סיוע..

אז ככה- פשרה

כיוון שאין לי ספק שזה נמצא במערכון של הגשש אני מאמינה שמכיון ששייקה אופיר עבד הרבה עם הגשש וכתב להם הרבה יש סיכוי שזה שלו והם השתמשו בזה גם.

המוזרה

New member
יכול להיות שאת צודקת, אבל כיוון

שאני "מחזיקה" מעצמי אחת שמכירה לא מעט מערכונים של הגששים- אשמח אם תגידי לי איפה זה בדיוק. בכל מקרה, אני אהיה בבית עוד מעט ואבדוק את "בית המשפט" (כלומר ההוא שגנב את האופניים עם אנגלנדר.. ) ונראה.

המוזרה

New member
פתרון התעלומה

את צודקת. שבורית זכוכה, מופיעה במערכון ההוא עם רזניק ואנגלנדר, ואת המערכון הזה כתב עמוס קינן, עכשיו יש לבדוק אם שייקה אופיר באמת משתמש בזב (אם לא, אוי לי ואבוי לבושתי)

בתקוה ששתינו צודקות....

צברתי הרבה שעות גשש בחיי... אני בת של חובב גשש והתחתנתי עם גששון מושבע, הוא ומשפחתו. אבל אני מאד רוצה להשיג מערכונים של שייקה אופיר. יש לך מושג איפה אפשר? תודה רבה.

כל מוצ"ש ב 19:00 ../images/Emo20.gif

כל מוצ"ש ב 19:00 יש ברשת ג' שעה של מערכונים, ובדרך כלל יש גם אחד של שייקה אופיר. מנהל בי"ס לגנבים, מורה בכפר ערבי, אבו אל בנאת. כמובן, אני בשום אופן לא ממליץ לך להקליט מהרדיו, כי זו תהיה הפרת זכויות יוצרים, פגיעה בזכותו של שייקה אופיר להתפרנס בכבוד מפרי עמלו, ואם כולם יעשו את זה אז לאן נגיע.

מכסי ../images/Emo6.gif

מה נהיה איתך? אתה בא לראות איתנו "גבעת חלפון" ביום שישי? כדאי לך - יהיו בנות

אדון פיכלשטיינר היקר,

בשעות אלה אני עוד אפופה אוירת שבת קודש ולכן לא שומעת רדיו, וכמובן וכמובן שלא עולה על דעתי להקליט ולכן עצה אני צריכה- איפה אפשר להשיג, לרכוש מערכונים של שייקה אופיר?

המוזרה

New member
בטח שיש ../images/Emo70.gif

מדיה דיירקט הוציאה את "האוסף המצחיק" הכולל 4 תקליטורים : 1. "תצא תצא" - גדי יגיל שייקה אופיר ואורי זוהר 2. "כשדיורים אני נשכבת" - אורי זוהר ושייקה אופיר 3. "עברית קשה שפה" - יוסי בנאי ורבקה מיכאלי 4. "יופי נחמה" - שייקה אופיר (ה-
) הנה קצת מה שכתבו על זה והנה עוד אני קיבלתי אותו ליומולדת לפני שנה. שווה כל שניה של האזנה תהני

תודה רבה על המידע ושאלה-

אם כבר נתקלתי בגדולי המבינים בהשגת מערכונים אולי כבודה יודעת היכן ניתן לרכוש את תוכניתם המדהימה של בראבא ומושונוב "הביצה והתרנגולת" בוידאו? אני יודעת שזה פעם היה בטלויזיה, יכול להיות שזה גם יצא למכירה? תודה.

בלבולי לשון

יש מערכון שלם כזה של שייקה אופיר ז"ל. פשוט גדול. אלה שאהבתי במיוחד: צוחה ובוכקת פועצת המועלים וחביב מכל - מיש מיצמיץ

למעלה