סיימון!!!

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

oceanblaze

New member
לדעתך.

אני יכולה להעיד על להקת בנים שהיא לגמרי ההפך ממה שאמרת. [הבקסטריט בויז] הם כותבים [לעצמם וגם לאמנים אחרים], מנגנים [כולם מנגנים על כלי נגינה אחד לפחות. בכלל סיבוב הופעות יש להם לפחות שיר אחד שהם מנגנים את כולו לבדם, בנוסף לשירים שבהם אחד או שניים מהלהקה מצטרפים לנגינה], רוקדים [ונא לא לזלזל. הם רוקדים ברמה מקצועית, תודה.
], לוקחים חלק בניהול הלהקה [הם מעורבים בכל מה שקורה איתם. האווי, חבר הלהקה, הוא מנהל הכספים שלהם..או משהו כזה. P:], וכמובן, שרים. וחוץ מזה, ב-13 שנות הפעילות שלהם הם מכרו למעלה מ-73 מיליון אלבומים מסביב לעולם, וזה הרבה יותר מלהקות אחרות, שמתיימרות להיות להקות איכות. הם הצליחו, נקודה.

ששוניקו

New member
ולמרות שהם עשו את כל זה

הם לא תורמים למוזיקה. אתה יכול להשוות אותם ללהקות וזמרים שבנו את ההיסטוריה של המוזיקה? הם כותבים, מלחינים, שרים (ורוקדים?) פופ, שזה כידוע לכל מוזיקאי מתחיל, אחד הסגנונות הנחותים יותר במוזיקה. פופ הולך ובוא, ואף פעם לא יקבע בהיסטוריה (מדונה היא יוצאת דופן). לעומת הפופ הנוראי של הבויז בנד, הזמרות-רקדניות, ושאר כלומניקים למיניהם. רוק, ג'אז ואפילו היפ-הופ שלא נכנס להגדרה של פופ, נוטע את עצמו, ונהנה מעדת מעריצים שלא תשכח אותו אחרי שהוא יתפרק, ותהיה איתו ברגעיו הטובים וגם באלו הפחות טובים. קח זמר כמו מוריסיי שהיה בסמית', אתה בכלל יכול לחשוב על להעמיד אותו ליד הבקסטריט בויז? מוריסיי מלמד את עולם המוזיקה והכתיבה דברים שהם לא ידעו, בעוד הבקסטריט בויז מכניסים להיטים לרדיו ונעלמים עד הלהיט הבא. להיט לרדיו זה כלום, יצירה זה המון.

Lady in red2

New member
אני מסכימה איתך לגמרי, רק דבר קטן

פופ לא תמיד נחות, פשוט צריך לדעת איך לעשות אותו טוב ואיכותי כמו דוראן דוראן, פט שופ בויז, בריטפופ למיניו (אואזיס, סוויד, סופרגראס, בלר, פאלפ), פרינס, א-הא, אלפאוויל וכו'.

oceanblaze

New member
אני בת, קודם כל. ../images/Emo13.gif

לדעתי הם כן תורמים למוזיקה, אבל אני מאמינה שאני לא אוכל לשכנע אותך. אבל, כמו שאתה אומר, נניח והם לא תורמים למוזיקה. אז? בכל זאת הם מוכרים אלבומים, ממלאים אולמות, זוכים בפרסים, ואוגרים לעצמם המוני מעריצים. הם עושים טוב לאנשים. המוזיקה שלהם עושה טוב. ההופעות שלהם עושות טוב. האנרגיה שהם נותנים לאנשים עושה טוב. אתה אולי לא מזדהה אם מה שאני אומרת, אבל יש כאלו שכן. הרבה אנשים כאלו. אתה אמרת "נהנה מעדת מעריצים שלא תשכח אותו אחרי שהוא יתפרק, ותהיה איתו ברגעיו הטובים וגם באלו הפחות טובים." גם ללהקות בנים/כוכבי פופ יש עדת מעריצים. אמנם יש מעריצים שישכחו את האלילים שלהם ברגע שיחלפו 15 דקות התהילה..אבל לצידם יש כאלו שלא. אני מכירה באופן אישית מעריצות של הבקסטריט בויז בנות 20+, שמעריצות אותם מאז הילדות. אפילו ילדות בנות 6, ונשים מבוגרות בנות 40+. יש לי חברה שנסעה להופעה של הבקסטריט בויז בגרמניה [השנה], והיא סיפרה לי שבתור חיכו קשישות לצד ילדות לצד משפחות שלמות. יש להם מעריצים שישארו נאמנים. אני יכולה להעיד את זה על עצמי. מגיל 6 אני מעריצה של הבקסטריט בויז, ואפילו שהסגנון המוזיקלי האהוב עליי השתנה אני עדיין אוהבת, מכבדת, מעריכה אותם. למרות העובדה שאני לא אוהבת פופ.

whatever4

New member
תראה...

