סיימתי לקרוא!

סיימתי לקרוא!

לפני כמה דקות סגרתי את הספר ``מר אספרסו ואיש הסנדלים`` הנחתי אותו על המדף. הספר החזיר לי את הרצון לחזור לקרוא ספרים של סיפורים קצרים. אחרי אתגר קרת צצו כל מיני סופרים שחיקו את סיגנון הכתיבה כמו שאחרי טרנטינו באו הרבה במאים שחיקו את את אופן הפעולת הסרט. אני לא אומר שהם היו גרועים אבל מאד מעצבן לקרוא ולראות חיקוי. אבל אחרי שקראתי את הספר הזה הרגשתי משהו חדש זורם לתוכי. הספר הזה לא חדש וגם לא כל כך פורסם למרות שהוא בהוצאת כתר. אני רק מקווה שהסופרים לא נפלו בין הכסאות כי תמיד אומנים טובים נופלים ורק אחרי מותם זוכים למשהו.

ALL RIGHTS

New member
מכיר את הספר

אני מכיר את הספר והיה פרסום די רחב. בספר עצמו רואים את הבושר של האנשים שכתבו אותו. זה לא דומה לאתגר קרת אבל זה מאד דומה לספרות אחרת. ספרות אנגלית או אפשר ללכת יותר רחוק בספרות העברית זה דומה ליעקב פיכמן אבל בצורה ההפוכה.

*קסנדרה

New member
אתגר קרת הוא ייחודי

אני לא חושבת שצריך לעשות השוואות בין אתגר קרת לבין האחרים. לאתגר קרת יש את הייחוד שלו, ולא כל מי שמנסה את כוחו בסיפורים קצרים ומנסה את כוחו בג`אנר הזה, הוא בהכרח חיקוי עלוב לאתגר קרת. במקרה על הספר הזה שמעתי, ועדיין לא קראתי, האם אתה ממליץ ??? קסנדרה

COLAKID

New member
איך אפשר לשוות?

אי אפשר להשוות בין השני הספרים אחד הוא בסגנון של סיפורים קצרים של זבנג וגמרנו והשני הוא סיפורים קצרים אך עם נוף אחר של התייחסות לחיים אני יותר אהבתי את ``מר אספרסו ואיש הסנדלים`` מאשר צינורות אבל כל אחד והדעותיו מומלץ מאד לקרוא.

סבבה של ספר

אחלה ספר קראתי אותו בנשימה אחת גדוללללללללללללללללללללללללללל

לא, אני חושב שלא

אני לא ראיתי בדוכני הספרים ספר חדש שלהם אבל עם מישהו יודע משהו אחר שיגיד.

למעלה