סיוע..

סיוע..

פעם נתקלתי בזה, והיו לי כמה משלי, אך לפתע, דווקא כשצריך, הכל התפוגג, כמו סידן. אני מחפשת ביטויים כמו "שבורית זכוכה" - ביטויים שמחליפים בהם את האותיות, סוג של הומור מעוות שכזה. אשמח לקבל עוד כמה כאלה, זה די חשוב.. בתודה מראש, איצטרובל.

../images/Emo13.gif

את הראשון אהבתי
ובכל זאת - אני זוכרת שיש כאלה יותר מוכרים.. אוח, הבלק-אאוטים האלה. אלצהיימר בגיל כל כך צעיר?

nutmeg

New member
מה עם

בעוית הזין? שמר כפריהו? יש עוד - אזכר בהמשך... בינתיים זרח מפרחוני...

Luna mia

New member
תזכרי שאת התחלת עם זה...

כי עווית הזין הזכירה לי את משפט המפתח: "גה זדול להגדיין על מגרון זומאוויר"

Luna mia

New member
רענון הזכרון בהצתה מאוחרת

אחרי האילתור הראשוני קפץ לי למוח המשפט המקורי, שהוא אולי קצת פחות מורכב, אבל הרבה הרבה יותר חד. וזה הולך כך: "תענוז לגיין על מגרון זומאוויר"...

Houndour

New member
ומה שמזכיר לי את הבדיחה:

אחד בעל מפעלים רבים נכנס לאחד המפעלים שלו לראות שהכל עובד כשורה. הוא ניגש אל עובד אחד, עולה חדש, ושואל אותו: "מה אתה עושה?" עונה לו העובד: "אני מזיין מתים" האיש ההמום פנה מיד אל מנהל המפעל שמינה. לאחר מכן האחרון בא אל העובד וצועק עליו: "כמה פעמים אני צריך להגיד לך את זה, אתה ממיין זיתים!!!"

אטיוד5

Active member
אהה, והנה סיפור אמיתי ...

דודתי שתחיה, כשהגיעה ארצה, שערה כבר צימח וגו', במיטב עלומיה. תפסה טרמפ על משאית תנובה בדרכה מהקיבוץ לעיר הגדולה. היא מתישבת ליד הנהג, מציתה לעצמה סיגריה, ובמיטב נימוסיה האירופיים מציעה גם לנהג בזו הלשון: "אתה רוצה לישון איתי" ?

nutmeg

New member
עוד בדיחה

(האסוציאציות עובדות - ככה זה עם בדיחות. צר לי שזה באנגלית זה לא עובד בעברית כל כך טוב
Bill worked in a pickle factory. He had been employed there for a number of years when he came home one day to confess to his wife that he had a terrible compulsion. He had an urge to stick his penis into the pickle slicer. His wife suggested that he should see a sex therapist to talk about it, but Bill indicated that he'd be too embarrassed. He vowed to overcome the compulsion on his own. One day a few weeks later, Bill came home absolutely ashen. His wife could see at once that something was seriously wrong. "What's wrong, Bill?" she asked. "Do you remember that I told you how I had this tremendous urge to put my penis into the pickle slicer?" "Oh, Bill, you didn't." "Yes, I did." "My God, Bill, what happened?" "I got fired." "No, Bill. I mean, what happened with the pickle slicer?" "Oh...she got fired too."​

בילבולי לשון

לשייקה אופיר ז"ל יש מערכון שלם כזה. פשוט גדול. הביטויים שעשו לי את זה: צוחה ובוכקת פועצת המועלים חרדס פנה והחמוד מכל - מיש מיצמיץ

למעלה