|סיילור-מון|

gogumagog

New member
מעניין איך הגעת לפורום ההוא?

אה שכחתי... בטעות!!! כמובן איך יכולתי לפקפק בך?!? גם לפורום פנטזיות מיניות נכנסת "בטעות"! אבל זה בטעות אז לא נורא...

king kazabubu

New member
אם אני שוב שומע

הודעות על פורום פנטזיות מיניות שאין להן קשר לפורום דרגון בול זי אני אמחק אותן בלי לחשוב פעמיים. ורובי משהו, אני מבקש ממך להפסיק "להציק" לגוגומגוג. באמת.. מה אכפת לך איפה הוא היה. למען האמת פורום הנטאי יותר קשור לדרגון בול זי מאשר פורום פנטזיות מיניות. ומוזר מאוד שאתה נכנסת "בטעות" לשם כי מבקשים שתאשר שאתה מעל גיל 18. אז זה כבר 2 "טעויות" נכון??

ash 1

New member
LOL!

ניכנסתי לכרטיס האישי שלו כדיי ליראות האם הוא ניכנס לשם שוב בטעות כמובן אין לי ספק בכך ונחשו מה- נו נחשו- יללה אין לי את כל היום נחשו כבר- איזה עלובים טוב אני אספר- לפי ההודעות האחרונות אפשר ליראות שהוא כתב שם עוד הודעה בטעות כמובן!

king kazabubu

New member
היי זה אני מנהל הפורום?

אהם.. תראי לא אכפת לי אם שאלת שאלה והכל. עקרונית הפורום הוא פורום דרגון בול זי. ולא פורום סיילור מון. אם יש לך שאלות יותר מעמיקות ואת רוצה לדעת יותר בנושא את צריכה לשאול בפורום אנימנגה. אז אני מבקש. בלי כעס בלי עצבים. אם את רוצה להמשיך לדסקס על סיילור מון. לא כאן זה לא המקום המתאים.

haunter

New member
הממ, נשמע נחמד

זה שודר/ישודר בארץ/ארה"ב מתישהו? וואו, צ´יביאוסה נשמע ממש כמו טראנקס

סיילור מון

בתור סדרה לא אהבתי.... אהבתי רק את הקטעים שהן עשו את ה"מטומורפוזה"
*_* מה יותר מדליק מבחורות שעושות סטרפטיזים כדי להציל את העולם????????

טוב שבו מסביבי ואני אספר הכול

איך הגעתי להייד פארק? זה לא היה בטעות... חיפשתי מנועי חיפוש (אירוני הא?) ונדפקתי להייד פארק. ראיתי שיש שם פורומים, ורציתי לראות את התכולה. פתאום צדה עיני את הפורום "הנטאי"... רציתי לראות מה בכלל יש שם (כאילו מה אתם הייתם עושים?) ושם ראיתי תמונות עלובות (רק חלק עליון!)... הסתכלתי מי שם שם 75% מהתמונות, ואבוי! זה גוגומגוג! עכשיו, פורום פוקימון החליף מקום (הוא היה למטה ונוסף עוד פורום בעל איות יותר מוקדם, אז הוא נתקע למעלה בעמודה אחרת), ואני לחצתי איפה שהוא היה פעם בטעות בלי לשים לב, נכנסתי לפורום, ופתאום ראיתי חסימה.... איש רגיל היה מבן שהוא טעה והיה חוזר אחורה, אבל אני יש לי YES, (מי שמנוי גם מכיר את הקטעים שם) והם שמים חסימה על כל דבר שהוא R12+, אז החלטתי שזה גם נדפק, ונכנסתי פנימה. שם היו כמה הודעות מוזרות, ופתאום נתקלתי בנושא שאיזה פריק רוצה למצוץ מגף ולזיין נעל, ישר התפוצצתי, וראיתי שזה בעצם פורום "פנטיות מיניות", אז חזרתי, וסיפרתי פה הכול. אני מקווה שהבהרתי את עצמי ^_^

gogumagog

New member
אתה ממש דפוק!../images/Emo5.gif

אני לא מאמין עד כמה את דפוק!!!!!!!!!!!!
"המילה הנטאי צדה את עיני..." אתה מפיל את עצמך יחסר טקט לך, לך תדפוק נעליים!

ash 1

New member
חחחחחחחחח רובי תינעל את הלוע שלך

אתה רק מסבך את עצמך יותר

אני לא

אני אלך לדפוק לי איזה נעל
ברצינות רציתי לראות מה בכלל יש בפורום הנטאי הזה... וראיתי שיש שם כמה תמונות עלובות וגוגו

gogumagog

New member
לא! בבקשה תפסיק לרדת עלי

אני לא יכול לסבול את זה יותר!!! תפסיק להגיד "תמונות עלובות"!!!!! יש לי צמרמורת כל פעם שאתה רושם את זה... אתה כך כך מטומטם שזה לא יאמן! לך תעיין בתמונות ה"עלובות"! בטח כבר עברת על כולם... אבל זה היה ב"טעות" אז לא משנה...

gogumagog

New member
אז סבבה

אבל תתבגר!!! יש הודעות שמראות את כל הילדותיות שבך!

MiCroZiP

New member
רובי עוד מילא...אבל אתה גוגי?

אתה ממשיך להיגרר אחריו? איכזבת אותי...

למעלה