סיטואציה לדיון

P u s s i c a t

New member
סיטואציה לדיון

כשתחזרו מהמפגש - ומי שלא נסע מוזמן כבר עכשיו להביע דעה הכרתם מישהי. עדו לא ברור מה המצב ביניכם. יצאתם בסה"כ פעמיים וזה עוד לא נחשב קשר "מחייב" הבחורה נוסעת לה לנופש / טיול בחו"ל לשבועיים, וכשהיא חוזרת אתם נפגשים - מחליטים ששניכם רוצים להמשיך והקשר מתייצב. עובר חודש, עוברים חודשיים, ובוקר אחד הבחורה מגלה שהיא בהריון. היא מחליטה שהיא רוצה לשמור את הילד. אתם מחליטים שעד שתחליטו מה לעשות - אתם תומכים בה - ומלווים אותה בתהליך. מגיעים איתה לבדיקה - ובאולטרסאונד הרופא "מבשר" לכם שהעובר בן חודשיים וקצת... בבדיקה בעצם מתגלה שבזמן שהיתה בנופש היה לה סטוץ עם בחור. משהו לגמרי לא משמעותי ולא נחשב בעיני אף אחד - וגם תכלס - אתם עוד לא הייתם ממש "יחד" אז זה אפילו לא בגידה - אבל - מהסטוץ הזה נוצר תינוק. למרות שזה לא מכם הא מחליטה שהפלה היא נגד העקרונות שלה, ושאין לבחור ההוא כל משמעות (היא אפילו לא יודעת מה שם המשפחה שלו) אבל היא לא מסוגלת להרוג יצור חי שגדל בקרבה. היא מודיעה לך שאתה חשוב לה, שהיא מרגישה שמתפתח ביניכם משהו יפה ושלדעתה זה לא משהו שצריך להפריע לקשר להתפתח אבל היא תכבד כל החלטה. מצד אחד התאהבתם כבר. והרגש כבר התחיל לעלות. מצד שני - זה ילד של מישהו אחר. וזה אומר שהחברה שלכם תהיה עכשיו בהריון... ואח"כ תלד. ואם תחליטו להתחתן אי פעם - זה יהיה עם מישהי אחרי לידה ועם תינוק בבית, או אפילו תצטרכו לדחות בגלל ההריון המתקדם. אין שום סיכוי שהאבא יהיה בתמונה אי פעם כי זה בחור זר מארץ זרה, שאין שום סיכוי שיגיע אליה במקרה. הילד כמובן יהיה יהודי כי האמא יהודיה. מה הייתם עושים? יוצאת מנקודת הנחה שאלמלא ההריון הזה - הקשר ביניכם היה מתפתח יפה ואולי אפילו מגיע למיסוד - כי בכל זאת "זה" נמצא שם. הקליק המטורף, המשיכה, ההתאהבות, זו ה"אחת והיחידה" שחיכיתם לה כל חייכם. אפשר אגב - גם לחשוב מה קןרה אם זה לא חו"ל אלא נניח נסיעה לאילת. בחור מהארץ שעלול כן לגלות שיש לו ילד ואולי אפילו להביע נכונות להיות חלק מחייו בהמשך. ולבחורות שביננו - מהכוון ההפוך - מה אתן עושות אם גיליתן שאתן בהריון בקשר טרי, ובבדיקה מתגלה שזה מסטוץ שבכלל שכחתן מקיומו? או לחילופין - אם הבחור שעבר לגור אתכן לפני יומיים אחרי חודשיים של קשר מתבשר שמישהי ששכב איתה פעם אחת יומיים אחרי שנפגשתם ועוד לא היה ברור מה קורה - נכנסה ממנו להריון ולא מתכוונת להפיל.

שקר, זה שקר, זה שקר

ושום מילים יפות לא יכולות לייפות את האמת - ששקר זה שקר. כתבת תסריט משגע, השקעת עם המון פרטים, תיארת תפאורה בצורה מושלמת. במילים אחרות, כיסית עם המון, המון, המון מילים על אמת אחת: היא שיקרה. אחרי שקר לא יכול לצמוח כלום. על שקר לא צומח דבר, the land of the dead. אני לא מגיבה לגבי האפשרות שאגלה שבן זוגי הטרי הולך להיות אבא.

