סיום העונה

סיום העונה ../images/Emo58.gif

אני פשוט לא יודעת מה להגיד חוץ מזה שזה היה שוב הזוי ... זה רק מסתבך מרגע לרגע ... בעלכס :\

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif

אני...אני...הייתי צריך לראות את זה בא...קסטיאל...אוי קסטיאל...אתה הולך ליפול כל כך רחוק
...גוועלד איתך...וקראולי...הוא ברח דיי בזמן

לירונת

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לא ציפיתי לזה בכלל... אוי קאס, what have you done?!

LilyKat

New member
יאפ ../images/Emo58.gif

בהחלט הזוי Oם דבר ראשון, איך סאם הצליח להתגבר על כל היסורים של הגהינום וכל זה? חשבתי שזה אמור לשגע אותו. דבר שני - ליסה ובן שכחו את דין?! מה זה! ): חוצמזה, איפה כל המפלצות שהיו אמורות לצאת מה...אין לי מושג איך לכתוב את זה בעברית, מה שקאס פתח. כשקאס אמר "אני האלוהים שלכם" אני נשבעת שצחקתי. ברצינות?

לירונת

New member
../images/Emo58.gif

זה עצוב שליסה ובן שכחו את דין אבל הוא עשה את זה לטובתם כדי שיפסיקו להסתבך בגללו. עם כל כמה שזה מבאס, הוא עשה את המעשה הנכון מבחינתו... האמת היא שגם אני ציפיתי שסאם יהיה שבר כלי, כי זה מה שאמרו לנו כל העונה, ונראה שהוא די הסתדר עם זה ומהר. כ"כ מהר שהוא הספיק לתקוע בגב של קאס חרב מלאכים.. וקאס הרי אמר שהוא ירפא אותו כשזה ייגמר.. אין צורך? נראה לי שקאס אכל את כולן
או שהנשמות האלה צריכות איזשהו קורבן אדם (כמו איב, שזרקו את הבחורה ההיא לתוך כור המצרף) כדי ללבוש צורה אנושית אחרת הן נשמות כמו שהראו לנו כבר בעונות קודמות. הקטע הזה של קאס בתור אלוהים... לא אוהבת!! מה זה "תשתחוו בפניי או שאהרוס אתכם"? חשבתי שהוא חבר שלהם. הוא הרי תירץ את ההתנהגות שלו בפניהם שזה בשביל שרפאל לא יהרוס את כדור הארץ ואז הוא בעצמו מתנהג כמו מישהו שתקוע לו מקל בישבן!! אבל מה שהכי עיצבן אותי הפרק- שהם עוד פעם הרגו מלאך שהיה חביב!!! כבר עברנו את זה עם גבריאל, למה להרוג גם את בלת'זאר? הוא היה משעשע וציני ועשה לבנים חיים קשים- כמו גבריאל, אז למה שוב פעם להרוג את האתנחתא הקומית?

LilyKat

New member

ממש התרגזתי כשקאס הרג את בלת'אזר!!! למה קאס?! ):

לירונת

New member
נכון?! #$#%$#@../images/Emo58.gif

כ"כ מתסכל!! הוא נהיה ממש cold hearted bitch!!! אני רוצה פיצוי על זה שהם כל הזמן הורגים לי דמויות שאני אוהבת

משי22

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

המלאך הכי טוב שהיה, בעיני אפילו יותר מגבריאל
וממש לא הגיע לו למות, קסטיאל כל כך עצבן אותי באותו רגע!
מצד שני, אם קראולי חזר אחרי "המוות הלגמרי ולחלוטין סופי" שלו, אז הכל עוד יכול להיות...

לירונת

New member

הלוואי ויחזירו את בלת'זאר. הוא היה ציני ומשעשע ובסופו של דבר אחד עם קצת מוסר (עד כמה שמלאכים יכולים להיות מוסרים) כי עובדה שגם לו כל העסקה עם קראולי לא נראתה. אבל אם הם מחזירים אותו אני דורשת שיחזירו גם את גבריאל @$@! למרות שנראה לי שאם החרב הורגת אותם זה די סופי, והיחיד אולי שיכול להחזיר אותם זה אלוהים- והוא לא נמצא.

shirani2010

New member
פרק מדהים בקשר לסאם

זה לא שהוא התגבר על הגיהנום הראו לקראת סוף הפרק שהוא בקושי מצליח לעמוד ושיש לו הבזקים מהגיהנום הפלאשבקים עם הלהבות הוא בטח יתמוטט בתחילת העונה או שיחווה זיכרונות וכאבי ראש חזקים ואז קאסטיאל ירפא אותו שלא יצטרך חומה מלכתחילה כדי לעבור את הנושא הזה מבאס שמישה לא יהיה בכול העונה אבל אפשר להבין יש לו תינוק בבית והוא צריך לתמוך באישתו בקשר לפרגטורי יכול להיות שבתחילת העונה יראו על איזו מפלצת שהצליחה לצאת כמו איב או משהו יותר חזק ממנה

מה?!

