תשמעו היה שוס !
מקום נהדר, אווירה מצויינת ממוצע גילאים די גבוה. ברי היה מבסוט מחיפה:" אל תדאגו יהיה הכל, חיפה זו חגיגה". פלייליסט מצויין למרות שנשארתי עם קצת טעם חסר בפה. היו חסרים לי כמה שירים. כמו: "יש יש יש" שהתרגלתי אליו לסיבוב הזה, וכמו כמעיין. דן ומאור היו מופע פותח למופת עם: "סופרמן", "מבריח מכס", "הכי יפה בעולם", "אם את הולכת" ו"אמפריות נופלות לאט" שסגרה את ההופעה שלהם שאח"כ הצטרפו לברי לשני שירים בהדרנים (שניים? או שלושה, לא זוכר). הפלייליסט(לא לפי הסדר ובטוח שייחסרו לי כמה). "לחץ" פתח את ההופעה ונתן עוד יותר לחץ למה שהיה שם, אחח זה היה טוב. אח"כ לא לפי הסדר(ממש לא): כמה יוסי, הזיות, חבל שאת לא, רגעים, גליה, הדמעות של לילי, בואי הביתה, שמשון, אני יודע, הפוך, אבק בנעליים, אמונה עיוורת(יחד עם דן ומאור- אקוסטי), נכנע לך, מונסון, ככה זה (אקוסטי), נגיעות, החיים שממול, שתי פנים, עיר של קיץ,עוד חוזר הניגון, Ghost, טרמינל לומינלט, עוד איזה שיר של איגי פופ אייטיז\סבנטיז עם מאור ודן כשמאור שר, ברי התלהב נורא וארץ זרה, שכרגיל מסיים את ההופעות בסיבוב הנוכחי (בטוח ששכחתי עוד הרבה שירים) הופעה נהדרת עם טעם לעוד ועוד ועוד.