סיטי-סיטי, פרק 3

yolm

New member
סיטי-סיטי, פרק 3

אני לא הצלחתי להעלות בשרשור הקודם את זה אז (מצטער אבל...) פתחתי שרשור חדש וזה כאן... טוב... לכל מי שפספס עד עכשיו: פרק 1 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67888915 פרק 2 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67922087 סיטי סיטי – פרק 3 ╣═דני שמע את השיחה של רון ורן. "אנחנו צריכים לרצוח אותו כדי שלא יספר לכל העולם. אנחנו מאכלסים כאן אנשים רבים." אמר רון. דני נבהל כששמע זאת וברח משם מיד...═╠ דני מיהר לתחנת המשטרה למסור את הפרטים על כך, הוא נכנס לתחנה ואמר לפקיד:" שלום אדוני, רון ברימור ורן כהן רוצים לרצוח אותי כי אני יודע משהו שהם לא רוצים שאני אדע על האי.". "מה על האי?" שאל הפקיד. "שהאגדה על האי נכונה!" אמר דני. הפקיד חשב כי הוא משוגע וצחק לו בפנים. בגלל שחשב שהוא צוחק עליו הוא לא היסס והכניס אותו לכלא. רק לאחר כחמישה שבועות יצא דני מהכלא, להפתעתו, כשמסר את המידע שלו בבית הכלא לעיתונות, כי עשו לו ראיון, סיפר כי האגדה אמיתית. רון מיהר להקים אוניברסיטה הנקראת "האוניברסיטה המאוחדת" בגלל שהעיר איחדה אנשים מכל העולם ובאוניברסיטה ביחד. הוא הקים את האוניברסיטה כדי לכסות את ה"שמועה" שאמר דני, כדי שהעולם יראה שהוא לא היה בונה אוניברסיטה במקום שעומד "להיכחד". מספר התושבים המשיך לגדול ולא היה אפשר לעצור זאת. בעקבות כך שדני נכנס לכלא, פוטר מעבודתו כעיתונאי וכתב חדשות, ובכדי לחזור לעבודתו היה צריך להוכיח זאת. בלילה, בשעה מאוחרת, באי התחתון (האי המאכלס), משהו נוראי קרה – הר געש קם מתחת לאדמה כלפי מעלה והלבה התפשטה. באותו לילה היא גם נפסקה והשאירה מאחוריה גם רעידת אדמה. בבוקר ראו את התוצאות האיומות והמכה הזאת גבתה כ-3,500 תושבים שלא פשעו אף פעם בחייהם. מיליוני עיתונאים באותו יום רדפו אחרי רון, ורון רק אמר שזה היה מקרה מוחלט ועובדה שהאי לא נהרס כולו. כמובן שמהצד השני, דני ענה לעיתונאים בתגובה חריפה לרון והעלה את הסיכויים לעצמו שירצח... בינתיים, בביתו של רון, הוא דיבר עם רן. רון:" מה אנחנו עושים עכשיו? עכשיו הכול גלוי.". רן:" יותר גרוע: מה אני אעשה עם כל האדמות שרכשתי כאן? רכשתי 95% לשווא!". רון:" אל תדאג, לך נמצא פראיירים שיקחו את זה במקומך, אבל עכשיו בוא נלך לעשות ביקור בית קטן.". רן:" למי?". רון:" לאדם נחמד שכבר אמר לכל העולם שהסיפור הוא נכון.". רן:" למי? לדני?". רון:" כן.". רן:" אבל יש עוד דבר – מה בנוגע לתושבים? הם עוזבים אחד אחרי השני בכל הזדמנות שניתנת להם!". רון:" להם נעלה את המיסים כל כך גבוהה עד שכספם יבוא אלינו ולא יאפשר להם לצאת מכאן לנצח! אבל עכשיו בוא נלך לביקור בית...". טוק-טוק, נשמעו דפיקות על דלת ביתו של דני. "רגע!" צעק דני. כאשר דני פתח את הדלת ולא שאל אפילו מי זה, נדהם לראות את הצמד-חמד של העיר: רון ורן. "שלום דני. קודם כל אני מודה לך שגילית לכל העולם את הסיפור על האי, כי רק כך נתת לנו סיבה אחת ויחידה לעשות משהו שישפר לך את היופי שלך והצורה שלך." אמר רון. דני הבין שרון רוצה לרצוח אותו, אך שאל בכל זאת בתמימות:" מה?". רון ענה:" אני ורן רק רוצים לעשות לך כמה תיקונים עם הסכין מטבח המיוחדת והחדה שרן הביא מהבית.", רון לקח את הסכין וקירב אותה אל דני... ▐המשך יבוא... האם דני ימות? מה יקרה לתושבים? מה יהיה סופו של האי? מה יהיה עם האדמות שרכש רן ולמי ינסה למכור?▌

