תרחמו עליי../images/Emo7.gif
אתם לא מבינים מה קרה לי
. נקעתי שתי אצבעות [כן
ממש קשה לי לכתוב עכשיו!!] התבטלו לנו שעתיים אנגלית יום חמישי ובמקום שיהיה לנו שעתיים חלון לספורט צירפו אותנו ליודנקיות. שחקנו במשהו שצריך להפיל קונוסים והם כל הזמן דיברו על איזה אילנה אחת שהן לא מסוגלות לשחק בלעדיה. אחרי כמה דק' משחק שקרענו להן את הצורה, הגיע אילנה. אלוהים ישמור, הבחורה שחקנית כדורסל בבנות השרון והיא פשוט באה במטרה לרצוח!! כל כדור שהיא זרקה היה מלווה ב:"אההההההההההההההה" שלנו חח... קצת כבוד לי"בניקים בחייאת. היא גם זרקה גבוה ולא לרגליים כולנו יצאנו פצועות... העיקר שנצחנו בסוף...
היא זרקה כדור אחד שהוא בא ממש אליי וניסיתי לתפוס אבל זה היא כזה פיצוץ שהוא פשוט עיקם לי את האצבע לגמרי והמשכתי לשחק [אני מאלה שמתאבדות על המגרש] ואז שוב היא זרקה, הפעם זה בא לי לפנים אז הגנתי עם הידיים ושוב, באותו מקום שתי האצבעות שלי פשוט הלכו. עכשיו יש לי קיבוע ושטפי דם רציניים. ככה שרוב הזמן אני שוכבת כמו מתה במיטה על היד על הראש וסובלת. [תדמיינו שצרפתי לכן תמונה של היד שלי
.] אווץ', כואב לי
. שיר השבוע - "לילה"-שירי מימון. תוכנית השבוע-"הישרדות"
ו-"מתי נתנשק?"-אני רואה את זה רק בגלל יעל שרוני
. סרט השבוע-ממ.. "ילדה טובה" של ג'ניפר אניסטון. קליפ השבוע-הקליפ מתוך הסרט של נ"וטינג היל". תמונת השבוע-
מאכל השבוע-פסטה
דבר טוב שקרה השבוע-היה לי אנין באנגלית על האירוויזיוןןן
!! דבר פחות טוב שקרה השבוע-נקעתי 2 אצבעות! דבר שאתם מצפים לו לשבוע הבא-טיול שנתייי הים הכי כיפי בשבוע-יום רביעי ציטוט השבוע-
ילדה מהכתה שלי עוברת במסדרון י' שאחד הי'ניקם שרים:"סתום כבר יא י'ניק" הי'ניק:"שתקי, מי את שתגידי לי מה לעשות??" המורה לספורט עוברת ואומרת לו:"סליחה, אבל פה בבצפר של ארכיה. כל מה שהי"ב אומרים צריך לעשות."
תותחית
.