לא רוצה. ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif
זו אחת הסדרות האלו שפשוט כואב כשהן נגמרות. כי למשל, הירוז, הדמויות גם מעניינות והכל, אבל זה יותר המתח והעלילה. אבל בנות גילמור, כמו "מכושפות" לפני שנה, אלו סדרות שאתה פשוט מתחבר אל הדמויות. הן אנושיות. זה מרגיש כאילו אתה מציץ לחיים של אנשים אמיתיים, אתיימר ואומר, חברים. ובגלל זה אני תמיד אומר כשסידרה שאני באמת אוהבת נגמרת זה מרגיש כאילו חבר טוב עוזב או משהו. ובמקרה של בנות גילמור, הרבה חברים.
למרות שהייתי מסתדר נהדר אפילו עם עונה 8 מקוצרת ודלת תקציב שמצידי היו משאירים לי רק את לורליי, רורי, סוקי, לוק, אמילי וריצ'רד. וגם ליין יהיה נחמד. אבל משו. ]; הרגיש לי כאילו המילים של לורליי בסצינה אחת לפני אחרונה על זה שזה כל כך פתאומי והיא חשבה שיהיה לה עוד זמן זה ממש כאילו היא בעצם אומרת את מה שאנחנו חשבנו לגבי הסידרה (למרות כשהפרק צולם עוד לא ידעו אם תהיה עונה 8 או לא). אני לא מוכן לומר שלום.
למרות, שיש לציין, כי הסוף באמת היה מדהים. והסצינה האחרונה, לורליי ורורי מדברות על שטויות בעיקר אצל לוק והמצלמה מתרחקת, כמו בסוף הפרק הראשון... השיחה של ליין ורורי הייתה חמודה גם. זה רק אני או שפעם ראשונה שחשפו לנו את שם המשפחה של זאק? או שסתם לא זכרתי? תהיתי אם יראו את אפריל או לא, אז לא, אבל לא נורא. אני לא מרגיש שהיא הייתה כזו חשובה שאם לא היה איפה לדחוף אותה אז חייבים. אחלה. לעומת זאת, כן חסרה לי פריס.
למרות שקיבלנו כבר דיי קלוז'ר לדמות שלה, היה יכול להיות נחמד לראות אותה גם בפרק האחרון. אבל לא נורא. לפחות הזכירו אותה. היה יכול להיות נחמד אם היינו רואים או לפחות מוזכרים ג'ס או דין, לא יודע, הם תמיד יהיו יותר הבחורים של רורי בעייני מאשר לוגן. שאיך שכל הסיפור איתו נגמר קצת מפריע לי, מצד שני, אחרי שראיתי את הפרק הראשון שוב בו רורי כמעט ולא רוצה ללכת לצ'ילטון בגלל דין, זה שהיא לא מוכנה לוותר על הקריירה ודברים שחלמה עליהם בשביל לוגן, זה סוג של המשכיות בעייני וזה יפה. אמילי וריצ'רד.
זה היה ברור מהשניה הראשונה שאמילי התחילה להציע משהו יקר זה כדי להלוות לה את הכסף כי היא רוצה לגרום לה להמשיך לבוא. כפארעליה. מיס פטי, בבט, קירק וכל השאר היו מבדרים כרגיל ולוק יצא מלך.
אני מניח שאפשר להגיד שזהו, הם ביחד והם יהיו מאושרים לנצח הפעם, נכון? היה יכול להיות מבדר אם סוקי הייתה נכנסת לצירים פתאום באמצע המסיבה או משהו, כי אומנם היא הייתה שם מספיקה, אבל כאילו לא היה לה שום דבר מעניין.
טיילור היה מעצבן כרגיל, כמו שהוא תמיד היה. אפילו קצת יותר. כנראה במיוחד בשביל הפינלה, שלא נשכח.
טוב, זהו... נראה לי שסיימתי את דברי. 7 שנים נהדרות של צחוק ובריחה מן המציאות לסידרה מדהימה הסתיימו. טוב, עכשיו אפשר לחזור לדיוידי מהעונה ה-1, מי זוכר אותה. והיי, לפני 7 שנים אני בטוח שהאנגלית שלי הייתה פחות טובה ולא הבנתי המון בדיחות של לור, אז היי, הגיע הזמן לנסות שוב!