סיטואציה

Unreachable

New member
סיטואציה ../images/Emo13.gif

יש לכם סוס (או סוס קבוע
) אתם אוהבים אותו הכ-י בעולם מציאים לכם לעבור להולנד\אנגליה\משו דומה, ללמוד עם המאמנים הכי טובים, לרכב בתנאים הכי טובים, הסוסים הכי טובים וכו' רק מה, אתם לא תוכלו אפילו לראות את הסוס שלכם (או הסוס הקבוע)... מה תעשו?

Unreachable

New member
תשובה

תלוי לאיזה טווח. שבוע? בטח חודש? הייתי שוקלת... שנה? ממש ממ-ש לא. וזייהו

Blue Eyessss

New member
משנה מקום-משנה מזל!

אם מדובר בהולנד(
)או אנגליה שזה שיא הרמה... עם כל האהבה הגדולה שלי לסוס...אני אעבור כי אני יודעת שזה מה שאני צריכה כדי להתקדם העולם רכיבה של חו"ל שונה בכ"כ הרבה רמות מהעולם של הסוסים בארץ עולם אחר אפשרויות אחרות הכל אחררררררררררר.... חוצמזה...משפט חכם שכידאי לכל הפורום הריגשי שלנו להפנים- "אהבה זאת לא בעלות"

עוברת../images/Emo4.gif../images/Emo157.gif

כמה שאני אוהבת את הסוס, אני יודעת שאם אני יעבור למקום כזה, עם מאמנים מעולים, תנאים מעולים, וסוסים מעולים זה יקדם אותי הרבה יותר מאשר להשאר. ונפרדתי מהרבה סוסים שאהבתי, זה קשה אבל מתגברים.

S H I L G I

New member
עם כל הצער והכאב-הייתי עוברת

אין מה לעשות, חוצמיזה כשאני ארכב יותר טוב אני אוכל להביא את הסוס הזה ולקדם אותו

RoNy S

New member
אני הייתי עוברת

למרות שזה קשה אבל מתגברים.... וזה יקדם אותי המון המון

OHIO

New member
את פאקינג טסה להולנד...

למאמנים הכי טובים, חוות מעולות... למה לא לקחת את הסוס איתך?!? מעלים אותו למטוס וככה לא צריכים להיפרד ממנו... גאוני לא?

zoharko

New member
והמאמנים הכי טובים לא עולים?

אם יש לך כסף לטוס לאירופה לרכב אצל מאמנים כאלה יש לך גם 4000-5000$ לטיסה לסוס

../images/Emo39.gif מסכימה עם כולם..

אין מה לעשות... תמיד צריך לשאוף להתקדם ולהיות כמה שיותר טובים במה שאוהבים לעשות... זה כואב אבל מתגברים!

The centaur

New member
הייתי הולך....

אם זה לארה"ב כדי ללמוד את כל מקצועות הבקר אז בטוח שכן.... כי אני יודע שאמא שלי תשמור עליו יפה.... ושהוא יהיה ממש בסדר....

למעלה