../images/Emo58.gifבדיוק עכשיו
סיימתי לראות את הפרק האחרון. אני חייבת לציין- היה פרק יפה במיוחד, אבל כפי שכתבת----> ה-10 דקות האחרונות היו די גרועות , בהתחלה לא הבנתי מה עבר על סאמי, ולקראת סוף הפרק , כשהוא חזר, לא הבנתי משהו אחד , איך לעזאזל סאמי הצליח לחיות \ לתפקד לאחר שהקיר שבמוחו קרס?! לא אמרו כל הזמן שהפחד הכי נוראי שהקיר יקרוס? הם אמרו כאשר הקיר יקרוס זה יהיה הסבל הנוראי ביותר שמישהו יכול לחוות, שעדיף מוות על פני זה, אומנם ממש בסוף הפרק ראו איזה קטע קצר שבו סאם נזכר מה היה בגיהנום, אז ציפיתי לקצת יותר, ציפיתי שהוא יתמוטט או משהו בסגנון אחרי שחזר לעצמו. גאד! קאס? הייתי בטוחה שהוא יחזור לעצמו (לקאס המושלם שהתאהבתי בו לכל אורך 3 העונות שהופיע בהם), אבל לא! פתאום תקעו איזה קטע מטומטם שקאס הוא האלוהים החדש, הת'אמת ? שאני חשבתי על סוף עצוב וסוחף דמעות , חשבתי שקאס יחזור לעצמו, ויציל את דין וסאמי מרפאל בכך שיקריב את עצמו, ואז חשבתי שכך הוא יצליח לחסל גם את רפאל, וכשקאס יהיה על סף גסיסה הוא יבקש בפעם אחרונה מדין סליחה על כל מה שגרם לו \ עשה לו , ואז דין יבכה (גם כשהוא יבכה הוא יהיה מושלם) ויגיד שהוא סולח לו , ושהוא תמיד ישאר כמו אח בשבילו (כמו שבפרק 20 הוא אמר לפי דעתי). אבל... אז לא היה ממש רעיון לעונה ה-7. טוב , לא נורא, עיקר שתיהיה עונה 7 ושאראה שוב את הפרצופים המושלמים של ג'נס, ג'ארד ומישה. (נקווה שהעונה ה-7 תפתיע, ושתכפר על הסיום הגרוע של העונה ה-6). נ.ב אני כל הזמן מתרגשת בכל סיום עונה\התחלת עונה כששמים את השיר carry on my wayward son נ.ב.ב. אתם יודעים מתי הם ישדרו את העונה ה-7?