Dulce Maria13

New member
............

מאוד יפה

יוווווו../images/Emo70.gif איזה מתח../images/Emo70.gif אתה חייב

לללללללללללללללללהההההההההההההההההההמממממממממממממממממממששששששששששששששששששייייייייייייייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K I L O

New member
תגיד..אתה רוצה מכות או מה../images/Emo35.gif../images/Emo27.gif

תפסיק לעשות סופים עם מתח כל כך מותח ומעניין
אני נקרע כאן ממתח

yolm

New member
פרומו פרק 4../images/Emo70.gif שווה הצצה../images/Emo70.gif

אתם יכולים לראות את זה גם כאן
| | |_____________________

K I L O

New member
נו../images/Emo70.gif אז למה אתה מחכה../images/Emo70.gif תפרסם כבר

אתה ממש עמצבן
הסיפור שלך באמת מותח אבל יותר מדי

yolm

New member
בסדר...../images/Emo27.gif

אני פשוט מחכה לעוד תגובות...
...

בונגולו

New member
סיטי-סיטי, פרק 4../images/Emo70.gifהאם דני ידקר../images/Emo35.gif

אני מקווה שמתחתי אתכם מספיק בפרק הקודם... לפני כן, אני הפרקים למי שעוד לא הספיק לקרוא: פרק 1 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67888915 פרק 2 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67922087 פרק 3 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67945535 קריאה מהנה סיטי סיטי - פרק 4 ╣═ דני הבין שרון רוצה לרצוח אותו, אך שאל בכל זאת בתמימות:" מה?". רון ענה:" אני ורן רק רוצים לעשות לך כמה תיקונים עם הסכין מטבח המיוחדת והחדה שרן הביא מהבית.", רון לקח את הסכין וקירב אותה אל דני...═╠ "לא! בבקשה לא!" התחנן דני, ואז אמר:" אני מבטיח שאני אשתוק!". "מאוחר מדי." אמר רון והמשיך להתקרב אליו עם הסכין. רון לא היסס יותר, הוא דקר את דני, פעם אחת, פעמיים, שלוש, אחת-עשרה פעמים! דני רק בכה עד שלא נשמע ממנו קול יותר. באותו רגע הסתלקו משם רון ורן. למחרת בבוקר מצאה המשטרה את דני והוא פונה לבית החולים הקרוב והחל בטיפולים. הוא לא מת! הוא עדיין חי! כי בעצם, רון לא דקר אותו באזור הלב או למעלה מזה. הוא רק דקר אותו בבטן, בידיו וברגליו. אך הפעם החליט דני באמת לשתוק. הוא לא סיפר לאף אחד שרון הוא זה שדקר אותו והוא לא דיבר יותר על כך שהוא יודע שהסיפור על האי הוא נכון. לאחר כמספר ימים, רון החל לבנות את השטח החדש על המקום בו עלה הר הגעש. הוא העלה את המיסים למיסים הכי גבוהים כדי שהתושבים לא יוכלו להתחמק מהאי וכל היום רק יתעסקו בכספם שאוזל להם. בעקבות כל שרשרת הדברים הללו, מאות אנשים הפכו למובטלים. באזור הר הגעש החלו שוב לבנות ואפילו על כחצי מן ההר עצמו נבנה לונה פארק! דבר שגרם לאנשים מבחוץ שוב לבוא כי הם חשבו שאם כבר יש לונה פארק, אוניברסיטה וקניון ענק, בטח לעיר הזאת יש מלא כסף. העיר כמובן