סיטי-סיטי, פרק 3

K I L O

New member
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

yolm

New member
סיטי-סיטי,פרק 5../images/Emo70.gifדבר איום ונורא../images/Emo70.gif

כן חברים... בפרק הזה הולך לקרות הדבר שלא ממש ציפיתם לו מהאדם שממש לא ציפיתם לו... ________________ קריאה מהנה
________________ קישורים לפרקים הקודמים: פרק 1 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67888915 פרק 2 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67922087 פרק 3 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67945535 פרק 4 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67999281 ________________ קריאה מהנה
________________ בקרוב יהיה את הפרומו לחידון על סיטי-סיטי והזוכה יבחר את הדמות והמשך העלילה
________________ סיטי סיטי – פרק 5 ╣═ אני גם שתלתי פצצות TNT ופצצות מטוסים מתחת לכל בית ומתחת לכל חלקת אדמה על האי הזה. אני כל כך שונא את האי הזה שאני אפוצץ את כולו לפני שהוא שוב יחריב את עצמו." אמר רון. מדמוזאל:" אוי ואבוי! אתה עובר כל גבול! אני חייבת להתקשר למשטרה!". רון:" תלכי להתקשר למשטרה, אבל אם תתקשרי לא תספיקי לראות את הבוקר שלך מחר...".═╠ מדמוזאל הניחה את הטלפון ולא התקשרה. "למה אתה עושה זאת?" שאלה מדמוזאל. רון החל לצחוק:" למה אני עושה את זה... חה-חה-חה.". "למה?" מדמוזאל המשיכה לשאול. "כי אני שונא אותו!" צעק רון. לפתע היו כמה שניות של שקט. רון:" עכשיו תקשיבי, מדמוזרזירה, לחבר הטוב שלי, קוראים רן כהן, יש לו בעיה קטנה: הוא קנה כאן 95% מהשטח ואת תהיה זאת שתקני את הכל ממנו.". מדמוזאל:" אבל אין לי כמעט כסף בשבילי.". רון:" למה את משקרת אותי, חתיכת מפגרת? רק הבית שלך עולה קרוב לשלושה מיליון שקלים.". מדמוזאל:" זה רק הבית שלי. הבית שלי מהווה בקושי 1% אחד מתוך כל ה-95% של החבר שלך.". רון:" נכון. אבל אם לא תקני את זה עד מחר בערב, כל האי הזה יתפוצץ באשמתך. הבנת?". מדמוזאל:" כן.", רון הלך משם. בינתיים בצד השני ישב דני המום מכל השיחה. הוא לא הסס לרגע והפיץ את ההקלטה בכל רחבי העולם. דבר שגרם לעלייתו של רון בחזרה לעבודה בתור תחקירן, אבל פגע במדמוזאל. יום לאחר מכן הגיע רון לביתה של מדמוזאל. רון החטיף למדמוזאל סטירה עזה מיד וצעק:" חתיכת מטומטמת! כל העולם יודע! אני במעצר ואת שמחה כאן! מי הרשה לך בכלל?! מי את חושבת שאת חתיכת צרפתיה מכוערת! הקריירה שלך מחוסלת וגם החיים שלך!" והלך. מדמוזאל נשארה בביתה בוכה, אך מיד קמה על רגליה ונסעה לביתו של דני. היא נכנסה והם החלו בשיחתם. מדמוזאל:" עכשיו תאמר לי את האמת – למה הקלטת את השיחה ולמה פרסמת את השיחה?". דני:" אני מצטער.לא חשבתי שזה יכול להגיע למצב כזה.". מדמוזאל הרי ספרה לו את הסיפור. "מצטער." אמר דני. "אתה לא מצטער! עכשיו החיים שלי מחוסלים! חבל שהגעתי לכאן בכלל! רק בעיות יש כאן! באי המחורבן הזה!" צעקה מדמוזאל, "אני כל כך מעוצבנת עד שבא לי לפוצץ את כל האי הזה!". לפתע נחרט הצירוף "בא לי לפוצץ את כל האי הזה!" במוחה. מדמואל עזבה את דני ונסעה לביתו של רון. כשנכנסה עשתה הצגה לרון – מדמוזאל:" אני יודעת שאין לך כאן שום מתג שיכול לפוצץ את כל האי. אתה סתם חתיכת שקרן. לא רק זה, אני אפרסם בכל העיותנות שניסית לעבוד עליי שיש לך נגישות לכך שתוכל לפוצץ את כל האי.". רון התעצבן ונפל בפח של מדמוזאל:" בואי תראי אפילו איך אני יכול לפוצץ את כל האי הזה.". רון הוביל אותה אל חדרו ופתח את מגירתו, שם הראה לה את הכפתור האדום שבלחיצה עליו, תוך 24 שעות, כל האי מתפוצץ. "את רואה שיש כאן כפתור לזה." אמר רון. מדמוזאל העיפה לרון אגרוף שגרם לו לאיבוד הכרה, כשראת שהוא ללא הכרה לחצה על הכפתור והסתלקה. היא לחצה על הכפתור! עכשיו מה יהיה סופו של האי? ▐המשך יבוא... האם האי באמת יתפוצץ לחלוטין וימחק? מה יהיה גורלה של מדמוזאל? האם רן בסוף יסתדר עם חלקות אדמותיו? לזה תצטרכו לחכות לפרק הבא...▌

