סיון B-)

סיון B-) חשבתי לעצמי שאף פעם לא אמרתי לך כמה את חמודה...... אז עכשיו אני אומר לך...... שאת חמודה !!! ותודה....... תודה על הידידות שלך הנטולת אינטרסים אישיים... תודה על שאת יודעת להקשיב..... תודה שיש לך לב של זהב.... ותודה על החיוך שלא יורד מפנייך...... אז לכבודך ולכבוד בחורות שכמותך תרשי לי להרים כוסית של קולה..... זהו מספיק לדבר........ בואי נעשה משהו אחר..... והפעם בחרתי משהו של הזמר האהוב על בדויה......... סיון..... בואי ואחוש את ליבך הרוטט.... בואי והרגישי אותי....... בואי ונטעם את טעמו של חטא...... בואי לטנגו אמיתי....... טנגו... בואי נשוב אל הטנגו.... אל הריקוד הקטן בו..... הרגשנו כה קרוב...... טנגו בואי נשוב אל הטנגו..... ואל חדרך הקטן בו ידענו לאהוב...... סיון..... בואי והישרי אלי מבט...... בואי רק עוד פעם לרקוד..... בואי נגלה נא אני ואת..... שוב את הטנגו והסוד........ סיון......... בואי והיצמדי נא אליי הליל..... בואי לחשי על אוזניי....... בואי נהיה שוב לגוף אחד....... את הטנגו ואני........... טנגו......... בואי נשוב אל הטנגו....... אל הריקוד הקטן בו........ הרגשנו כה קרוב........ טנגו......... בואי נשוב אל הטנגו...... ואל חדרך הקטן בו....... ידענו לאהוב......... ;-) :)

bduya

New member
מי זה..? הזמר האהוב עליי בדיוק? אה? כי אני לא מכירה את השיר... וחוצמזה אל תגיד קולה!!!!!! שששששששששששששש... אני מנסה לגמול את מורני. לא לומר קולה! חחחחח ;-) סיוני... איזה כיף לך. את באמת מתוקה :)

למעלה