סיימתי את הספר (ספויילרים)

סיימתי את הספר (ספויילרים)

לא אכפת לי שהיא הרגה כמעט את כולם אבל למההה???????????????? למה היא הרגה את הדוויג???... היא מרשעת! וזה רק אני או שבפרק הלפני אחרון של הקרב בין הארי לוולדי ..ולדמורט יצא ממש פתטי

Sheepy boy

New member
כן, וזה מה שהוא היה |ספיולר|

פטתי... שלא יודע להקשיב, שבטוח שהוא הכי טוב הכי חזק הכי חכם, know it all לעולם לא נבגד, שכולם מפחדים ממנו. ולאט לאט הארי היראה לו את כוח הצד הטוב, בבטחון העצמי שבו הוא דיבר אליו בזה ש, אחרי שספר שלם מראים שוולדי שם את סנייפ כיד ימינו (לפחות בהתחלה, שהוא יושב ב "ימין המיידי" של וולדי, יותר נכון שלם וולדי מושיב אותו) הוא יוצא פטתי

The T Shirt

New member
ספוילר| ממש ממש לא

היא לא הרגה כמעט אף אחד! רק את הדוויג, דובי, פרד, טונקס ולופין. זה כלום! אני ציפיתי ממנה להרוג לפחות דמות אחת באמת באמת חשובה, ולהרוג גם את הארי עצמו. היא איכזבה אותי בקטע הזה, הייתה יותר מידי קלילה על הדמויות שלה.

Giallorossi

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif

מי זה כבר פרד? זה היה צפוי שחלק מהדמויות השוליות יותר ימותו. מילא, אם רון/הרמיוני/ג'יני היו מתים, אבל פרד? המקרי מוות היחידים שעוד היו עצובים זה סנייפ ודובי.

LiRs Lullaby

New member
מי זה כבר פרד?! ../images/Emo58.gif

הוא חצי משני האנשים היותר מצחיקים בספרים! ומתו המון אנשים יחסית חשובים, מה עם לופין? מודי? טונקס? אפילו הדוויג שלא עשתה כלום לאפחד!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif!!!

אתה חצוף אתה! פרד הוא אחד הדמויות החמודות!! אבל גם אני מרגישה ככה בנוגע להדוויג..=[[

Giallorossi

New member
../images/Emo58.gif...

קודם כל, חלק מהדמויות היו צריכות למות בכל מקרה, הרי זאת מלחמה, לא? אי אפשר שכל הדמויות האהובות ישארו בחיים. הכוונה שלי לא הייתה "למא מי זע קבר פרד?", אלא שפרד הוא לא הרג שמשפיע על הארי כמו שמוות של רון/הרמיוני/ג'יני היה משפיע עליו. אחת הדמויות היותר מרכזיות הייתה צריכה למות כדי ליצור אפקט יותר גדול ורציני על הסיום, ולדעתי הסוף לא היה צריך להיות כזה ורוד.

מי זה כבר פרד?

מי זה כבר פרד?!?! רק אחת הדמויות הכי שולטות בספר, אולי?! נו באמת.

גק שפרד

New member
../images/Emo45.gifנאלץ להסכים בעצב.../images/Emo58.gif

הייתי שמח אם רון/הרמיוני היו מתים.. זה היה יותר טראגי מפרד.

נאמה

New member
אתה לא מתבייש!! ../images/Emo58.gif

מי זה כבר פרד?? הוא רק אחד הדמויות הכי מצחיקות ושוות כאן... חוץ מזה, איך היא יכלה להשאיר את ג'ורג' לבד?

The T Shirt

New member
../images/Emo58.gifדי להתבכיין

די להתבייכן כולם. היא לא הרגה כמעט אף אחד, ואתם כולם קוראים לה סדיסטית. זו מלחמה, ולא סתם מלחמה, זו המלחמה שתכריע את גורל העולם הקסום, ובמלחמה יש קורבנות. לפי דעתי, רולינג טעתה טעות חמורה כשהיא הרגה רק כמה דמויות אחדות. היא הייתה צריכה להרוג לפחות דמות אחת ממש חשובה, והיא הייתה צריכה להרוג את הארי במקום פרד. אני חושב שאחרי שהארי השלים את הייעוד שלו, רולינג הייתה צריכה להרוג אותו. כלומר, לא לתת לא לחזור לחיים אחרי הפרק King's Cross, ואולי לשנות כמה אירועים כך שהוא יצליח להרוג את וולדמורט במקביל. בנוגע לפרד - אני מסכים, פרד בהחלט לא הי צריך למות. זה די אידיוטי להרוג את פרד ולהשאיר את ג'ורג' חי. או להרוג את שניהם, או להשאיר את שניהם בחיים, מבחינתי. בכל מקרה, אני לא אתחיל להסביר למה אני חושב שהארי חייב למות ודברים כאלה, כי אם אתם מתנהגים ככה לגבי כמה דמויות משניות ושוליות שמתו, אין אפילו טעם. כל אחד והדעה שלו.

LiRs Lullaby

New member
די לעצבן../images/Emo58.gif

היא לא הרגה כמעט אף אחד? היא הרגה לפחות 5 דמויות שקשורות להארי! אז מה אם הם לא *ה*דמויות הראשיות? מי בדיוק צריך למות בשביל שזה ייכאב ממש? שזה יהיה מוות שצריך היה לקרות? ואני שמחה שהארי חי. אחרי כל מה שהוא עבר, מגיע לו לחיות קצת ולחיות את החיים שהוא רצה.

אף אחד לא קורא לה סדיסטית בגלל...../images/Emo58.gif

שהיא הרגה הרבה דמויות! קוראים לה סדיסטית כי היא חתכה לג'ורג' את האוזן!!! איזה בנאדם שפוי עושה את זה?!?

LiRs Lullaby

New member
לה, ../images/Emo58.gif

אני קוראת לה סאדיסטית עוד מהספר שהיא הרגה את סיריוס בלאק. עכשיו היא סתם רוצחת סדרתית
ובאמת לא הבנתי איך היא חתכה לו אוזן..... והשאירה לו שם רק חור!
נורא קשה לי לדמיין אותו עם רק חור......

אשכרה....אבל../images/Emo58.gif

למה היא לא הרגה את ג'ורג'?!? במילא חסרה לו אוזן!!! לפחות הייתה משאירה אח אחד מושלם!

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gifלדעתי,

אם כבר היא החליטה להרוג את פרד, אז לפחות הייתה מקדישה כמה שורות (או פרקים
) לאיך זה משפיע על ג'ורג'. כיוון שאין שום התייחסות לג'ורג', לדעתי, מוות של פרד הוא ממש מיותר. הייתה הורגת כבר את פרסי!

למעלה