סיימתי את רשומות!!!!!!

SaberTooth

New member
../images/Emo49.gif

הלאה לאגדות

Guy24Gold

New member
קודם אני אקרא את "המקרה המוזר של ד"

ר ג'קיל ומר הייד" שאבא שלי הביא לי ואז אני אמשיך עם אגדות. ד"א- בסוף שחר האביב, תניס ולאורנה נמצאים מתחת למקדש של טקיזיס וכתוב שהם "מגששים את דרכם". נשאלת השאלה- לחצאי אלפים (ואלפים בפרט) אין איזו ראייה מיוחדת שאפשר לראות בעזרתה בחושך? ועוד שאלה- אם יש את ה"איזון", אז למה כלאו את טקיזיס ולפלדין נתנו לצאת לעולם? הם היו צריכים למות!!!! אם טיקה וגדילן היו מתים, וקיטיארה גם היייתה מתה ב"מריבה הקטנה" שהייתה אחרי שטקיזיס עזבה, ורק רייסטלין היה נשאר, אז זה היה סיפור הרבה יותר טוב! רייסטלין שולט!!! איך התגעגתי אליו כל הספר.

python 4

New member
גם אני לא -

הוא אוהב את רייסט ולכן הוא יאהב את אגדות כי רייסט מופיע שם הרבה. לא?

Guy24Gold

New member
האמת, בנתיים הספר ממש מצחיק

קרמון השמן, בופו וגדיל, איזה כיף!

SaberTooth

New member
המפ...

כליאת טקיסיס לא מפרה את האיזון. הרוע עדיין ממשיך להתקיים בעולם, למרות שטקיסיס כלואה. אולם, אם טקיסיס הייתה משוחררת, היא הייתה מפרה את האיזון כמו שזממה לעשות ברשומות. לעלפים אכן יש ראיה מיוחדת.

Guy24Gold

New member
אני יודע שלאלפים יש ראייה מיוחדת

כנראה שלארונה ותניס לא יודעים.

Guy24Gold

New member
טוף, התחלתי לקרוא את המקרה המוזר של

משמם ונורא השתעממתי, אז התחלתי את עת התאומים. אני כבר בעמוד 2!!! איזה כיף שישי לי את כל אגדות בבית, אז אני לא אצתרך לחכות בשביל לקרוא אותם.

python 4

New member
איך היה העמוד הראשון?

מותח, נכון? תודה שלא ידעת שמייקל וויליאמס כתב את השירה ושמאט מה-שמו צייר את העטיפה.

Guy24Gold

New member
האמת-

הם התחילו למספר את העמודים רק מהחלק שכתוב בו משהו-כאילו מרגע שמתחילה העלילה(שבמקרה זה כשקרסיניה מגיעה לפגוש את רייסט')

מזל טוב!!

עכשיו יש לך את כל אגדות... דרך אגב-אני סיימתי ביום שישי את עת התאומים ואני צריכה לחקות עד יום ראשון בצהריים כדי לקחת את מלחמת התאומים ואני מתה ממתח!!!! אני לא יכולה לישון....

למעלה