סיטואציה לדיון

ד נ י ת3

New member
להביא ילד לעולם מסטוץ:

לפעמים נדמה לי שאנשים חושבים שילד זה סוג של צעצוע. לא מבינים שמדובר פה באחריות גדולה מאוד, בהקרבה גדולה מאוד. השאלה, מלבד שבעייני לקוחה מאופרת סבון סוג ז', היא קשה ביותר. אני אישית הייתי עושה הפלה. להביא לעולם ילד שלא ידע מי אבא שלו זה משהו שלא הייתי עושה. לפי השקפת עולמי ילד צריך גם דמות אבהית בחייו. אחרת תמיד תהיה לו התהיה, תמיד הוא יהיה בחיפוש. כלכך לא הוגן כלפיו. כמו כן נראה לי גם לא מוסרי "להפיל" על בחור שמערכת היחסים איתו רק בתחילתה ילד. ילד מביא סיטואציה חדשה לזוגיות. וכאן מדובר בשני רווקים שלא התנסו בגידול ילד. קשה קשה. ההחלטה הכי נכונה בעיני - לעשות הפלה.

P u s s i c a t

New member
אני איתך

לא הייתי משאירה את הילד. אלא אם... מקרה קיצוני ואני כבר ממש מבוגרת והפלה עלולה לסכן את היכולת שלי ללדת בעתיד. אבל לא מסכימה לגבי עניין האבא. מה עם תרומות זרע? שם אף אחד לא יודע מי הוא מי יש נשים אגב - שגם לא עושות הפלה במקרה של אונס - לא עלינו... פחות דנה בזה שהיא בחרה להשאיר את הילד - (בסדרה בכלל זו היתה בחורה באמצע הלימודים, בתחילת קריירה של משחק או משהו כזה) כמו באיך מגיב גבר כשקורה לו כזה דבר.

ד נ י ת3

New member
תראי,

במקרה של תרומת זרע - המצב הוא שונה. יש החלטה שבאה אחרי מחשבה ארוכה. תורם הזרע מודע לכך שיהיו לו ילדים. במקרה של סטוץ - זו אפילו "גנבת זרע". לא פייר. ולגבי הבחור - אם זה היה מתרומת זרע - אותה בחורה יידעה אותו מראש שהיא מעונינת בילד מתרומה. השיקול הוא אחר. פה זה משהו שמגיע בהפתעה. נו.. מזל שהחיים הרבה יותר פשוטים.

P u s s i c a t

New member
הלו...

את מערבבת מושגים. גנבת זרע זה כשמישהי נכנסת למיטה עם מישהו טוענת שהיא משתמשת באמצעי הגנה כשהיא לא. גנבת זרע זה כשמישהי כופה עצמה על מישהו על מנת להתעבר ממנו ללא רצונו. פה מדובר על סטוץ. הבחורה פגשה בחור בפאב נניח. עשו מה שעשו במכונית, בשירותים של הפאב,או אצלה בחדר במלון. הבחור עשה את שלו הזמין מונית ועף משם. אחרי חודשיים היא מגלה שהיא בהריון. איפה בדיוק היא תאתר בחור זר שאפילו אין לה מושג מה שמו המלא? גנבה היא משהו שנעשה בכוונה. זה הפירוש המשפטי של העניין. פה מדובר על תאונה שהתוצאות שלה ניתנות לבחירה. יש כל כך הרבה סיפורים בחיים ומקרים שונים האחד מהשני - שאי אפשר להכליל לגבי כולם מקווה שאף אחת פה לא תצטרך להיות בסיטואציה שתאלץ אותה להחליט כזו החלטה.

P u s s i c a t

New member
הלו...

את מערבבת מושגים. גנבת זרע זה כשמישהי נכנסת למיטה עם מישהו טוענת שהיא משתמשת באמצעי הגנה כשהיא לא. גנבת זרע זה כשמישהי כופה עצמה על מישהו על מנת להתעבר ממנו ללא רצונו. פה מדובר על סטוץ. הבחורה פגשה בחור בפאב נניח. עשו מה שעשו במכונית, בשירותים של הפאב,או אצלה בחדר במלון. הבחור עשה את שלו הזמין מונית ועף משם. אחרי חודשיים היא מגלה שהיא בהריון. איפה בדיוק היא תאתר בחור זר שאפילו אין לה מושג מה שמו המלא? גנבה היא משהו שנעשה בכוונה. זה הפירוש המשפטי של העניין. פה מדובר על תאונה שהתוצאות שלה ניתנות לבחירה. יש כל כך הרבה סיפורים בחיים ומקרים שונים האחד מהשני - שאי אפשר להכליל לגבי כולם מקווה שאף אחת פה לא תצטרך להיות בסיטואציה שתאלץ אותה להחליט כזו החלטה.

ד נ י ת3

New member
זה סוג של

גנבת זרע. אותו בחור (של הסטוץ) לא בדיוק רצה להיות אבא. היא הופכת אותו לאב בעל כורחו.

P u s s i c a t

New member
זה לא

גם היא לא רצתה להיות אמא היא לא אשמה שהוא הביא קונדום עם חור... אבל זכותה לעשות בגוף שלה מה שהיא בוחרת. גנבת זרע זה אם היא עושה את זה בכוונה או שהיא באה אליו בדרישות. אין לה מושג מי הוא בכלל. הוא לעולם לא ידע בכלל שהילד הזה קיים. גבר. מדינה אחרת. לילה אחד. הרבה מדי שתיה. החיים שלה עומדים על הכף. לנסות להפעיל את הFBI כדי לאתר אותו ולבשר ךו שהוא הולך להיות אבא (מה שמן הסתם לא יקרה...) לעשות הפלה ולסכן את בריאותה ואת הסיכוי העתידי שלה להרות, או להשאיר את הילד ולהתמודד עם זה לבד. אגב. גם אם זוג שיש ביניהם מערכת יחסים מחייבת נכנסים בטעות להריון והבחורה מחליטה להשאיר את הילד - זה לא גנבת זרע. ההבדל הוא בכוונה

ד נ י ת3

New member
אוקי, קיבלתי

את ההגדרה המשפטית - אבל עדיין יש פה הפיכת גבר לאב בעל כורחו, ואם היא תרצה היא יכולה לתבוע מזונות בשם הילד. מקרה בעייתי.

נימשון

New member
לא יודעת לענות לך

כי במקרה שלי בצורה מאוד ברורה וחד משמעית הייתי מפילה את העובר (בשלב הזה של חיי.) כך שהסיטואציה לגמרי ביונית עבורי וקשה לי בכלל לחשוב על אופציה שכזאת.

למעלה