סיטואציה לדיון

תגובה

אולי.... בכל זאת משהו ייכנס ?

shelly1975

New member
ומה אם .....

אתה נשוי / חי עם בת זוג, רוצים ילדים אבל לשניכם בעיית פוריות. ונגיד אתם רוצים ילדים, תוותר על זה רק כי פיזיולוגית זה לא יהיה ילד שלך??? אני שואלת כי אתה אומר שבחיים לא תגדל ילד שלא שלך, באיזה מובן אתה מתכוון? בשום מצב?

כל אחד צריך ללמוד

לקחת אחריות על הטעויות שלו. כל מקרה הוא סובייקטיבי ולכן עד שלא מגיעים לסיטואציה שכזו, אי אפשר להגיד דברים בדיעבד. לא ברור מדוע כ"כ דחוף לשכב עם מישהו, בזמן שאת בקשר התחלתי עם מישהו אחר, ולדלג ממיטה למיטה בלי להיות אחראית על אמצעי מניעה? החסידה כבר לא מביאה תינוקות

P u s s i c a t

New member
אין מצב...

לא אותו סגנון בכלל זה לפחות יודע שגוף ראשון בעתיד מתחיל בא' ולא בי'

magenta73

New member
חודשיים...

סך הכל חודשיים... הבחור לא חייב כלום. גם אם התאהב... זה פאקינג חודשיים. זה כלום. זה ילד א'. וילד לא שלו ב'. אני גם, עם כל הכבוד לא ארצה לגדל ילד עם בחור שאני מכירה רק חודשיים. זה ילד. זה לא עציץ.

לדעתי ז הקרבה גדולה מדיי לעשות

בעבור קשר שרק התחיל עם כל הכבוד ויש כבוד ... לא חושבת שהיתי לוקחת כזו אחריות גדולה בעבור קשר שרק התחיל

אני אענה לך על זה בבקשה

קודם כל אני אדם שלא מוצא צורך להתעסק בהשערות - אילו או אם ... כל אחד יתמודד בדרך שונה בסיטואציה הזו, אין פה יכולת להביע דיעה על השערה בלבד, אין אפשרות להתעסק בניחושים, זה קצת מיותר, מעדיף להתעסק בדברים או סוגיות קצת יותר מציאותיות ושנוגעות אליי. מה שיש זה מה שיש, אי אפשר לנחש מה היה קורה אילו כך וכך, כי אם נתעסק בניחושים זה גם יהיה מאד רחוק מהאפשרות אילו באמת היינו נמצאים בסיטואציה שכזו.

מסכימה עם נסיך (בעעעעעעע)

ומוסיפה, שזה כל כך תלוי , שאי אפשר לדעת עד שלא נתקלים בסיטואציה ושמחה, שלי זה לעולם לא יכול לקרות :)

P u s s i c a t

New member
סתם

זה נראה לי משהו יותר מעניין מאם להמשיך לצאת איתו למרות שצמחה לו שערה באף... החתולה - רואה יותר מדי טלויזיה לאחרונה... ככה זה כשחולים..

למעלה