סיום הסדרה -פרק 22 עונה 7.

shanistern

New member
וואו, הדמעות... ../images/Emo58.gif

וואו, כמה דמעות- הן התחילו בסצינה של רורי וליין ומאז לא הפסיקו. פרק סיום מצויין, גילמורי אמיתי, כיפי מרגש ומצחיק!!, אולי הכי טוב שראיתי, לא מאולץ לא מאמינה שנגמר- כל כך הרבה זמן הן איתנו וזהו... כמובן שהרומנטיקה היתה מושלמת אם ג'ס לפחות היה מגיע לומר שלום... ואם לוק לפחות היה אומר לה שהוא אוהב אותה, אבל הם נשארו נאמנים למקור וזה גם טוב זה לא קצת עצוב שלוק היה צריך להרים את כל המסיבה הזו רק בגלל שהוא לא מסוגל לומר לה שהוא אוהב אותה?? ושאלה כללית על הסדרה- זה רק אני או שגם לכם זה מפריע שבמשך כל כך הרבה עונות לא הזכירו את העובדה שמישל הוא גיי?? כל הזמן רמזו והיה קשה להם להגיד את זה? שבע שנים לא היתה לו מערכת יחסים אחת!! וואו, בטח יהיו לי עוד תגובות מחר... חפרתי... סליחה

shanistern

New member
אה, אה, ../images/Emo58.gif

וריצ'ארד- איזה מקסים, שנתן את ברכתו ללורליי ולוק, אמילי, טיילור- כולם מצויינים החלטתי סופית- היה חסר לי משהו בין לורלי ללוק- הסצינה היתה מרגשת אבל היו חסרים לי קטעים... זהו בינתיים

shanistern

New member
נזכרתי בעוד משהו ../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif

הכניסה שלהן אל המסיבה היתה ממש מרגשת.

אישית,

היה לי קצת מוזר שלורליי עם קצר ביום כזה חורפי...
זה אשכרה הטריד אותי.

NorthernStar

New member
ממש לא מוזר

כזה מזג האויר כאן. גם היום. חום ולחות בלתי נסבלים, גשם זלעפות, ברקים ורעמים.

tallywood

New member
דווקא לא מוזר

א) הפרק כביכול מתאר את תחילת הקיץ בסטאס הולו- מה שאומר שחם שם. אבל באמריקה יש דבר מעצבן שנקרא גשם זלעפות. מבטיחה לך שאין דבר כזה בארץ, את יושבת בבריכה, חום אימים ופתאם ענן כבד וגשם לפנים- מעצבן בטירוף אבל מתרגלים. בשיא החום באוגוסט פתאם יורד גשם במשך כמה ימים והלחות מעצבנת. חוץ מזה הם מצלמים בלוס אנגלס- חם שם

iahshai

New member
../images/Emo58.gif גאונות עיקבית

אני לא יודעת אם זה בכוונה, אבל העונה השביעית, בחלקים שסוגרים מעגל לפחות, היא ראי לעונה הראשונה, מהרבה בחינות. קראתי כאן הרבה אכזבות על היעדרותה של פריס מהפרק האחרון. את פריס הכרנו בפרק השני, ונפרדנו ממנה בפרק הלפני-אחרון. עשיתי קצת סקירה של כל מיני פרקים בעונה הראשונה והנה עוד משהו: כריסטופר מופיע בעונה הראשונה בסוף פרק 14. מהרגע הזה זו הייתה סאגה אחת גדולה (כמובן שאני מגזימה קצת) של הופעות שמטלטלות להן (או ללורליי במיוחד אבל החיים שלהן כ"כ סבוכים אחת בתוך השנייה...) את השגרה פחות או יותר. סגירת המעגל הסופית קרתה בפרק 14 בעונה השביעית. הפרק הראשון (אי פעם) היה הבסיס. הוא הכיר לנו רק את העיירה, את הגילמורים... זה הגיוני שרק איתם יסיימו. המתח שהוצג על הגילמורים בפרק הראשון נפתר (בדרך הגילמורית כמובן) בפרק האחרון. אין מה להגיד על העניין עם לוק, זה העלה כ"כ הרבה חיוכים ו"אווווו" שאני מסתכנת בלהרוס את היופי בתגובות קיטשיות. היה גם את הקטע הנחמד הזה: כדי ללוות את בנות גילמור בדרך מהאוטו למסיבה באו בני הזוג של החברות הכי טובות שלהן. לא יודעת, יש משהו שאני אוהבת בתבניתיות. היה קצת חסר לי רגע רק שלהן, כלומר הפניקה הזאת לפני היציאה הייתה חמודה, אבל היה חסר לי פרידה משמעותית. אני מניחה שבמטרה להימנע מקיטש ולשמור על גילמוריות (וסליחה אבל אין הרבה דרכים לתאר את הייחוד בסדרה) נמנעו מרגע כזה. לבסוף, חשבתי על משהו. רוב החיים שלה, לורליי הייתה אימא של רורי. היא הפכה לאימא בסוג של סיטואציה שכיום היא לא ממש יודעת איך להיות משהו אחר. כל הסדרה מראה את תהליך ההתבגרות וה"עזיבה של הקן" של רורי, אבל בסופו של דבר, בפרק הזה... לוידעת. חשבתי על זה ברגע סוחט הדמעות כשלורליי באה למיטה של רורי... אוי המועקה. גילמור הייתה התוכנית הרצינית האחרונה שלי. אין אחריה סדרות שטבעו את חותמן בשבילי. ולא יהיו.

