סיכווום שבועייי

SepteMber Lady

New member
סיכווום שבועייי

(סליחה עדי!את עושה את זה כל שבוע הפעם אני
) שיר השבוע - תוכנית השבוע- סרט השבוע- קליפ השבוע- תמונת השבוע- מאכל השבוע- דבר טוב שקרה השבוע- דבר פחות טוב שקרה השבוע- דבר שאתם מצפים לו לשבוע הבא- הים הכי כיפי בשבוע- ציטוט השבוע- שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ושבת שלום

SepteMber Lady

New member
עונה.....

שיר השבוע - vanessa hudgens- say ok תוכנית השבוע- הישרדות סרט השבוע- pretty woman קליפ השבוע- vanessa hudgens- say ok במיוחד כי זא אפרון מופיע איתה בו
תמונת השבוע- מאכל השבוע-סינייייייייייייייי דבר טוב שקרה השבוע-הפועל ירושלים ניצחה את מכבי תל אביבבבבבבבבבבבבב דבר פחות טוב שקרה השבוע-ידי שלי נפטר:[[[[[( למרות שזה היה בסוף השבוע שעבר אבל.....) דבר שאתם מצפים לו לשבוע הבא-הפסד לבית"ר!!! בעזרת ה'.......... הים הכי כיפי בשבוע-רביעיייייייייייייייייייייי ציטוט השבוע- " איזה מעילללללללללללללל פ-צ-צ-ה!!" (דבר שנאמר על מעיל נורא מכוער ומעיללללללל)

SepteMber Lady

New member
תיקונים...

***ידי= ידיד.... ***מעיייייילללללללללל = מגעייייילללללללללל

Bull Shit

New member
עונה..

שיר השבוע - את דומה לכלב-שייגעצ (אחח נוסטלגיה..) תוכנית השבוע- הזאתי עם החמש שאלות.. סרט השבוע- ..... קליפ השבוע- ..... תמונת השבוע- ..... מאכל השבוע- שווארמההה.. דבר טוב שקרה השבוע- כלום.. דבר פחות טוב שקרה השבוע- כנ"ל.. דבר שאתם מצפים לו לשבוע הבא- שבית"ע תפסיד.. ושאנחנו ננצח.. הים הכי כיפי בשבוע- נגיד ששלישי.. (מסיימים מוקדם.. ב-4 וחצי..) ציטוט השבוע- "תן חיבוק" (נאמר למורה למתמטיקה.. המורה החזיר כמובן את מלוא אהבתו לתלמיד בחיבוק הרסני לעיני כל הכתה.. חח..)

ירדן717

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע: בוא לים (יפתי) סרט השבוע: - - - - - - - - - - קליפ השבוע:- - - - - - - - - - תמונת השבוע: של ארז מרקוביץ' עם הגביע מאכל השבוע: אממ.. אכלתי הרבה פיצה... דבר טוב שקרה השבוע: הגביע נשאר אדום (לא הגוון שלנו אבל עדיין אדום)- בעיקר שמחה לעיד.. דבר פחות טוב שקרה השבוע: הייתי חולה קצת.. שבוע הבא: מתכוננים לדרבי - מזמינים כרטיסים באינטרנט.. היום הכי כיפי: יום רביעי. ציטוט השבוע:"מכבי שלום, מכבי שלום, איך זה לראות גביע אדום?"
שבת שלום כולם.

just adiki

New member
תרחמו עליי../images/Emo7.gif

אתם לא מבינים מה קרה לי
. נקעתי שתי אצבעות [כן
ממש קשה לי לכתוב עכשיו!!] התבטלו לנו שעתיים אנגלית יום חמישי ובמקום שיהיה לנו שעתיים חלון לספורט צירפו אותנו ליודנקיות. שחקנו במשהו שצריך להפיל קונוסים והם כל הזמן דיברו על איזה אילנה אחת שהן לא מסוגלות לשחק בלעדיה. אחרי כמה דק' משחק שקרענו להן את הצורה, הגיע אילנה. אלוהים ישמור, הבחורה שחקנית כדורסל בבנות השרון והיא פשוט באה במטרה לרצוח!! כל כדור שהיא זרקה היה מלווה ב:"אההההההההההההההה" שלנו חח... קצת כבוד לי"בניקים בחייאת. היא גם זרקה גבוה ולא לרגליים כולנו יצאנו פצועות... העיקר שנצחנו בסוף...
היא זרקה כדור אחד שהוא בא ממש אליי וניסיתי לתפוס אבל זה היא כזה פיצוץ שהוא פשוט עיקם לי את האצבע לגמרי והמשכתי לשחק [אני מאלה שמתאבדות על המגרש] ואז שוב היא זרקה, הפעם זה בא לי לפנים אז הגנתי עם הידיים ושוב, באותו מקום שתי האצבעות שלי פשוט הלכו. עכשיו יש לי קיבוע ושטפי דם רציניים. ככה שרוב הזמן אני שוכבת כמו מתה במיטה על היד על הראש וסובלת. [תדמיינו שצרפתי לכן תמונה של היד שלי
.] אווץ', כואב לי
. שיר השבוע - "לילה"-שירי מימון. תוכנית השבוע-"הישרדות"
ו-"מתי נתנשק?"-אני רואה את זה רק בגלל יעל שרוני
. סרט השבוע-ממ.. "ילדה טובה" של ג'ניפר אניסטון. קליפ השבוע-הקליפ מתוך הסרט של נ"וטינג היל". תמונת השבוע-
מאכל השבוע-פסטה
דבר טוב שקרה השבוע-היה לי אנין באנגלית על האירוויזיוןןן
!! דבר פחות טוב שקרה השבוע-נקעתי 2 אצבעות! דבר שאתם מצפים לו לשבוע הבא-טיול שנתייי הים הכי כיפי בשבוע-יום רביעי ציטוט השבוע- ילדה מהכתה שלי עוברת במסדרון י' שאחד הי'ניקם שרים:"סתום כבר יא י'ניק" הי'ניק:"שתקי, מי את שתגידי לי מה לעשות??" המורה לספורט עוברת ואומרת לו:"סליחה, אבל פה בבצפר של ארכיה. כל מה שהי"ב אומרים צריך לעשות."
תותחית
.

just adiki

New member
אוי התמונה:

*ותיקון:אחד ה-י'ניקים שר. שזה גם לא נכון לבגיד. קיצר יודניק שר! חח

תרגישי טוב ../images/Emo201.gif

גם אני שיחקתי כדורסל,כדורעף [וגם כדורגל] פעם.. איכ, איך שנאתי ת'בוצ'ות הבהמות האלה שלא יודעות להנות מהמשחק! גם אני תחרותית והכל, אבל יש גבול.
והמורה שאמרה על הארכיה באמת מלכה
.

למעלה