מישה לא יהיה ?!!?!?!?! איך את יודעת את זה? אוי נו , הוא שחקן כזה מושלם, ועזבו את זה, העונה ה-6 נגמרה כאשר קאס אמר שהוא האלוהים החדש, אז מין הראוי שבעונה ה-7 כן הוא ישתתף , לא?

shirani2010

New member
הוא יהיה אבל רק בפרקים הראשונים או חצי עונה

שרה גמבל אמרה בריאיון שהוא יהיה רק בהתחלה כי הם יעבירו את הסדרה לנושאים יותר מיתולוגיים יהיה הרבה חקירות על התקופה שהייתה פעם ואיך עוצרים מפלצות ותיקות שיתחילו לצוץ

אוי

טוב לא נורא, עיקר שהתינוקי החמוד שלו יהיה בסדר ושמישה יהיה איתו :) ואיי , זה פחות או יותר התקציר לעונה ה-7? נשמע שווה אעש !!!! [=

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo58.gif בקשר לסאם....

לדעתי הוא עדיין לא התגבר על הזכרונות מגהנום כי הראו שזה כן מציק לו כשהוא היה בדרך לדין ובובי יכול שזה פשוט לא פרץ....לא היו משאירים את זה ככה

nick at noon

New member
סיום יפה ../images/Emo58.gif

אני הכי אוהב כשתוכנית מצליחה להפתיע אותי. ואני ממש לא חשבתי שהעונה תסתיים בכך שקסטיאל מכריז על עצמו בתור האלוהים החדש (וסגר מעגל בכך שהוא פיצץ מלאך אחר כמו שהוא פוצץ עונה שעברה). מה שלא אהבתי זה שהקיר המגן של סאם נפל ומה קרה... יש לו כאבי ראש. וואו. אני יכול רק לקוות שיסבירו מה הקטע עם זה בתחילת עונה הבאה. חוץ מזה הפרק הזכיר לי את מה שקראתי כאן לפני כמה שבועות על כך שאף פעם אין דמויות של נשים בסדרה. אז הנה בשני פרקים הרגו דמות נשית אחת (אלי מפרטורי) ומלאך בדמות אישה (רפאל) ונפתרו סופית (ככה זה נראה לפחות) מדמות נשית נוספת - החברה של דין (אני אף פעם לא זוכר את שמה). היה מאוד נחמד אם הדמות של אלי הייתה נשארת בחיים, מבחינת עלילה היא לא הייתה חייבת למות. אם כי זה לא באמת כל כך נורא הם הרי גם הורגים כמעט את כל הדמויות שלהם באופן כללי כמו בלתאזר ומוקדם יותר העונה את סמואל והבחור האחר (שחור, יהודי). מזל שקראולי נשאר בחיים. וחוץ מזה שפתיחת שערי הגהנום בתודעה של סאם עברה ללא אירוע (וזה במיוחד מוזר כי הייתה לזה הקדמה מאוד גדולה בפרק הזה) גם מוזר שדובר כל כך הרבה על פתיחת פרגטורי וכמה זה מסוכן ובסוף אפילו לא ראינו את קסטיאל עושה את זה. אבל את זה אני מבין - כי זה גרם להפתעה בכך שהוא מופיע שוב.

משי22

New member
על הקטע של הנשים ../images/Emo58.gif

בסדרה- לגמרי
זה באמת מעצבן אותי, כי העונה הזאת נפתחה עם ליסה, ועם עוד בחורה חמודה מהמשפחה של סמואל (שכחתי איך קראו לה) ובאמת שבניתי על שתיהן, ושתיהן כנראה יצאו מהמשחק. אני ממש אוהבת את דין וסאם, אבל די, למה אף בחורה לא מחזיקה מעמד בסדרה הזאת?

../images/Emo58.gif

הסוף הכי גרוע שאי פעם היה, איפה כל האקשן?הסופים העצובים שגרמו לך לחכות כמו מפגר עד לתחילת העונה הבאה?! וקסטיאל?!??!? רצינייי??איך?למה?איךך!?!? O_O זה לא כ"כ מתח זה יותר כמו שוק..מאיפה הם הפליצו את זה?.... למה עשו אותו כלכך מגעיללל?? אחחח פשוט סוף מפגר פרק חסר תועלת עם סוף מפגר. פרק סיום זה פרק סוחט דמעות והתקפי לב -_- נקווה שהעונה הפרק סיום בעונה ה7 יהיה פרקק סיוווווווווםם!!!