מצד אחד אני מסכימה איתך. לפופ אין השפעה על היסטוריית המוזיקה ואין לו ערך אומנותי בשום צורה מאותם סיבות שאתה אמרת- השירים לא נכתבים על ידי הזמרים, לא הולחנו על ידם ואין להם בכלל חלק בתהליך היצירה. בנוסף הערך של השירים הם במשקל נוצה שכן התוכן שלהם עוסק ב...שטויות. אבל מצד שני אני חושבת שיש מעיין התנשאות באמירה שלך. להגיד שפופ זה זבל וכל מה שלא פופ זה משובח זה אליטיסטי מידי לטעמי. אני מכירה מאוד טוב את העמדה הזאת כי גם אני החזקתי פעם באותה עמדה שלך. כשהייתי בחטיבה ובתיכון שמעתי רק רוק לסוגיו השונים (בין היתר גם הסמיתס שאותם אני מאוד אוהבת...מוריסי גאון בעיניי) והאמנתי שפופ זה מגעיל ואין לו קיום בעולם. אבל כיום אני שומעת הכל- גם פופ. נטשתי את העמדה הזאת כי הבנתי שיש פופ טוב ופופ לא טוב. יש שירי פופ טובים וגרועים. הבנתי שהמטרה העיקרית של מוזיקה היא לגרום לאנשים איזשהו רגש- בין אם זה סתם הנאה משיר ובין אם זה להתרגש משיר ולהזדהות איתו. לשיר פופ יכול להיות ערך אומנותי בעיניי. הגורילז לדוגמה הם להקה שעושה פופ ממש משובח. גם חלק מהשירים של רובי וויליאמס ממש טובים לדעתי. אז נכון שרוב הפופ כיום מבוסס על להקות בנים מפגרות ובריטני ספירס למיניהם שהערך האומנותי שלהם שואף לאפס אבל זה לא אומר שצריך לפסול את כל הפופ כז'אנר מוזיקלי.

ששוניקו

New member
תראי

ברור שאני לא פוסל כל פופ כז'אנר מוזיקלי, אני פשוט לא יכול לסבול את כל ה'פריטי פופ' הנוראי, שבא והולך, בלי יומרות ורצון, באים וחולפים. עושים מוזיקה בדרך לעמדת ה'כוכב' הנכספת. זה מרתיח אותי שכל הבמה המרכזית כיום נושאת עיניים לעבר הפופ, כשברובו הוא בעצם כלום. אין מה לעשות פופ הוא ז'אנר נחות, ברגע שהצלחת לעשות ממנו גדולות אתה ראוי לשבחים. ברגע שאתה ממשיך את תורת הכלום שלו, לא מגיע לך אפילו עגבניה לפרצוף.

elena20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל מילה בסלע, הדרוש!

In Circles

New member
ובמיוחד ווסטליף ספציפית, שעושים

יותר מידי קאברים ולא מביאים שומדבר חדש.

In Circles

New member
../images/Emo6.gif אחת הלהקות הטובות בעולם

אל תנסי לאמת את ההצהרה הזו ע"י העלאת סוגית הכספים. הרבה זמרים עשירים, זה לא הופך אותם ליוצרים ולמוזיקאים טובים. אולי, אם כבר, ווסטליף היא אחת מלהקות הבנים הטובות והפופלריות ביותר, אבל היא די נופלת בקטגוריה של להקה.

סיימון קאוול

הוא חתיך עולמי!!
תודו שהוא מהמם! קצת חסר חיים, אבל מקסים!
נ.ב. קלי פיקלר מגיעה לשלבים הגבוהים רק בגלל שהיא גורמת לאנשים אחרים לרחם עליה על כמה שהיא מסכנה. "אין לה מה לאכול" אבל יש לה כסף לחמצן את השיער ולהחזיק כלב ולקנות מסקרה אל תשכחו!
חוץ מזה, היא גרועה בשירה
וסיימון חתיך!

Lady in red2

New member
גם לדעתי יש בו משהו ../images/Emo13.gif

וגם לדעתי צריכה לעוף, במיוחד אחרי הביצוע בתוכנית הקודמת.

למעלה