סיימתי את הספרייה!

evilihi

New member
עגבניות 750 קיקו

סדרה של 5 פאזלים - שוקולד, לחם, אפרסקים, תותים, עגבניות (העליתי לפה לפני כמה חודשים את התמונות של כולם) עשיתי ומסגרתי את האפרסקים, התותים הורכב ביום כיפור אבל חסרות שתי חתיכות (אני אנסה לעשות משהו מהקרטון של הפאזל). התותים היה די קשה כי יש הרבה אדום, אבל החלקים מאוד כיפיים להרכבה, חתיכות מעוגלות ומשוגעות כאלה... כרגע מחכה לי העגבניות.

evilihi

New member
גשר הפרחים של מונה 2000 ריקורדי ארטה

נינטש לפני כמה חודשים. מחכה למסיבת הרכבה אצלי בבית

evilihi

New member
חנות ממתקים 1000 גיבסונס

יש לי עוד אחת מהסדרה הזו - ילדים בחצי מחיר בחנות. סדרה של אמנים על פאזלים. יצאו בשתי גרסאות אחת מרובעת באנגליה ובארה"ב מלבנית. התמונה אותה תמונה, עיצוב הקופסה אותו הדבר אבל אני לא זוכרת אם חברת הפאזלים זהה (כנראה שכן)

evilihi

New member
יש עוד כמה שאין לי תמונה

כמה מסדרת הכריסמס של וודינגטון - נדמה לי שהעליתי שרשור בעבר של התמונות (בשנה שעברה התחילו סדרה חדשה - יצא פאזל של סינדרלה ונעל הזכוכית, אין לי מושג מה ייצא השנה) יש לי גם את מסיבת התה של הדובים - העליתי תמונה בעבר אין לי אותה בהישג יד כרגע, 1000 חלקים. יש לי את המונה ליזה 1000 מיניאטורי שננטש גם הוא לפני כמה חודשים. כמו כן יש לי לסיים את הפאזל של קוקה קולה - נשארו לי שמיים כחולים בלבד. אין לי תמונה כי הפאזל לא מופיע בשום מקום חוץ מהמקום בו קיבלתי אותו. למרות שהוא של אדוקה, אין לו מספר קטלוגי או כיתוב איך לקבל חלקים חסרים על האריזה. מוזר מאוד. 1000 חלקים. יש גם שני פאזלים של רוונסבורגר - אחד בסגנון ישן של סלון עתיק, השני של חוף ים (בשני אין לי צורך אשמח להחליף בפאזל אחר). שניהם של 1000 חלקים. בטוח שכחתי משהו..

123נעמי

New member
איזה מבחר מקסים ../images/Emo9.gif

כולם לפני הרכבה
אז יאללה לקחת חופש מהעבודה ולהתחיל להרכיב

למעלה