סיוט

Evil Gremlin

New member
סיוט

לפני כמה לילות כשישנו באוהל בבסיס....אחרי שהלכנו לישון התעוררתצי והיה עלי מין יצור מוזר, שמן וקטן במקצת שהתחיל לחנוק אותי עם יד אחת....התחלתי לצרוך ואז התעוררתי....הקטע המפחיד הוא שלא התעוררתי..פשו כשכולם התעוררו מהצעקה שלי הוא נעלם...ואני הרגשתי אותו חונק אותי...והרגשתי את המשקל שלו עלי..... ואני יודע שהחברים שלי לאוהל סיפרו לי שלפני מה ימים אני צרחתי באמצע בלילה מתוך שינה והם לא ידעו למה זהו....

Evil Gremlin

New member
נ.ב. עוד שתי דברים

הדבר קרה יום אחרי שקניתי עוד ספר על רונות...ביום הזה קראתי די הרבה ושבוע לפני זה איבדתי אחת מהרונות שלי + לא פעם ראשונה שדברים כאלה קוראים לי....

RainBird

New member
קודם כל שאלות. 1. איזה רונה אבדה? יתכן שיש לזה משמעות סמלית. 2. האם היצור נראה כמו בתמונה? 3. אם לא, אז האם זה היה חסר צורה והיה לו מאפיין שגורם לפחד? או שמא סימן מזהה נוסף כמו עיניים צהובות? 4. במידה וזה אחד מאלה, האם תהיה מוכן לבצע את הטקסים המתאימים כדי להפתר מהם? המשך יום נעים! ארדן.

Evil Gremlin

New member
תשובות

עוד לא בדקתי איזו רונה אבדה... אבל יכול מאד להיות שנגנבה כי אני מסתבב איתם הרבה ורץ ועוד אף פעם לא נאבדה לי אפילו אחת יכול להיות שהיצור נראה כך לפי הידיים למרות שגופו ופרצופו לא היו מזוהיים הוא היה די שמן וראשו קטן, לא ראיתי את עיניץץץץאבל אני די בטוח שראיתי את היצור הזה כבר לפני הרבה זמן, לפני שהתגיסתי בחדרי... אני מתאר לעצמי שיכול להיות שהיתי מוכן, למרות שהעניין מרתק באותה מידה שהוא מפחיד....תודה רבה

Evil Gremlin

New member
the missing rune

LAGAZ בקצרה: LAGAZ is the rune of intuitive knowledge Esoteric interpretation of names: life energy and organic growth Ideographic interpretation: a wave, or the quick growing green portion of leek

Kitten mitsu

New member
כל הידוע לי על הרונה.

בדקתי במקורות שלי ולא מצאתי משהו מוזר לגביה. היא מתורגמת כמים, משמעותה- אינטואיציה, הבנה, תנועה. ועוד דברים אך לא משהו מוזר או מאגי. רונה די טובה, הייתה תקופה שגם אני בשתמשתי בה, אבל נמאס לי עליה והפסקתי לקחת אותה איתי לכל מקום.

RainBird

New member
מים זה אחד מהיסודות המאגיים. יחד עם אוויר, אדמה, ואש. רונה מאוד מאוד מאגית כי היא קשורה לרגש ויכולה לסמל דברים מאוד ספציפיים.

Evil Gremlin

New member
יש לי סט של

25 רונות, אני לא השתמשתי בשום רונה בתור רונה להגנה פשוט כל הרונות היו איתי למקרה שאצתרך לעשות איתם משהו לגילוי עתידות.. חוץ מזה מה שיותר מענינן אותי זה היצור כי זה בערך הפעם השלישית שאני רואה יותורים מהסוג ואני די בטוח שאני לא חולם אלה שאני מודע להכל

RainBird

New member
Good faeries; Bad Faeries בראיין פרוד. זהו ההוביה, שדון שטווה סיוטים מפחדים של בני אדם. ארדן.

Kitten mitsu

New member
אתה יכול לפרט על היצור?