XoLilMissLolaoX

New member
לא יכולה להסכים יותר ../images/Emo58.gif

כל הפרק היה מ-ד-ה-ים!!!! כל הקטע עם סאם איך שהוא מקבל את הזיכרון שלו מגהנום זה היה ממש מוצלח בעיני! רק הסוף הזה....הוא הרס הכללללללללללללל!!! זה הסוף עונה הכי אידיוטי שראיתי מימי (ואני רואה הרבה תוכניות אז יש לי למה להשוות) למה לעזאזל קסטיאל פתאום הופך לאלוהים החדש?? והוא כזה אדיש ורע ו...זה פשוט מוזר! ממש עיצבן אותי כשראיתי את זה.... אבל נסיים את העונה בנימה חיובית...חוץ מה10 דק האחרונות של הפרק הכל היה מושלם! למרות שחבל קצת על בלוואזר...קאס נהיה נקמן!!! וכן אני יודעת שנים לא כתבתי פה...לימודים...סיום י"ב בגרויות כל זה....קשה!

../images/Emo58.gifבדיוק עכשיו

סיימתי לראות את הפרק האחרון. אני חייבת לציין- היה פרק יפה במיוחד, אבל כפי שכתבת----> ה-10 דקות האחרונות היו די גרועות , בהתחלה לא הבנתי מה עבר על סאמי, ולקראת סוף הפרק , כשהוא חזר, לא הבנתי משהו אחד , איך לעזאזל סאמי הצליח לחיות \ לתפקד לאחר שהקיר שבמוחו קרס?! לא אמרו כל הזמן שהפחד הכי נוראי שהקיר יקרוס? הם אמרו כאשר הקיר יקרוס זה יהיה הסבל הנוראי ביותר שמישהו יכול לחוות, שעדיף מוות על פני זה, אומנם ממש בסוף הפרק ראו איזה קטע קצר שבו סאם נזכר מה היה בגיהנום, אז ציפיתי לקצת יותר, ציפיתי שהוא יתמוטט או משהו בסגנון אחרי שחזר לעצמו. גאד! קאס? הייתי בטוחה שהוא יחזור לעצמו (לקאס המושלם שהתאהבתי בו לכל אורך 3 העונות שהופיע בהם), אבל לא! פתאום תקעו איזה קטע מטומטם שקאס הוא האלוהים החדש, הת'אמת ? שאני חשבתי על סוף עצוב וסוחף דמעות , חשבתי שקאס יחזור לעצמו, ויציל את דין וסאמי מרפאל בכך שיקריב את עצמו, ואז חשבתי שכך הוא יצליח לחסל גם את רפאל, וכשקאס יהיה על סף גסיסה הוא יבקש בפעם אחרונה מדין סליחה על כל מה שגרם לו \ עשה לו , ואז דין יבכה (גם כשהוא יבכה הוא יהיה מושלם) ויגיד שהוא סולח לו , ושהוא תמיד ישאר כמו אח בשבילו (כמו שבפרק 20 הוא אמר לפי דעתי). אבל... אז לא היה ממש רעיון לעונה ה-7. טוב , לא נורא, עיקר שתיהיה עונה 7 ושאראה שוב את הפרצופים המושלמים של ג'נס, ג'ארד ומישה. (נקווה שהעונה ה-7 תפתיע, ושתכפר על הסיום הגרוע של העונה ה-6). נ.ב אני כל הזמן מתרגשת בכל סיום עונה\התחלת עונה כששמים את השיר carry on my wayward son נ.ב.ב. אתם יודעים מתי הם ישדרו את העונה ה-7?

משי22

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הרגת אותי עם הסוף השובר לב שהמצאת...
אממ, אבל זה הקטע בעיני, שסוף כזה היה צפוי. וכבר ראינו דברים בסגנון מאות פעמים. ופתאום לקחת דמות כל כך אהובה ולעשות לה כזה מהפך כמו שעשו לקסטיאל בפרקים האחרונים? לאיודעת, בעיני זה היה ממש מרתק. חוץ מזה, יש את עונה 7 בה קסטיאל עוד יכול להקריב את חייו בשביל דין ולבקש ממנו שיסלח לו... וגם אני מתרגשת כל פעם מחדש בשיר הזה!...

למעלה