סיום תקופת העבודה

thankful

New member
סיום תקופת העבודה

כן זהו ... כן זהו ... סיום העבודה בשבוע הקרוב ב"ה (החזרת הציוד) . ניסיתי לסכם כאן , בכ - 4 עמודים של WORD , את תקופת העבודה . מצורף קובץ בפורמט RTF. (קובץ מעבד תמלילים). תיהנו ! ליאור .

200611

New member
יש לך עבודה אחרת ?

מצד 1: אתה מספר על הדברים הטובים שקרו לך מרגע שהתחלת לעבוד, ועל קשיים שלמדת להתגבר עליהם, אתה אפילו מכנה את המקום "אוניברסיטה של החיים". מצד 2: אתה מזכיר ב-2 משפטים אתה התקופה הלא טובה שהיתה אצלך בתקופה שלא עבדת. מה גם שכשלא עובדים אין כסף. לא השתכנעתי למה היית החלטת לעזוב. מקוה שאתה מחפש ושתמצא עבודה חדשה בהקדם.

thankful

New member
לא ... ממש לא

הרגשתי שחוק (ואף נימקתי זאת "חזור ונמק ...") ולכן , בין היתר , עזבתי את העבודה : כעת אני מקווה "להסתער" על הלימודים , כי אני כבר בן 30 ורק (ויש כאלה שאמרו "כבר") בחצי התואר , ואני חייב "למהר לפני שייגמר ..." . כשלא עובדים אין כסף - נכון (חלקית) (אלא אם יש הורים שמממנים - לא זה המצב אצלי כיום , בכל אופן יש הורים שמסייעים יותר מבחינה כספית , אבל זה כבר סיפור ארוך ...) - כסף זה אמצעי משמעותי ביותר בחיינו כיום . יחד עם זאת , הוא איננו הכל בחיים. אינני מחפש עבודה - ואולי טוב שכך , אחרת לא אוכל להתמקד : ראיתי שעם 2 קורסים באו"פ אני בקושי מסתדר תוך-כדי עבודה . ויש לי עוד מעל 10 קורסים לסיום , והזמן מתקדם , הוא לא "מחכה לי בפינה ..." מקווה שעכשיו הבהרתי קצת יותר (למרות שהיה לי נדמה שעשיתי זאת מספיק במאמר - ייתכן והסקת משתי השורות האחרונות במאמר על כך שאחפש עבודה חדשה (לפי "מכתב המלצה" וכן "דרך חדשה ומאתגרת") , אז זהו - שלא ...) . בברכה , ליאור .

למעלה