P u s s i c a t

New member
מצטערת. לא מבינה מה השקר פה...

האם כשאת מתחילה לצאת עם מישהו את "בלעדית" ו מהשניה הראשונה? האם מישהו שיצאת איתו פעם או פעמיים - מקבל ממך דיווח מפורט על כל מה ועם מי שעשית בחו"ל? האם כל בחור שאת יוצאת איתו יודע בדיוק עם מי, כמה ומתי היתה הפעם האחרונה? הכרת מישהו. שני דייטים. אתם אפילו לא זוג. נסעת לחו"ל. חזרת -ואפילו לא היית בטוחה שתפגשי איתו שוב (כמה הודעות כאלו יש פה כל יום? היה לנואחלה דייט - אבל אני לא יודעת אם יהיה לזה המשך...) [הקשר החדש מתפתח יפה. הכל זורם נפלא. נזהרת עם ההוא, אבל "תאונות" קורות. לא דמיית לרגע אפילו שזה יכול להיות של הסטוץ. היית בטוחה שזה של הבחור החדש שהתחלת לפתח איתו קשר - ורק בבדיקה גילית שבעצם ההריון יותר "ותיק" ממה שחשבת. איפה פה השקר? זה לא שהיא ידעה שזה מההוא ועכשיו גם הגבר גילה את זה. ההפתעה היתה גם לה. ולגבי בן זוגך הטרי... האם את באמת מאמינה שהבחור שהכרת לפני יומיים התנזר בשנה האחרונה כשחיכה לך?... ואם היה לו דייט שלא היה זה אבל היתה משיכה מטורפת, הם שכבו ולמחרת הכיר אותך ומאז אתם יחד? מצטערת. לא רואה פה שקר - ואישית אני סולדת משקרנים. הכרת מישהו. היה דייט אחד והוא לא התקשר. אחרי יומיים הכרת משיהו - נמשכת אליו. שכבתם. פעם אחת וזהו. שבוע אחרי זה הבחור מתקשר (הראשון) ורוצה להפגש אתך (היה לו עניין לא סגור עם האקסית. לחץ בעבודה. הקפיצו אותו למילואים. שליחות דחופה מהעבודה או כל דבר אחר שמנע ממנו להתקשר אלייך. אתם נפגשים והכל מתחיל לזרום נפלא. תספרי לו שבשבוע הזה שכבת עם מישהו אחר? כאילו... מה בדיוקאת חייבת למישהו שלא היה ביניכם באותה תקופה שום דבר מחייב? דין וחשבון? התנצלויות? נאמנות? על מה ולמה? בעיני זה לא קשור אליו בשיט. מידע מיותר

arieshor

New member
למירב מהרהרת

שלום למירב המרהרת אנשים שפוחדים שלא יגלו את האמת עדיף לפעמים לשקר כי האמת כואבת גם צריך לדעת איך לשקר אם לא תופסים אותנו על חם בשקר על השקר יכול לצמוח עוד שקר

לא הבנתי איפה היא שיקרה

היא יצאה פעמיים עם הבחור. הוא נסע לחו"ל. היא המשיכה בחייה( נשמע לגיטימי לחלוטין, אלא אם היה פיצוץ איכותי בשני המפגשים האלה..), פגשה אחר, עשתה מה שעשתה בחוסר אחריות משוועה.. ועדיין זה לא שקר. זו טיפשות: 1. אם את יודעת שבחור עומד לסוע לחו"ל ממש לפנ הפגישה הראשונה ( בליינדייט כמובן), אז אולי כדאי לחכות ולהיפגש אחרי שיחזור, ככה אני נוהגת בכל מקרה... 2. מה אם אמצעי מניעה? להיכנס להריון מסטוץ, וואלה, אנחנו כבר ילדות גדולות, לא? המשגל הנסוג, הוא בדיחה של גיל ההתבגרות ...אז הגיע הזמן להתבגר, רק חבל שילד צריך לסבול מזה. ואם אני מתייחסת לסיפור, אז בפנטזיה שלי, הייתי רוצה שהבחור, יגיד שהאהבה מנצחת והוא רואה בילד יציר חלציו למרות המציאות... בתכלס, יש סיכוי גבוה שזה יהיה קטליזטור לסיום הקשר, גם אם היו בו ניצני אהבה איכותיים... אם בן זוג שלי היה מיודע שהוא בהריון מסטוץ...וואלה, זה ממש לא פשוט, ויכול להוות מהמורה לא קלה למעבר. אבל אני ממש לא אסכים להישאר עם מישהו שיתעלם מילד שלו, רק בגלל שלא נוח לו. התנהגתה בטפשות, רק כי רציתה סקס...לפעמים הסקס עולה הרבה הרבה יותר מעוד קונדום...יקח אחריות, עם נצליח לעבור ביחד את תקופת רעידת האדמה שבקבלת המידע..וואלה , זה לא אמור לשנות. זה זהה לחלוטין כמו לצאת עם גרוש עם ילד. ( שכן, גם זה לא פשוט..) אבל, מי אמר שהחיים קלים, מי?

