סיימתי את הספרייה!

evilihi

New member
סיימתי את הספרייה!

אתמול. אפילו ויתרתי על האח הגדול בשביל זה
היה נחמד. מאתגר למדי, הרבה צבע והרבה פרטים. נעזרתי בפוסטר רק פעם או פעמיים כדי למקם את החתימה של הצייר. הפוסטר יתלה לאחר כבוד במשרד, כדי להכניס קצת צבע למקום העגום הזה (בנין בן קרוב ל80 שנה, מתפרק לחתיכות. על הקיר שמאחורי אפשר לספור לפחות 4 שכבות צבע שונות...) לקח שבועיים. וכרגיל אצלי חסרה חתיכה. האמת שהחתיכה הזו היתה חסרה כבר בהתחלה כי זו חתיכה מהמסגרת. היא בטח תצוץ מתישהו. HEYE לא נותנים שירות של חתיכות חסרות נכון? הפאזל הבא שכבר הונח - צובעים את מיקי. לא של אדוקה - קניתי באיביי גרסה של חברה אחרת. במבט ראשוני החתיכות דומות לפאזלים של HEYE אבל נעדכן בהמשך.

מממאיה35

New member
הבניין מתפרק לחתיכות ../images/Emo6.gif

אפשר אחכ להרכיב אותו בחזרה, לא?
ברכות על סיום הספרייה

evilihi

New member
../images/Emo6.gif

בא לי לעשות פאזל עכשיו ולא נעים לי מהבוס

jocie1

New member
../images/Emo140.gif כיף שנהנית מהספריה

אולי יתן השראה להתקדם עם הקוקה קולה... תהני מ"צובעים את מיקי"

fairy8

New member
בטח שנותנים שירות

צרכה לכתוב להם מייל ולומר להם שחסר חלק. רוב הסיכוים שיבקשו שתשלחי להם כמה חלקים מהפאזל על מנת לקבל את החלק החסר או פאזל חלופי שווה לנסות. נראה לי שמנהלת שירות לקוחות שם קוראים מרטינה בואר בהצלחה

evilihi

New member
../images/Emo12.gifלשלוח להם חלקים?

למה הכוונה? לא רוצה פאזל חלופי אני רוצה את החלק החסר (לא מתכוונת לעשות את הפאזל הזה שוב בקרוב). יש לך כתובת מייל במקרה?

fairy8

New member
את צרכה לפנות אליהם

אולי הם יתנו לך פיתרון אחר. אבל את יכולה ללכת לפאזלנד שסביר להניח שקנית את זה שם והם יוכלו לתת ללך מענה יותר מהיר אני מניחה\ הכתובת היא: [email protected]>, בהצלחה

evilihi

New member
עדכון פאזל מיקי

(נקרא הסיוט של מיקי ולא צובעים את מיקי). איכות החלקים טובה למדי. יש חתיכות משוגעות כאלה כמו שאני אוהבת - יש חתיכות מעוגלות קצת שדומות למסגרת, ויש חתיכות בצורת ברק שזה דווקא נחמד. איכות החלקים פחותה במקצת מאדוקה אבל עדיין איכות טובה יחסית. מה שכן מתחברים לי חלקים איפה שלא צריך להתחבר. ונתקעתי עם כמה חתיכות מהמסגרת האדומה שאין לי מושג איפה לתקוע אותן. ניסיתי וניסיתי ופירקתי חלקים מהמסגרת והן לא נכנסות לשום מקום. מה עוד שהציד הימני של המסגרת יצא ארוך יותר מהצד השמאלי ואין לי מושג איפה טעיתי
נחכה לסוף הכל יסתדר
קיבלתי עוד שני פאזלים חדשים אתמול. יש לי בסטוק כ12 פאזלים שמחכים להרכבה ועוד כמה שבדרך

evilihi

New member
יש..נתחיל בזה האמן של לנטיסיו סיגילו

VIKTOR SHVAIKO אני מאוד אוהבת את היצירות שלו. הפאזל הזה LE FLORE EN L'ISLE 500 חתיכות.

evilihi

New member
סתיו בפריז 1000 חתיכות חברה לא ידועה

הפאזל של ה500 שלמעלה הוא של אדוקה. קניתי 4 פאזלים של האמן הזה שאין בארץ דרך איביי. 1000 חתיכות, אין לי מושג איזו חברה

evilihi

New member
פאסג' פונטיין 500 אדוקה

נקנה עם ה500 שלמעלה במבצע של ה50 ש"ח הנחה מעל 200 ש"ח. הייתי צריכה להוסיף פאזל בול אחד של דיסני כדי להגיע ל210 ש"ח (ככה על הכדור שילמתי 10 ש"ח
) אני מאוד אוהבת את הסגנון של הציורים האלה

למעלה