|סיילור-מון|

|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

בניגוד לבד"כ, הפעם אני רק רוצה לשאול כמה שאלות ידידותיות (יחסית לצ´יבי אוראנוס...) 1. בקצרה: מה העלילה בסדרה? קראתי על זה במגזין אנימה ולא ממש הבנתי. 2. מהי הז´אנר של הסדרה? זאת לא סדרת שוג´ו, אז מה זה כן? 3. מה טווח הגילאים כאן בפורום? 4. למה רוב הדמויות נראות כ"כ מפחידות?... 5. למי שוותיק באנימה- אילו עוד סדרות אתם רואים? (אני יוצאת מתוך הנחה שרובכם בנים)

Gohan

New member
אמ..

עדיף שתפני את השאלה הזאת לפורום אנימה ומנגה, כי זה הפורום המתאים לזה...למרות שאני רואה אנימות אחרות חוץ מDBZ, דווקא את סיילור מון לא ראיתי...ואני מניח שאני לא היחיד..

gogumagog

New member
אהלן

1. בקצרה. סון גוקו כתינוק המשויך לשבט הסאינים (שחיים על כוכב ווג´טה) נשלח לכדוה"א על מנת להרוס אותו. שבט הסיאנים זה שבט רע שמטרתו היא להרוס כוכבים ולשלוט בהם. בקיצור, גוקו שלנו נופל על הראש ושוכח כל מה שקשור אליו. לאט לאט הוא פוגש חברים ובעצם הוא הופך למגן כדור הארץ, נולדים לו ילדים והוא מנצח את הרעים שרוצים להשלט על כדוה"א והיקום בעזרת חבריו ומשפחתו. הסיאנים הם גזע מאוד חזק שיכול להתחזק תמיד בעזרת אימונים, וכך הם משנים צורה: השיער הופך לבלונדיני (יש בזה כמה שלבים) ועוד שלב לא חשוב... הסידרה מחולקת לשלוש: Dragon ball Dragon ball z Dragon ball GT החלק הראשון הוא תחילת הדרך שם החבורה נוצרת, חלק זה מתמקד יותר בהומור מאשר קרבות. חלק שני-החלק המענין ביותר, ממנו מומלץ להתחיל, מתמקד יותר בקרבות, זהו החלק האהוב ביותר. חלק שלישי- נעשה ע"י האולפנים ללא היוצר המקורי ולכן אין הרבה אנשים שמחבבים את זה, הם פשוט הרסו את זה. 2. את מתכוונת ז´אנר ביפנית? לא יודע 3. 11-17 4. את מתכוונת לרעים? 5. אינויאשה, לאב הינה

gogumagog

New member
לגבי סיילור מון

ראיתי כמה פרקים, בתאכל´ס זה אותו קטע! נראה לי שאם אהבת סיילור תאהבי גם DBZ

נשמע מוכר...|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

ד"א, הופתעתי לראות את טווח הגלאים בפורום. הייתי בטוחה שזה 15-17, שזה הטווח הממוצע לסדרות מהז´אנר הזה.

Son Gohan

New member
חחחחחחח

הייתי מסביר אבל זה אחד הדברים שאני גרוע בו: להסביר

Son Gohan

New member
...........

לא חושב שיש לי מספיק ידע על הסדרה אמנם ראיתי כמה פרקים אבל לא מספיק בשביל להבין ממש סדרה די חמודה בכל מקרה

Son Gohan

New member
...............

למרות שיש הטוענים שדראגון בול זי זה חיקוי של סיילור מון למרות שדראגון בול זי נגמרה עוד לפני שסיילור מון התחילה אבל דווקא יש קצת דימיון...... ילדים שמגיעים מן העתיד...... ע"ע טראנקס-צ´יביאוסה

Goggle Girl

New member
כיצד אתה מעז?!?!?! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

*רודפת אחרי Son Gohan* להשוות את טראנקס הממי החתיך והמושלם שלי לצ´יבי הארורה ורודת השיער?!?!?! בושה, בושה!!!! אהם. הסבר על סיילור מון, כיוון שהוא הוזכר כבר (בסוף עוד זה יהפך לפורום דרגון בול זי/סיילור מון!
אבל ברצינות, באתר פנפיקים מצליח מאוד יש קטגוריה שלמה על סיפורים כאלה!
) אה כן סיילור מון מספר את סיפורה של אוסגי שהיא גלגול נשמות של נסיכת הירח מלפני אלף ומשהו שנה. היא מגלה שיש לה כוחות ויוצאת להילחם בכאלה שרוצים להשתלט על כדור הארץ (האמת, בסדרה זה קצת פחות קיטשי ממה שזה נשמע). עם תיאבון סייאני (רציני), חתול מדבר (מעין קארין שכזה) וחברות שגם הן גלגול נשמות של כוכבים אחרים (ע"ע סיילור מארס, ג´ופיטר, אורנוס וכו´) ובהמשך הסדרה היא מקבלת חיזוקים וכוחות חדשים, חברים הופכים רעים, רעים הופכים טובים, ואיפהשהוא באמצע יש רומנטיקה. מעין דרגון בול זי לבנות. והבא שאפילו יזכיר את טראנקס וצ´יביאוסה באותו משפט יקבל מכות!

AciDBreeZe

New member
Sounds like...

Well sounds nice but i dont get why ppl could be a recarnation of a PLANET. סלייר מון? נשמע כמו דיג´ימון

Goggle Girl

New member
טעות שלי

they´re not the reincarnation of the PLANETS, they´re the reincarnations of the PRINCESSES of those planets, like Sailor Moon used to be the Moon princess.

../images/Emo46.gif../images/Emo104.gif

(נמאס לי לקצר כותרות בשביל אייקון שלא קיים) אף אחד לא ישמיץ את צ´יבי אוסה בנוכחותי ולא ישלם על כך! *חרב נשלפת* (אין לי בעיה לחטוף מכות, אם בא לך. אני יכולה להחזיר, את יודעת...)

gogumagog

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo124.gif קרב בנות! קרב בנות!

יאללה, עלו לזירת הבוץ לבושות בחוטיני לבן!

למעלה