סיטיהול

Cranchh

New member
סיטיהול

הייתה הופעה מצוינת , למרות שהפלייליסט היה קצת מקוצץ והיו חסרים המוון שירים. :( חייב לישון. לילה טוב.

Keitarou

New member
כה..

היה באמת קצר.... וברי עשה איזה 3 הפסקות בהופעה.. הבןאדם מזדקן או משו? אממ.. אני לא זוכר כל כך את הפלייליסט אז הנה חלק מהשירים שהיו לא לפי הסדר בכלל.. לחץ הפוך עוד חוזר הניגון הדמעות של לילי הזיות GHOST חבל שאת אני יודע ארץ זרה עיר של קיץ משהו של איגי פופ כמה יוסי אממ.. טוב הזיכרון שלי זה לא מה שהיה פעם.. מצטעררר... היה ממש מפוצץ ואני נאלצתי להיות במרפסת במקום ברחבה מול הבמה.. רקדתי כל ההופעה על שולחן P= מממ.. ליל"ט! ^_^

מתןפ

New member
תשמעו היה שוס !

מקום נהדר, אווירה מצויינת ממוצע גילאים די גבוה. ברי היה מבסוט מחיפה:" אל תדאגו יהיה הכל, חיפה זו חגיגה". פלייליסט מצויין למרות שנשארתי עם קצת טעם חסר בפה. היו חסרים לי כמה שירים. כמו: "יש יש יש" שהתרגלתי אליו לסיבוב הזה, וכמו כמעיין. דן ומאור היו מופע פותח למופת עם: "סופרמן", "מבריח מכס", "הכי יפה בעולם", "אם את הולכת" ו"אמפריות נופלות לאט" שסגרה את ההופעה שלהם שאח"כ הצטרפו לברי לשני שירים בהדרנים (שניים? או שלושה, לא זוכר). הפלייליסט(לא לפי הסדר ובטוח שייחסרו לי כמה). "לחץ" פתח את ההופעה ונתן עוד יותר לחץ למה שהיה שם, אחח זה היה טוב. אח"כ לא לפי הסדר(ממש לא): כמה יוסי, הזיות, חבל שאת לא, רגעים, גליה, הדמעות של לילי, בואי הביתה, שמשון, אני יודע, הפוך, אבק בנעליים, אמונה עיוורת(יחד עם דן ומאור- אקוסטי), נכנע לך, מונסון, ככה זה (אקוסטי), נגיעות, החיים שממול, שתי פנים, עיר של קיץ,עוד חוזר הניגון, Ghost, טרמינל לומינלט, עוד איזה שיר של איגי פופ אייטיז\סבנטיז עם מאור ודן כשמאור שר, ברי התלהב נורא וארץ זרה, שכרגיל מסיים את ההופעות בסיבוב הנוכחי (בטוח ששכחתי עוד הרבה שירים) הופעה נהדרת עם טעם לעוד ועוד ועוד.

hen 10

New member
שימו לב! זאת טניה ולא חן!

משום מה אני לא מצליחה להחליף את השם משתמש לשלי, אז אני כותבת מהניק של בת דודה שלי. בכל מקרה, מתן, אתה היית בחולצה של 1900? ?

hen 10

New member
אה, כן,

ההופעה היתה פשוט מעולה... אין לי ממש כח לכתוב ביקורת.. היום יש באר-שבע, אולי מחר אני אספר לכם על שתי ההופעות :)

xero1

New member
וואלה היה סוש.

אחלה מוזיקה, אחלה מקום, אחלה כוסיות. מחכה לסיבוב הבא.

hen 10

New member
זאת חן הפעם!!!

היי. כן באמת הייתה הופעה אחלה לא אהבתי את ברי עד יום שישי. זה כי פשוט הוא כישרון... ולא רק זה עד שאמא של טניה בא אז כבר ראיתי אותו ואת גידי יוצאים והם כאלה חמודים, וגידי היה כזה הזוי בהופעה, איזה חמוד גידי טוב חבל שיש כאלה שלא באו כי ממש הייתה הופעה מ-צ-ו-י-נ-ת!!! טוב אבל תמיד יש עוד יזדמנויות!!! כשהיו לי תתמונות אני ישלח כאן לפורום!!!

מתןפ

New member
תכלס..

הבנות שהיו שם היו פשוט נהדרות. ואחלה מוסיקה? אני לא מסכים (צ)

Dig In

New member
ההופעה בסיטי הול

אמנם קצת באיחור אבל רק רציתי לומר שההופעה אתמול היתה כל כך מלאה באנרגיות. ברי היה מקסים ופתוח יותר מבד"כ. יכול להיות שהוא היה תחת השפעת דברים אבל הוא נראה משוחרר ושמח. נראה כאילו גם הוא נהנה מאוד להופיע אתמול. חוץ מזה היה אחלה קהל שלפי מה שהיה בא לשמוע מוסיקה. ברי נתן כמה שירים שלי עוד לא יצא לשמוע בהופעות שלו. היה כיף אמיתי. וחוץ מזה מאור כהן ודן תורן עם שפם של שוטר טורקי היו פשוט מתנה קטנה גדולה שבאה באריזה של ברי. השיר של איגי פופ ששרו שלושתם ביחד היה ענק. בקיצור, אני נהנתי. דרך אגב, שרית.

ברוכה הבאה שרית!

אני יואב, מנהל הפורום, שמח שנהנת בהופעה ועצוב שברי ביטל את האומן... בכל מקרה ברוכה הבאה, מקווה שתהני פה!

Dig In

New member
חבר'ה אתם חמודים תודה

ןסליחה על שאני נשמעת כמו איזו מורה. ואם כבר מורים אני עפה ללמוד להיסטוריה.

למעלה