|סיילור-מון|

U007U

New member
אני רוצה לראות......

rouroni kenshin (או איך שלא כותבים את זה) אבל אין לי קודק מתאים לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי?

Brolly

New member
טוב...

אם אין לך realone אז תוריד מהאתר המקורי שלהם ותלך לאתר של דיוו אקס www.divx.com ותוריד את הגרסה חינם... ככה זה יעבוד לך...

bunnyd

New member
סילור מון ודרגון בול ?

אני לא מבינה איך אפשר להשוות זה 2 סדרות שונות לגמריי, הדימיון היחיד שאני רואה ש גוהן ניראה כמו גוקו וכו ו רייני ניראת כמו אוסגי וזהו. זה לא גירסת דראגון בול לבנות זה לא יכול להיות זה אפילו לא אותו גאנר סיילור מון היא קומדיה רומנטית אני לא מוצאת שום קשר בין 2 הסדרות . מי אומר שדרגון בול האתיקו מסילור מון ? איזה שטויות אף אחד לא האתיק מאף אחד ובתגובה למשהו שמישהו אמר ש: "למרות שיש הטוענים שדראגון בול זי זה חיקוי של סיילור מון ,דראגון בול זי נגמרה עוד לפני שסיילור מון התחילה" מה איך זה יכול להיות כי דראגון בול התחיל ב1989 וסיילור מון התחיל ב 1992 אני לא חושבת שדרגון בול זו סידרה כל כך קצרה .
נ.ב סיילור מון זאת סידרה מושלמת אני חושבת ש דראגון בול זו סידרה נחמדה אבל אני מעדיפה סיילורמון (מה אתם רוצים זו סידרת ילדות שלי
)

gogumagog

New member
התחילה ב-1986

Z התחילה בשמונים ותשע בגדול זה די דומה, חבורה שנלחמת מול הרעים, פה זה בנות ופה זה בנים! זהו!

haunter

New member
איפה ראיתם את התוכנית הזו?

היא שודרה איפשהו או שהורדתם מהאינטרנט פרקים או מה

gogumagog

New member
היא שודרה בהרבה איפשהו

שודרה בצרפת, גרמניה, ספרד ובעוד המון מקומות.

gogumagog

New member
עדיין לא סיימו אותה

לעומת זאת יש המון ארצות ששידרו את זה הרבה לפני ארה"ב

Goggle Girl

New member
וביפן...

עדיין ממשיכים את העלילה בסדרת מחזות זמר (יפניות קטנות עם חצאיות קצרות יותר מפזזות לשירי J-pop עם תסרוקות אנימה. אוי, האימה
)

למעלה