../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

וואי, לא חשבתי שאני אהנה ככה מהפרק האחרון, אחרי העונה הלא-כל-כך-מוצלחת הזאת. אבל בחיי, הם יודעים לעשות את זה שם. כשראו את לוק יושב ותופר, עמדו לי דמעות בעיינים. ואני חושבת שאפילו את החזרה שלהם עשו הכי טוב שאפשר, כי למרות שכאילו חסר שיראו קצת יותר, א"א היה בנסיבות הנוכחיות להראות קצת יותר ושזה באמת יספיק ולא יראה מאולץ. ויש משהו בפינאלה שהכל דרמטי כזה ולא יומיומי. זה היה מוזר לראות אותם באיזה סצינה רגילה כזאת של 'ביחד'. חוצמזה, פשוט 'וואוו'. באבט הייתה גדולה, וליין, ואמילי וריצ'רד ואני לא יודעת איך להוסיף בלי להרוס... וואוו.

ganitav1

New member
ואוו - אין דרך אחרת לתאר את זה../images/Emo58.gif

הדמעות עדיין טריות.. אני לא מאמינה שזה נגמר...אני לא מאמינה שאני לא ארוץ כל יום רביעי אחרי בית ספר לחמור לחפש את הפרק החדש. זה ממש the end of an era זו הסדרה היחידה שנשארה לי...חברים ומכושפות וגם בנות גילמור הכל נגמר. הסצינה של לורליי בחדר השינה של רורי - ווואו...הדמעות לא נעצרו..אני לא מסוגלת לראות אותה שוב. לוק ולורליי - באמת היה טיפה משהו חסר, היה חסר לי טיפה קיטשיות, אבל כמו שאמרו פה כבר - שמרו על "גילמוריות". סיום שכתוב בצורה מדהימה...לא יכולתי לצפות לסיום טוב יותר שמגיע לסדרה כל כך טובה שליוותה אותי כל כך הרבה שנים.

../images/Emo58.gifזה סיום של תקופה..תקופת הGilmore..../images/Emo10.gif

כמו שכבר הרבה אמרו זה היה פרק מעולה... אני לא יודעת מאיפה להתחיל חוץ מזה שלא תהיה עוד סדרה כמו בנות גילמור NO MATTER WHAT
כל כך עצוב... לוק ולורליי סוף סוף..
וריצ'רד אמילי ולורליי שגם עכשיו בלי רורי עדיין יהיה במערכת יחסים כלשהי זה מחמם את ה
בקיצור חבל שנגמר!!
אני אתגעגע מאוד לשיחות המהירות והכל כך מצחיקות!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifרק אני קצת התאכזבתי ולא בכיתי?../images/Emo12.gif

אז כן היה עצוב. אבל כן היה קיטשי!
וכן היה חסר קצת יותר מלורליי ולוק. ואפילו הנשיקה לא הייתה כזאת יפה.
אהבתי את זאק וג'קסון לוקחים את לורליי ורורי.
ואת ארוחות שישי- אמילי הזאת.
ואת לוק תופר.
ואת כל העיירה מתכננת [אוקיי הסצינה שהם לקחו את כל השולחנות ואז קלטו שהן עומדות שם הייתה ממש ממש ממש ממש ממש מצחיקה!
] מופתעת בלי מיסיז קים ושוב בלי פריס. אכן קצת מוזר. בלי דין ובלי ג'ס ואפילו בלי לוגן. כאילו נפנפו כ"כ הרבה דמויות לטובת העיירה... אפילו מישל לא היה בפרידה..
קצת מוזר לי שככה זה נגמר. אבל מילא, רורי יוצאת אל העולם להצליח ובגדול..ולורליי ולוק ביחד ומאושרים
קצת מאולץ, אבל נניח..:X נגמר יותר טוב ממה שחשבתי, זה בטוח.
אה, כמה מוזר שאין יותר גילמור, ever! אווווווו..עכשיו צריך לחכות שיצא מארז 7 העונות ולקנות.

o0Invisible0o

New member
בלי ספוילר בכלל!

רק אני או שכולן כאן בערך עקבו אחרי חברים, מכושפות ובנות גילמור? אני ד"א וויתרתי על מכושפות..כי זה נהיה גרוע.
וגם חברים בקושי סיימתי..

NorthernStar

New member
כנראה שרק את

Friends - אדישות מוחלטת אני כידוע בזה לCharmed אני יותר מהקהל של BTVS.

snier1991

New member
מסכים לחלוטין

לחברים יש הרבה מה ללמוד מוויל וגרייס היא לא מצחיקה בכלל ומכושפות פאוור רנג'רס רק עם רומנים מטופשים

Heirloom

New member
אני מסתכן

בלסטות לגמרי מהדיון, אבל להגיד שחברים לא מצחיקה זה בלתי אפשרי. על האיכות אפשר להתווכח, על כמות העונות, אבל לא מצחיקה? נה אה. חברים מצחיקה.

למעלה