סיומי ספרים

kuzary

New member
סיומי ספרים

נוצר כאן שירשור מענין של התחלות ספרים. אודה ולא אבוש נהנתי לאמץ את מוחי על מנת לנסות ולפתור את השאלות ואפילו השארתי אחת משלי. אבל, אני מציע כאן לעשות משהוא דומה. לא התחלות אלה סיומי ספרים. רובנו לפחות כאשר לקחו ספר חדש לידים קראו את השורות הראשונות. ומה לגבי השורות האחרונות? לכן הנה הסיומת הראשונה. "אם כתבתי או לא כתבתי. אין בכך שום הבדל. הם תמיד יחפסו משמעות נוספת, גם בשתיקתי. כך הם עשויים. הם עיורים, עינהם טחו מבלי יכולת לראות את הגילוי. מלכות היא מלכות ותו לא. אך לך תאמר להם את זה. אין בליבם אמונה. אז זה היינו הך אם אשב לי כאן, ואחכה, ואביט בגיבעה. היא כל כך יפה." להנאתכם.

*GormE*

New member
אני זוכרת שהיתה פעם תחרות במעריב

"הפתיח הגרוע ביותר לספר" ואנשים שלחו אליהם פסקאות ואני זוכרת רק בערך את המנצח אבל אין ספק שהגיע לו הגביע!!!!

Crazy_Bitch

New member
סיום ממני...

אם אני אתן יותר, זה יהיה קל מדי! find a pleasure in all their simple joys, remembering her own..." ".child-life, and the happy summer days

Boojie

New member
זה הקטע שאני כמעט אף פעם

לא מגיעה אליו. תמיד אני נתקעת איפה שהוא בדרך, ובפעם הבאה שאני חוזרת לספר, אני חוזרת שוב להתחלה...
אז לקח לי זמן להיזכר. מצאתי אבל כמה רמזים:

Boojie

New member
קראו לזה

"היה זה לילה קודר וסוער", והם קיימו את זה יותר מפעם אחת. היו להם כמה וכמה קטגוריות, אגב.

למעלה