סיימון!!!

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
סיימון!!!

מה בדיוק התפקיד שלו... כיאלו איך הוא קשור לעסקי המוסיקה אני יודע שהוא מיליונר או משו כזה אני רואה אמריקן איידול כבר הרבה זמן... אבל אף פעם לא ממש הבנתי מה הוא עושה בחיים?

SUBG

New member
נכון דומים?

נכון הוא דומה לAlan Thicke מלהתבגר ולהתגבר...:)

shushka9

New member
../images/Emo60.gifמממ אני יודעת שהוא מנהל

הוא מנהל את ווסטליף למשל. סתומרת הוא המפיק שלהם. הוא זה שנותן להם חומר ואומר מה נראלו יהיה נכון שיכנס לדיסקים ומה לא. דברים כאלה=]

oceanblaze

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

זה חדש לי לגמרי.

whatever4

New member
אם סיימון החתים את ווסטלייף

זה רק מראה עד כמה אי אפשר לסמוך על הטעם שלו.

shushka9

New member
../images/Emo60.gifלמי פה יש בעיה עם ווסטלייף?

אנ'לא רוצה לפתוח פה ריב או לגרור איזה וויכוח סוער אבל לדעתי, ואני חוזרת שזו דעתי בלבד, ווסטלייף היא אחת הלהקות הכי טובות בעולם. היא לא סתם עדיין עומדת חזק בתור בויבנד אחרי שאחד מהחברים שלה עזב (בריאן, עוד זמר מעולה), ובדיוק עכשיו נגמר לה החוזה עם Sony SMG והם מוחתמים על עוד אחד ומקבלים 5 מליון יורו כל אחד. שזה מלאא! וסיימון גאון שהוא המפיק שלהם. הוא מקבל כ"כ הרבה על זה וזה עושה לו רק טוב.

MeetLofe

New member
כמו שאמרת,לדעתך.

בוי בנד זה דבר מצוץ מהאצבע לדעתי הם גרועים, כמו כל השאר. ענין של טעם.

ששוניקו

New member
../images/Emo45.gif

בוי-בנדס זה להקות של כמה חתיכים שלא יודעים לכתוב, להלחין, או לשיר. הם מוצר, בדיוק כמו מה שאת קונה בסופר, או דוגמה יותר טובה, בדיוק כמו החולצה שאת קונה בזארה או רנואר. הם בדיוק כמו כל חולצה, פשוט ליטשו אותם עשו מסביבם עבודה בלי שהם יעשו כלום חוץ מלהיות חולצה. ועכשיו הם מוגשים לך תמורת 100 ש"ח שזה פשוט מדהים מעצם העובדה שהם סתם חולצה ופשוט שמו עליהם את השם של המותג, הם כבר נראים הרבה יותר טוב לא? בוי-בנדס לא תרמו ולא יתרמו כלום למוזיקה פשוט בגלל העובדה שאין להם מטרה אחרת חוץ מכסף והצלחה.

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif ולא רק בוי בנדס

גם זמרות כמו בריטני ספירס, ג'סיקה סימפסון, רוני...

למעלה