיפוש על "ליקופן" גם בנושא וגם בתוכן ההודעה. כתבתי על זה הרבה בעבר.

רוני322

New member
אני קניתי לבעלול אבץ...אמרו לי

בחנות טבע שזה יותר מתאים..הלוואי שהייתה תשובה ברורה..

פינקי33

New member
אני ניסיתי לפני כמה חודשים לשכנע

אותו לבלוע ליקופן והוא לא הסכים, היום הזכרתי את זה שוב ועכשיו הוא מסכים... איזה כיף !!! אני רצה לקנות לו ליקופן ואבץ.

swswsw

New member
מקנא בך על הנחישות רחל5

מקנא בך על הנחישות והאמונה בדרכך - שכל כך הוכיחה את עצמה!!! אני מפחדת ללכת על פי תחושת הבטן שלי (שכאמור אינה מלומדת) ורק לדחות את הקץ.

swswsw

New member
למה הזרעות עם מחזור טבעי?

למה החלטתם על הזרעות עם מחזור טבעי? ההלצחה הקודמת - מן הסתם - לא?

רחל5

New member
כן, גם.

ההצלחה הקודמת הובילה אותנו בכלל להזרעות, כי לפניה שלחו אותי ישר ל- IVF עם ICSI. עכשיו הרופא רצה הזרעה עם הורמונים. זה הסטנדרט. רופאים לא מכירים משהו אחר. בלי הורמונים זה רק מדי פעם, לתת לאישה לנוח, או אם אסור לה לקבל הורמונים. אבל אני רציתי שזו תהיה הדרך, לא ברירת המחדל. והתעקשתי. כתבתי לפני כמה ימים מה היו השיקולים שלי. בגדול - הביוץ שלי תקין, הזרקת הורמונים מכבידה על התהליך ויש תופעות לואי, כגודל הציפיות גודל האכזבה, והחשש הכי גדול שלי - הריון מרובה עוברים. אם אמצא את ההודעה ההיא אכניס קישור.

zohee28

New member
ממה שאני יודעת

מורפולוגיה של 4% ומטה שולחים ישר ל- IVF איקסי. באופן אישי, אני לא הייתי מבזבזת זמן ואנרגיה על הזרעות במצב של 1% מורפולוגיה.

איקסי - מיקרומיניפולציה icsi

זו שיטה ב-IVF שבה לוקחים זרע בודד ומחדירים עם מחט לתוך ביצית בתקווה שתהיה הפריה והביצית המופרית תהפוך לעובר משתמשים בשיטה הזו למי שיש מחסור בזרעים או זרעים מועטים וזה ניתן לעשות רק בהפריה חוץ גופית בהצלחה

רונית 251

New member
?

האם יש בה יותר סיכוי להצלחה? אם אני לפני הפריה ראשונה איזה פרוטוקול יעשו לי? אין לי ביוץ סדיר כלל.

TWEETY =^.^=

New member
איקסי עושים במקרה של זרע חלש במיוחד

ואו, במקרה שמעטפת הביצית עבה מידי והזרע אינו מצליח לחדור דרכה.

TWEETY =^.^=

New member
לגבי פרוטוקול ללא הורמונים ורצון

האשה,,, סליחה שאני לא זוכרת את הניק של בחורה שרשמה זאת
למרות שרק לפני שניה קראתי את זה
אם מרגיש לך נכון בבטן דרך מסויימת לטיפול, ואין בעיה רפואית ללכת על פי דרכך, אין שום סיבה שהרופא לא יזרום איתך. אם את מרגישה שלרופא נמאס ממך או שהוא מזלזל בך, זה הזמן להיפרד ולהמשיך הלאה. יש הרבה רופאים מייצוינים בתחום ואין שום סיבה להשאר עם רופא שלא מרגישים עימו נוח או שלא זורם עם המטופלת. אני עברתי פעמים מקומות טיפול בגלל רופא שלא רק שלא זרם איתי, אלא גם דאג ליאש אותי עד ליסוד
בסופ הגעתי לקומצ רופאים שפשוט זרם איתי, ואת הפרוטקול האחרון שלי בחרתי בעצמי תוך דיסקוס עם הרופאה שלא התלהבה ממנו אבל החליטה לזרום עם תחושת הבטן שלי,,,בדיעבד הסתבר שזה היה פרוטקול המחצ עבורי. אז שוב - אם אין לך כימיה עם הרופא, תעברי הלאה אפילו אם הוא אליל. ואל תרגישי קטנה ובורה לידם, כי לפעמים אנחנו יודעות טוב יותר מה טוב עבורנו, למרות שאין לנו תואר דר.

רונית 251

New member
הרצליה מדיקל סנטר

האם מישהי מנסה שם? אני לפני ורוצה להתחיל שם, יש לי מגן זהב מהו ההליך? זה רופא פרטי אך הוא עושה הפריות בהרצליה מדיקל סנטר. איך זה מבחינת התשלום?

רונית היי

אז ככה אני עשיתי שם 5 טיפולים והייתי מרוצה מאוד המקום יפה ויש שם טכנולוגיה חדשנית ורוב הרופאים שעובדים בביה"ח הם רופאים פרטים אבל אני הלכתי לרופא שלי דרך מכבי ושילמתי רק כל רבעון [ד"ר ברקוביץ] ההוצאה עבור יום אישפוז +שאיבה +החזרה זה 1100 ש"ח שמיזה מחזירים לך 85% אני הייתי מרוצה מהמקום מהמיקצועיות ומהסדר ניכנבים כמעט תמיד בזמן יונית החיובית

רונית 251

New member
?

האם אפשרי להיות מטופלים שם בשעות אחר הצהרים? מה אחוזי ההצלחה שלהם?

poli4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאינטואיציה אחת ופנטזיה אחת

פנטזיה איזה כיף אם היה אולטרסאונד שהיה יכול לעקוב אחרי הביצית מהביוץ ועד ההשרשה ... אני לא מבינה למה זה כ"כ מסובך ????? אינטואיציה עברתי הפלה לפני שנתיים ואח"כ לקחתי גלולות
בזמן הגלולות היה לי מחזורים ארוכים ומשמעותיים.
מאז שהפסקתי המחזור שלי הוא מאוד חלש וקצר.
אני סובלת מרירית דקה רירית 5+
האם לדעתכן יש טעם לקחת חודש גלולות ולראות האם יש משהו בגלולות שגורם לרירית שלי להתעבות ולכן המחזור הוא כ"כ שונה

debby12

New member
מנהל
הרירית שלך דקה גם כשאת על זריקות?

או רק כשאת לא "על" כלום? כי ממה שאת מתארת נשמע לי (וזאת תיאוריה אישית לגמרי - על בסיס מה שתיארת) שלבד את לא מייצרת מספיק אסטרוגן שהוא זה שבונה את הרירית. לדעתי - אם זה משהו שאת מוכנה לזרום איתו - שווה לנסות חודש של דיקור סיני כי יש בזה הצלחות בשיפור מצב הרירית.

למעלה