סיום הסדרה -פרק 22 עונה 7.

ganitav1

New member
צודק זה באמת עניין של טעם

סורי

Alaithlos

New member
מכושפות עד 6, חברים עד.. 8?

אחרי שערוץ 3 הפסיק לא היה לי כח להוריד, ופרסומות זה סבל. :X

Alaithlos

New member
../images/Emo2.gif עונה 4 שליטע!

באמת! עזבו את כל הסיפור של פייג' ואיך היא נכנסה. מבחינת עלילה עונתית העונה הרביעית הייתה נהדרת, מה גם שהיא הייתה עיקבית והתעסקה בנושא מוגדר, שזה משהו שקשה להגיד על כל עונה אחרת. זו העונה שבה התאהבתי בסדרה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

להגיד שלא התאכזבתי? אני לא יכולה. עונה בנאלית עם סיום בנאלי, קצת מאולץ. יותר מדי לחץ על בלוטת הרגש, ואכן, היה מרגש והיה עצוב, אבל לא באמת היה טוב. ואני מצטערת, אבל זו דעתי. אפילו לא בכיתי בסוף הפרק. ואני בוכה בכל סוף סדרה, גם אם ראיתי איזה פרק אחד ממנה. ואני עדיין רוצה לדעת מה הן ארבע המילים האחרונות של איימי שרמן-פלאדינו.

כמעט בכיתי

זה היה ממש מרגש. במיוחד כי זה הסוף של בנות גילמור. עצוב כשדברים מסתיימים...

Tahoe

New member
כמה עצובה היא הפרידה ../images/Emo58.gif

עדיין מוזר לי לחשוב שזה נגמר... אני שונאת כשהסדרות שלי נגמרות. סדרה היא סוג של עולם שאתה נשאב אליו, כל פעם ל-40 דקות אתה פשוט בתוכו. והעולם של בנות גילמור היה פשוט עולם קסום- לא פחות. בנות גילמור היתה סדרה שכמו הרבה מכם גם אני יכולה להגיד שגדלתי עליה. מאז שהיא היתה משודרת בערוץ 3 בעונות הראשונות ועד העידן של הסנכרון עם ארה"ב באמצעות האינטרנט, 7 שנים זו לא תקופה שניתן להקל עימה ראש... מה שאני מנסה להגיד זה, שבנות גילמור פשוט גרמה לי להרגיש טוב, לצחוק לכעוס, לבכות, ועוד אלף ואחד רגשות שרק הסדרה הזאת יכלה להפיק ממני. זו באמת היתה סדרה יחידה מסוגה...לדעתי הסדרה הזו נעשתה בצלמה ובדמותה של איימי שרמן פלאדינו ומהרגע שהיא (ונו, גם בעלה) עזבה זה כבר לא חזר להיות אותו הדבר. לכן כשניגשתי לפרק הסיום הכנתי את עצמי לאכזבה. אבל דווקא לא התאכזבתי- היה אחלה פרק סיום. כזה שחילץ ממני כמות נכבדת של דמעות אבל גם של צחוק. כזה שהכיל בתוכו את רוב האלמנטים שעשו את הסדרה הזו למה שהיא הייתה. הסוף ריגש אותי והשאיר אותי עם טעם של עוד...וגם קצת הזכיר לי, אחרי עונה לא קלה, למה התאהבתי בסדרה הזו אי שם לפני מליון שנה בערך... לדעתי הסדרה הזו הלכה איפשהו לאיבוד, במהלך הדרך הארוכה שהיא עשתה. אולי בעונה 6, יש הטוענים שכבר בעונה 5, או אפילו 4 (שאת פרק הסיום שלה לא אשכח לעולם :) ). כמובן שכמו בכל סדרה גם כאן היו כל מיני גורמים ואילוצים שלא קשורים למסך עצמו ששינו את קווי העלילה, ולי יש הרגשה שהדברים יכלו להראות אחרת לגמרי ערב הפרק האחרון. אבל מה שלא קרה, הסדרה תמיד שמרה על המוטיבים ה"גילמוראיים" שלה, כן- אפילו בעונה ה-7 המושמצת, ולכן כלכך לא רציתי שזה יגמר... אבל זה נגמר. בסוף אידאלי מבחינתי- ג'ס ורורי היו ביחד (הם היו כה מושלמים). אבל נו- אין מושלם בחיים...כמובן שאני מרוצה מזה שלורלי חזרה ללוק... אבל אולי זה נגמר בזמן- אולי כבר לא היה לזה לאן להתפתח. אולי אפילו טוב שזה נגמר. כמובן שאני אף פעם לא אצליח להאמין שזה נכון, אבל אני מנסה לשכנע את עצמי שהגיע זמנה של הסדרה הזו להיגמר, שהשיא כבר מזמן מאחורינו, שהתהליכים שעברנו עם הדמויות האלה נגמרו ושכל המעגלים נסגרו, ושאנחנו רק צריכים להגיד תודה שזכינו לפגוש את הסדרה הזאת על שלל דמויותיה הצבעוניות ומונולגיה המהירים. תודה לכן, בנות גילמור, על שגרמתן לי להרגיש כלכך טוב, ל-40 דקות כל פעם, במשך 7 שנים.

צפיתי היום בפרק האחרון וגם אני ../images/Emo7.gif

הסידרה ליוותה אותי תקופה ארוכה ועכשיו קשה לי להאמין שהיא הסתיימה, אני עצובה, כל היום שמעתי שירים מהסדרה של Sam Phillips ואת שיר הנושא, אוחחח קשה לי להיפרד (למרות שבארץ עדיין לא נפרדנו ויש עוד זמן לשידורי העונה השביעית).... לגבי הפרק כל מילה שאני אוסיף היא מיותרת- אהבתי!!!!!! לורלייייייי רוריייייייי

למעלה