סיימתי לבנות דמות לVampire

Serpent Axis

New member
גלגול עיניים חוזר

Vampire: The Masquerade הייתה כבר במהדורתה השנייה בעת יציאת הסרט "באפי".

Serpent Axis

New member
ציטוט שלם

אחרי ציטוט כל חומר המקור, מקורות השראה וכו'... מופיע המשפט "for camp, Buffy the vampire slayer and From dusk till dawn provide some entertaining moments" - הם לא חומר מקור, הם בידור. תחשוב רגע מה בכלל דומה בין באפי לעולם האפלה לפני שאתה קופץ.

רמץ

New member
שום דבר

זה מה שאמרתי. מלבד נוכחותם ברשימת "חומר המקור" תחת הכותרת המודגשת הזאת, אין בין שני הסרטים הללו שום קשר ל-WOD. הם מופיעים שם <<רק לשם שעשוע>>. עם איזה חלק מהתגובה שלי למשכך-כאבים (מלבד אם לקרוא לה רשימת חומר מקור או חומר מומלץ) אתה לא מסכים? ואגב, אין לי מושג אם The Arcanum מופיע במהדורות הישנות של V:tM, אבל זה יכול קצת להזכיר באופן קלוש את הרעיון הכללי של באפי - הסרט: מלומד אוקולטיסט מוצא לעצמו ציידת שתעשה בשבילו את העבודה השחורה...

Serpent Axis

New member
הארכנום מוזכר

אתה צודק, התנצלותי הכנה. לא שמתי לב שכתבת גם אתה שזה הוזכר רק "לשם השעשוע" ולא כחומר מקור. בקשר לארכנום, במהדורה הראשונה של Vampire: The Masquerade (ראתה אור, זאת אומרת חושך, ב1991), עמ' 190. רפרפתי עליהם לא מזמן, אבל לא ערכתי השוואה בין התיאור שלהם בספר הליבה הזה (מהדורה ראשונה) ובין מהדורת הרוויזיה. אגב, אני לא חושב שהייתה אי פעם הרחבה שעסקה בארכנום - ראיתי אותם רק בספר הליבה.

רמץ

New member
נחמד מאוד

אסאמיית הם לא ממש כוס התה שלי, אבל הסיפור בהחלט אמין ומעניין. חוץ מאולי לימודי הרפואה - מאיפה זה בא ולמה זה טוב?

Serpent Axis

New member
אני מניח

שידע פיזיולוגי (אנושי... ואחר) והבנה בתרופות יכולים לסייע בהתנקשויות כשאתה רוצה לפגוע באופן מדויק וקטלני.

רמץ

New member
../images/Emo163.gif

שאחרי שאתה מתנקש במספיק אנשים אתה לומד דבר או שניים על הפיזיולוגיה שלהם?

Serpent Axis

New member
התכוונתי

שידע פיזיולוגי עלול לשמש גם להתנקשות קטלנית... וגם לדעת איפה לפגוע בלי לעשות נזק רציני, אבל לגרום לזה להיראות חמור...

Super Monkey

New member
חוק 5 פגישות

מנהג שלי מימי קדם: עד 5 פגישות מהרגע שהתחלנו לשחק השחקן ראשי לשנות כל מה שירצה בדמות כולל להחליף דמות מההתחלה. הציוד והידע אין-פליי שצבר במהלך 5 הפגישות הראשונות ישמר ולא ילך לאיבוד למרות שלמעשה הוא מחליף דמות. את כאב הראש של לשלב את הדמות במשחק כאילו שהיתה שם מעולם ולשכתב רטרו-אקטיבית את עלילת 5 המפגשים הקודמים אני לוקח עלי. לאחר הפגישה ה-5 (מיותר לציין שלא ממש מתחשבנים על פגישה יותר, פגישה פחות...) שחקן תקוע עם הנתונים הטכניים שהציב והחלפת דמות משמעה פשוט לבנות דמות חדשה מההתחלה ולשלב אוה במשחק. את הדמות הישנה אני לא בהכרח הורג. היא יכולה לצאת מהמשחק (דרכיה נפרדות מדרכי החבורה) או להיחטף על ידי השה"ם ולהפוך לNPC (הכי טוב: הדמות הישנה של השחקן היא בוגד שמסבך את החבורה בצרות צרורות ואפילו הופך להיות הנבל בסיפור).

למעלה