עשתה מלא כסף ועדיין עושה מהתושבים התמימים. לאחר מספר שבועות, האזור בו נבנו הדברים החדשים בקרבת ההר רק העלו את רמת החיים של האנשים במקצת אך גם הקטינו את אחוז המובטלים ובעקבות זה המיסים ירדו כי האנשים רצו להמשיך להישאר. לעיר הגיעה אישה חדשה, מדמוזאל סטון, צרפתיה שהספיקה כבר ללמוד את השפה העברית ועובדת בתור עיתונאית וכתבת חדשות לצד דני. גם היא עברה לגור באי. כמה ימים אחר כך הגיעה לראיון עם ראש ממשלת ישראל וראש עיריית סיטי-סיטי הלוא הוא רון ברימור. מזמוזאל:" שלום לך רון.". רון:" שלום לך. הבה נתחיל?". מזמוזאל:" בוודאי. השאלה הראשונה שלי היא – דני שחר אמר בפני כל העולם כי אתה משקר לכל העולם שהסיפור מאחורי האי הוא נכון. מה יש לך לומר בתגובה?". רון:" אני מצטער, את בדיוק באת בזמן לא טוב. אפשר להמשיך את הראיון הזה בביתך מאוחר יותר? אני נורא ממהר.". מדמוזאל:" כן, בטח, בשמחה.", ומסרה לו את פרטי ביתה. שעה מאוחר יותר הגיע דני לביקור אצל מדמוזאל, וכשהיא אמרה לו כי היא עומדת להיפגש היום עם רון ברימור השתיל לה מכשיר ציטוט בסלון הבית שלה. הוא בא עם המכשיר מוכן מראש כי ידע זאת, אך בכל זאת כדי לא לעורר חשד בעיני מדמוזאל שאל אותה. לאחר כשעתיים, הגיע רון ברימור לביתה של מדמוזאל והם החלו בדיבורים כאשר דני מצטט להם מביתו, ושומע את שיחתם: מדמוזאל:" אז לא ענית על השאלה הראשונה שלי. מה תגובתך לכך?". רון:" תקשיבי לי מדמוזינה, דני שחר הוא כתב מפגר שלא יודע שום דבר מהחיים שלו. מתחת לאדמה, אפילו מתחת לבית שלך ושלי, עכשיו יכול לעלות הר געש או רעידת אדמה או סופת הוריקן שתחריב את כול האי כמו בפעמיו הקודמים. אבל, אני לא היססתי, וכדי להרוס את האי הזה אחת ולתמיד, אני גם שתלתי פצצות TNT ופצצות מטוסים מתחת לכל בית ומתחת לכל חלקת אדמה על האי הזה. אני כל כך שונא את האי הזה שאני אפוצץ את כולו לפני שהוא שוב יחריב את עצמו.". מדמוזאל:" אוי ואבוי! אתה עובר כל גבול! אני חייבת להתקשר למשטרה!". רון:" תלכי להתקשר למשטרה, אבל אם תתקשרי לא תספיקי לראות את הבוקר שלך מחר...". ▐המשך יבוא... מה דני יעשה עם השיחה המצוטטת שגילה אותה ומה תעשה מדמוזאל בנוגע לכך? מה יהיה סופו של האי? מה יעשה רן עם חלקות אדמותיו אם 95% מהשטח שלו יתפוצצו גם (במידה שרון ישתמש בפצצות)?▌

בונגולו

New member
yolm נתן לי את הפרק לפניכם../images/Emo27.gif

ואמר לי שאם אני נותן לו את זה שאז שאני אפרסם גם
חה-חה-חה
הספקתי לפניכם...

yolm

New member
אמרתי לך בסוף לא לפרסם אבל אם כבר

פרסמת אז לא משנה... תודה בכל זאת

yolm

New member
../images/Emo7.gif כמעט ואין תגובות../images/Emo70.gif

זה ממש מעציב ומעצבן שביומיים כל מה שקיבלתי על כך שהשקעתי בסיפור זה שתי תגובות... אנשים, אתם ממש מתקמצנים לכתוב

למעלה