P u s s i c a t

New member
../images/Emo111.gif

יעיל רק -99 אחוזים. היתה בדיחה בזמנו על זה שלמאות אם לא אלפי ילדים היו צריכים לקרוא "פנצ'ר" על שם מי שיצר אותם...

P u s s i c a t

New member
מותק...

לא תמיד את יודעת. בטיפה אחתץ יש הרבהמאוד ילדים. שכבה שלמה בבי"ס.. וזה לא קטע אישי שלי (תודה לאל
) אלא משהו שראיתי בסדרה - כמו שרשמתי בהמשך. אז אין פה מקום להעביר ביקורת אלא רק לחוות דעה...
היא לא ידעה שנקרע הקונדום. היא גילתה שמשהו לא היה בסדר כשכבר היה הריון.

דארלינג

זה ממש לא בקטע אישי.. אם זה סרט, אז כן, אפשר לא לשים לב שהקונדום נקרע... לפחות בארועי הקונדום נקרע שחוויתי אני...אי אפשר שלא להרגיש/לשים לב... בסרט ו/או תחת השפעות למינהן, אולי...אבל כן, אנחנו ילדות גדולות כבר...

shona gone

New member
תוספת לטלנובלה

ז'ק לה דיק אהובה המיתורי חזר בפתאומיות מחו"ל. הוא גם רוצה להישאר איתה אבל היא חושדת במניעיו שכל מה שהוא רוצה זה דרכון זר. אז בנות: א.האם להישאר עם אהובה בלבד ולהתחתן איתו? ב.להישאר עם אהובה ולאכול מהצד מז'ק? ג.להישאר עם לה דיק ולהוליד לו עוד ילדוני שוקולד עם שיער ליפה?

הפלא ה8

New member
אכן מסובך אבל...

אני הייתי מוסיפה להחלטה גם שיקולים בריאותיים ורציונליים שלי - אני מתקרבת לגיל 35 - לא חושבת שלעבור הפלה בגיל כזה כשהעובר כבר בן חודשיים שלושה זה משהו שהייתי לוקחת סיכון לגביו. אז עם כל הקשיים בבבניית ופיתוח הקשר עם הבחור המקסים שפגשתי אני הייתי משאירה את התינוק ומקווה מאד שגם בנזוגי יחשוב ככה ויחד נגדל אותו כבנינו המשותף. אבל כל עוד אני לא ממש בסיטואציה הזו - לא אדע בוודאות מה הייתי עושה או לא עושה.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo10.gif

יש לך רעיונות יותר טובים כשאני חולה?
אפילו לא היה לי כח להכין מרק... יאללה. לענות

shelly1975

New member
wow וואחאד דילמה הבאת לנו פה

האמת, אין לי מושג, אני אפילו לא יכולה לחשוב על זה באופן היפותטי. היתקלת אותי, בחיי

sagi26

New member
תגובה

אני בחיים לא הייתי נשאר ומגדל ילד שהוא לא שלי אם היא נסעה לחול ולא יכלה להאפק אז מה לעשות היא תמיד לא תאכל להתאפק ותבגוד שיהייה לה צאנס היא גם לא אחראית כי היא לא שמעה על קנודומים. ולסיכום הייתי משאיר אותי שתסבול מהטעויות והמהשטויות שהיא עושה

למעלה