../images/Emo58.gif
אני עדיין לא יודעת אם היא הייתה צריכה להרוג את הארי או לא.. אבל הרבה ממה שאמרתם כאן נכון, לכל אורך הספר, כשאנשים מתו, לא הרגשתי אפילו קרוב לאיך שהרגשתי - איך שבכיתי- כשסיריוס מת. האמת שגם כשדמבלדור מת לא הרגשתי ככה.. לא יודעת למה, אולי כי בלוויה שלו, הרגשתי שזה לא רע מידיי, כאילו הארי יכל לצאת מהלוויה הזאת בחיוך, בדיוק כמו שדמבלדור היה רוצה, וככה גם אני עשיתי. אבל המוות של סיריוס, גם בספר, וגם בסרט [שבד"כ הרבה פחות מרגש וטוב מהספר] בכיתי, כאב לי, וכאב לי במיוחד בגלל שהארי בכה, הראו כמה כאב לו. [האמת שבכל סרט\ספר כשאנשים בוכים ממשהו רציני אני בוכה איתם XD] בספר הזה, הייתה שורה אחת מרגשת על הדוויג, איזה קטע מרגש שכולם הרימו כוסית לזכר מודי, זה שהארי תופס את רון שימשיך להלחם ויזוז מפרד.. זה קצת מרגש, אבל לא יותר מידיי. בכיתי בלי סוף בפרק שבו הארי מבין שהוא חייב למות, בדרך לוולדמורט, גם כשקראתי את זה בפעם השנייה, גם כשידעתי שהוא יצא מזה חי. הקטע הוא שהיא לא עשתה מספיק קטעים כאלה מרגשים, כאילו את רוב הרציחות היא העבירה בשקט.. עם אבל קטן, וקצר. מובן שצריך להמשיך הלאה, ואולי דווקא בגלל שיש לך משימה אתה תמשיך מהר הלאה, אבל בכל זאת, ציפיתי למשהו יותר מזה.