סיוט

coka

New member
אפשר בבקשה לקבל אתר המכיל מידע על

רונות ומה מטרתן?

אני מציע....

אחרי כל מה שקראתי כאן ואני מצדיע יש לאנשים פה הרבה ידע וממש מרען לקרוא את מה שהם כותהים אני במקומך (ואולי אני לא מחדש)הייתי בודק את מקור הפחד קודם לכן ולאחר מכן מזמין את היצור בחזרה לחלום ומנסה להוציא ממנו "הצהרה". בשביל מה הוא שם? ומי הוא? אולי הוא אחד מאותם "אני" אסטרליים שמנסה להעביר לך משהו או שאולי הוא נשלח אלייך ע"י מישהו אחר אפילו לא במודע ובגלל שיש לך יכולת ורגישות הוא יכול לקבל ביטוי כה מוחשי אצלך. בכל מקרה הייתי מבצע כמה טכסי הגנה לפני גם למען הביטחון העצמי שלי ומבקש מהיצור לבוא ולהגיד מה הוא רוצה? בכל מקרה מנסיוני עם מפלצות בחלומות הן בד"כ בעלות משמעות סמלית פסיכולוגית אבל אי אפשר לדעת.

the count

New member
לא מסכים לגמרי

שוב כפי שאמרתי יש לדעתי לבדוק את הרמה הפסיכולוגית לפני הרמה המאגית-ספיריטואלית. יחד עם זאת, אם היצור אכן אמיתי, ויתכן הכל, לא הייתי מזמין אותו בחזרה למפגש חוזר משום שלא ידועה רמת הסיכון. בכדי להגן מפני סכנה לא דרוש רק לחש קטן של הגנה, אלא לב מלא ונפש שקטה, כלומר, הבנה וקבלת היצור ללא פחד.

אולי....

אני מסכים איתך, עם זאת לזה חתרתי: בלי שלמות הנפש ומלוא הביטחון בהחלט לא הייתי מזמין שוב את היצור. אך תן דעתך שאולי יש בפיו דברי ערך.

Yali 17

New member
דבר טוב אחד יצא לך מזה...

אתה יכול להשתחרר על פרופיל נפשי נמוך. אני במקומך לא הייתי דואגת לחשוף את זהות היצור, כן היית דואגת לגשת לפסיכולוג בדחיפות ( אני רצינית ! ). רפואה שלמה !

Evil Gremlin

New member
לא רוצה לצאת על נפשי

וגם רפואה נשמרת בתיק אישי.... היתי רוצה עזרה לא רשמית....

למעלה