סיוע משפטי בחו"ל

מכיוון שהוא לא מכיר את

כל חברי הפזורים ברחבי הארץ...וכל משפחתי...ובאופן כללי לא ממש מכיר את הארץ טוב במיוחד אני תמיד יכולה להעלם... אבל עזבי אני פשוט ביום של כעס שבעוד אני חושבת פעמיים אם לקנות לקטנה או לא הוא עושה חיים בקנדה...בדרכ אני תמיד אומרת שרק עבורה אני אוותר על האגו ובמידה ויווצר מצב אני אעודד קשר בינה לבין אבא שלה ורק בשביל השקט והשלמות הנפשית שלה...

m i c h a l i

New member
אז אני שמחה לשמוע שזה רק יום כזה

שבו מותר לנו לכעוס, לרטון ולהתלונן... ויותר מזה אני שמחה (אפילו מאד) שאת מוכנה לוותר למען הנפש הקטנה שלה
אני יודעת כמה זה קשה... גם אני הייתי שם אבל בשבילה הוא פשוט אבא שלה והאושר שלה שווה לי הכל אני מאמינה שביום שבו תסלחי לו באמת יעלמו גם הימים האלה של הכעס

אין מה לסלוח לו...

הוא זה שצריך לגדול מעל לזה ולהבין שיש פה ילדה קטנה ולדעת להפריד בין זה לבין הכעס על אמא שלה שהחליטה שלא רוצה לחיות איתו... ומה שקשור אליה...היא האור של חיי...נשמת אפי...אהובת נפשי
והיא יפה ומתוקה ומקסימה...בדיוק כמו שחלמתי שתהיה

Iris1967

New member
קשר עם אב

ליאת אני מבינה היטב למה את מתכוונת אבל תחשבי על הענין מנקודת מבטה של ילדתך שתרצה ביום מן הימים לדעת מיהו אביה ואף לפגוש אותו. אל תעמדי ביניהם - לעולם. תהיי חכמה לא צודקת. לדעתי שני גישה - האם את בקשר עם אמו? האם ישנה דרך כלשהי שבה היא תוכל להשפיע עליו להשתתף כלכלית בגידולה של הילדה? במקרה שלי אמא של בן זוגי הנפרד היא בת .... (השלימי את המשפט לבד) פעם היא התקשרה אליי למסור לי שהוא שבר את הירך ומאושפז בבי"ח. אמרתי לה: "מדוע אין הוא מתעניין בילדה שעומדת להיוולד לו??" מה ענתה לי הצוררת?? "אני רק מעבירה מסר". במקרה שלך לפחות אמו מתגלה כאנושית. תני לה להבין שאת חפצה שאביה יכיר את ילדתו...כי לא ירחק היום וילדתך תתחיל לשאול שאלות באשר למיהו אביה ומדוע אין הוא בקשר.

א ל ו ל י

New member
שוב היי איריס

איך החלטת שאני מונעת מאביה לראות אותה? הוא לא הביע שום ענין מעולם. והאמת שאם עכשיו יתעורר אז באמת מאוחר מדי כי זה כבר יהיה נזק. ודווקא היה נדמה לי שאפשר להבין מדבריי שאין שום כעס. נהפוך הוא, תודה ושלום.

א ל ו ל י

New member
ועוד משהו

למרות שאני לא מעונינת במזונות, אשמח לעזור לך אם יש צורך בעוד פניות לשרה כדי להפעיל לחץ. אולי אם יהיו כמה פניות משהו ישתנה עבור אמהות כמוך שמעונינות במזונות.

Iris1967

New member
עשיית נפשות לכינון אמנה בין מדינות

אלולי היי - הודעתי הקודמת היתה לליאת אני יודעת שאת לא מונעת מבן זוגך קשר עם ילדתך כמו אינני עושה עם ילדתי הוא פשוט בחר להתנתק. אשמח לכל עזרה אפשרית בהפעלת לחץ על השרה להזיז עניינים אני רושמת לך בפרטי את הכתובת שלה הרבה הרבה הרבה תודה!!!!!!

למעלה