בונגולו

New member
אההה../images/Emo70.gif מדמוזאל לא נורמלית../images/Emo70.gif

יש לך סיפור מדהים
מצפה להמשך
אבל אני מקווה שפרק 6 זה לא הפרק האחרון...

roni lolipap

New member
לא....יכולה...בלי...המשך!!!!!!

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! תעשה המשך פליז פליז פליז!!!!! אתה לא רואה את החיוך המקסים שאני עושה רק בשביל שאתה תעשה עוד המשך???

simi kaTan

New member
תמשיך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדמוזאל הזאת,פתאום כולם נהפכים לרעים
.

simi kaTan

New member
גם היא נהפכה...

לרעה,אחרי הכל היא לחצה על הכפתור
חוץ מדני כולם רעים

yolm

New member
נכון... לצערי הרב...אבל תבין../images/Emo27.gif

עצם זה שמדמוזאל לחצה על הכפתור לא עושה אותה רעה. היא היתה במצב נפשי קשה... לא הלך לה, היא קבלה מכות, היא קיבלה איומים, היא טענה שמאז שהיא הגיע לאי הכל רק שלילי אצלה וכו'. היא עשתה זאת מתוך מצב נפשי לא טוב...

simi kaTan

New member
מצב נפשי...

שיהרוג כמה מיליוני אנשים. זה לא הופך אותה לצדיקה במיוחד אתה יודע...

yolm

New member
כדאי לי לתת לכם את../images/Emo27.gif

את הפרק השישי היום
הוא גם האחרון...

simi kaTan

New member
כבר פרק אחרון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

איזה קצר
הסיפור הקודם שלי היה 10 פרקים...

yolm

New member
הסבר...

הסדרה לא יכלה להחזיק הרבה זמן כי מדובר בתקופה שכמעט בכל פרק כתוב "אחרי כמה שבועות|סדגש","כעבור כמה שבועות", וביחד זה יוצר מצב של כמה שנים
. בסופו של דבר זה יקרה... אבל יש לי הרבה דברים לעשות אחרי זה ואני אשאל אתכם, הקוראים, מה אתם רוצים שאני אמשיך לעשות

yolm

New member
ועוד דבר...

כשהיה "טלנובלה בע"מ", גם אני כתבתי סדרה, אפילו לא של 10 פרקים. אלא של 31 פרקים. מספק אותך
בהצלחה בהמשך הכתיבה

למעלה