סיור מודרך.

גדעון היחידי

New member
מנהל
סיור מודרך. הולך לתור בחייקך חלקה לי טובה. לפענח רזייך. לרדת לעומק כמיהותייך. לנטרל את היוהרה לערטל את המחשבה. להיות אני עצמי, בתוכך אהובתי.

מורה דרך והסיור הוא למטיבי לכת כי הדרך מפותלת ורב הנסתר בה זה שיפענח יהיה אורח בחיק נשמתי בכמיהתי נושמת אותו יונקת נפשו בהיתמזגות

סיור מודרך סיור מס' 1 יצא לדרך אני בתפקיד מדריכת טיולים אתה ההלך בתחילה נתמקד בבריכות עיניי בהן תשיט מבטך תכול שמיי מבעד ריסים המכסים חשקיי ועתה נרד אל גיא צווארי הלבן, הענוג מצפה לנשיקות או נשיכות עת להדרים להריי הגלבוע בקצותיהן פריחות עת בראשן לנגוע להזדקרות פטמות עכשיו נרד לגיא בטני בו בריכת טבורי מצפה ללשונך מגלה לך מחזה נפלא דרומית לגבעת האהבה שם צפון לו נקיק רוך בוער בראשו כתר תאוותי באצבעות אמונות תאתר את מעיין תשוקתי שכמה למקל נדודיך הצפינו בתוכי בלהט אש ונמצא לשנינו מרגוע באיחוד מתבקש.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מורה נבוכים. ללא הרמב"ם אנו יוצאים להרפתקאה. נניח את החששות בצד ונתרכז בהוויה. חצי את הגבול בין מימוש וכמיהה תאוות יחידים מתמזגות בשקיקה.

תאוות אותיר מאחור ספרי קודש רבים רק את צרור נפשי על כתפיי אשא אך גבולות ושטחי בטחון מיוחדים הרחיקו מפני כל מי שניסה אי אפשר להניח בצד חרדות גם לא כמיהות לבבות למיזוג תאוות יחידים הינן בודדות אני מעדיפה תאוות בזוג

לצלול מלבלבת אליך בשלל מרבדים פורחים שפתותיך תרות בשפתותי רזים מתוקים צוף תשוקות שנטעת בלבי. יד מושטת לדלג מעל מחשבות אפלות לעצור את הגלים ביחד לצלול לעומקן של ערגות.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מנוחה שלימה. רגוע. בין ירכייך החמות המגוננות. ראשי על גבעות שדייך ואת, מעסה אותו בעדנה. זה המקום, בו אני מוצא מנוחה שלמה, כאן הוא מקדש האהבה,

ריקי די

New member
רואה רואה את העולם דרך רכות ידיך, עיניי נפקחות וחשה נחשקת, גופי מתמלא אהבה נלחשת. מסירה חולצתך סורקת שיער וחזה ובין רסיסי שמש נמזגים אנו לרגע מושלם בעירום נכלם. נשימה מהירה ושפתיים נוגעות אשה וגבר שכורים מיין אהבים הנמסך על משכב מעשה עגבים.

גדעון היחידי

New member
מנהל
רואה לך בעיניים רואה לך את התאווה בעיניים את הריגוש לקראת הצעד הבא. את הרצון לפרוק את המתח להיות נחשקת, אהובה. רואה לך את הכחול בעיניים את החשק לפרוץ את מוסכמות לממש את האהבה.

אביה49

New member
צמאה למילים צמאה למילים אשר מפיך יוצאות צמאה למגע ידיך הלוטפות רעד בקולי כשמבחינה בצללית המתקרבת נסחפת בעירום לנוכח מבטך בעולמי הנעול ככספת שחוקה מחכה רק לך.

שמים1

New member
ואהבתי ... ../images/Emo79.gif ואהבתי לטייל ברווח שבין גבותיך המתכווצות בחיוך למגע ידי בידך להישאב אל רשפי ערגותיך אל נחשולים רוטטים אהבה ואש. לסייר במרקם העדין של גופך הנמזג במשי גופי הלוהט להתנפץ תשושה בזרועותיך ביפעה מזככת נפשי.

טאKילה

New member
ידעתי בי...../images/Emo79.gif ידעתי בי סערה הפיחה בזרועות ערגתך כלואה רוחי. בכוריך כמו זהב אותי התכת. , ידעתי כי חלומי לא תם הוא שם נובט גרעין משאלת לבי.

למעלה