אני בת, קודם כל. ../images/Emo13.gif
לדעתי הם כן תורמים למוזיקה, אבל אני מאמינה שאני לא אוכל לשכנע אותך. אבל, כמו שאתה אומר, נניח והם לא תורמים למוזיקה. אז? בכל זאת הם מוכרים אלבומים, ממלאים אולמות, זוכים בפרסים, ואוגרים לעצמם המוני מעריצים. הם עושים טוב לאנשים. המוזיקה שלהם עושה טוב. ההופעות שלהם עושות טוב. האנרגיה שהם נותנים לאנשים עושה טוב. אתה אולי לא מזדהה אם מה שאני אומרת, אבל יש כאלו שכן. הרבה אנשים כאלו. אתה אמרת "נהנה מעדת מעריצים שלא תשכח אותו אחרי שהוא יתפרק, ותהיה איתו ברגעיו הטובים וגם באלו הפחות טובים." גם ללהקות בנים/כוכבי פופ יש עדת מעריצים. אמנם יש מעריצים שישכחו את האלילים שלהם ברגע שיחלפו 15 דקות התהילה..אבל לצידם יש כאלו שלא. אני מכירה באופן אישית מעריצות של הבקסטריט בויז בנות 20+, שמעריצות אותם מאז הילדות. אפילו ילדות בנות 6, ונשים מבוגרות בנות 40+. יש לי חברה שנסעה להופעה של הבקסטריט בויז בגרמניה [השנה], והיא סיפרה לי שבתור חיכו קשישות לצד ילדות לצד משפחות שלמות. יש להם מעריצים שישארו נאמנים. אני יכולה להעיד את זה על עצמי. מגיל 6 אני מעריצה של הבקסטריט בויז, ואפילו שהסגנון המוזיקלי האהוב עליי השתנה אני עדיין אוהבת, מכבדת, מעריכה אותם. למרות העובדה שאני לא אוהבת פופ.