גם לי היו רונות אבל שום דבר מוזר לא קרה. כמו ש-Rain Bird אמר, אתה יכול לפרט על איזו רונה מדובר? וגם איך היצור בערך נראה? (לפחות לדעת לאיזה כיוון ללכת..)

Evil Gremlin

New member
היצור

גודלו היה בערך כמו של שיפנזה נגיד, את צבעו לא ראיתי, ידיים ארוכות עם אצהעות ארוכות, צורה די שמן ראשו קטן אבל לא ראיתי פרטים נוספים.... אני אבדוק איזה רונה הייתה חסרה

מה שאתה מתאר זו

תופעה ידועה ומוכרת. כרגע אני לא זוכר את השם שלה, אבל היא מוזכרת כבר מאות שנים (יש המתארים הרבה פעמים מכשפה היושבת להם על החזה ומפריע להם לנשום). אפשר לתת לזה גם הסבר הגיוני לחלוטין - משהו הפריע לך לנשום בזמן השינה, והמוח שלך מפרש את בחלום כאילו מישהו או משהו מנסה לחנוק אותך, ממש כשם שלפעמים אנחנו חולמים על צלצול טלפון בזמן שהטלפון באמת מצלצל (ועד שאנחנו מתעוררים ממנו ומבינים שהטלפון באמת מצלצל. סיוטים. אולי פשוט עוד קשה לך להסתגל למסגרת החדשה. זה קורה להמון אנשים. אז אתה מהסוג שלפעמים צועק מתוך שינה
אני הייתי מרביץ לפעמים מתוך שינה. חבר טוב שלי היה ממש לפעמים סהרורי. זה עובר.

Evil Gremlin

New member
מסגרת חדשה

אני פאקינג 5 חודש עם הסוללה הזאת עם האנשים האלה באותו אוהל, ואיך אתה מסביר את זה שזאת לא הפעם הראשונה שאני מדמיין חרא כזה....

האפור

New member
שים...

לב שזה גם יכול להיות פחד שמתבטא בצורה מאוד חזקה בחלום, חלום אפילו על סף הצלול... חפש גם בכיוונים פסיכלוגיים יותר. למרות שאני אישית גם הייתי בודק בכיוונים של כל מיני ישויות אסטרליות ששואבת אנרגיה וכו' והטקסים שאפשר לבצע נגדם (שהם מאוד יעילים ולא דורשים יותר מדי חוץ מחצי שעה שקטה). לארדן- אני לא רואה סיבה לשאול לתיאורה של הדמות כי אם אכן מדובר בדמות מהמישור האסטרלי, רוב הסיכויים שהיא תתבטא אצל כל אחד אחרת. מה שכן העלתה נקודה חשובה ביותר, האם אתה מוכן לבצע את הטקסים הללו?

Evil Gremlin

New member
אני לא בטוח שאני רוצה לגרש אותה

הדבר מסכרן כמו שהוא מפחיד, כמו כן זאת לא הפעם הראשונה...אני רוצה לדעת מה זה אומר עלי. כי רוב החלומות שלי ממד מוזרים ואני לפעמנים זוכר אנשים או מקרים שעוד לא קרו...

the count

New member
יתכן

והכל רק תופעה פסיכולוגית, כמו שיתכן שהכל מציאותי לחלוטין. אני הייתי בודק קודם את הדרך הקלה- הפסיכולוגית. בנוגע למין "ישויות", אני מאמין לך כי לי הייתה התנסות דומה. יכול מאוד להיות שהיצור הזה לא בא לפגוע בך אלא רק להפחיד אותך...לכן אני הייתי מתעמת עם אותם יצורים בתוככי דעתי וכך מונע את גישתם אל זו.

האפור

New member
אני...

בהחלט מסכים שקיימת הקרנות הזאתי, גם לי היו מקרים דומים, ואני ניסיתי בפעם האחרונה להתעמת עם העניין וחוץ מצרחות מטורפות בתוך הראש שלי לא מצאתי משהו מלהיב וברור, וגם זה היה אחרי טקס הגנה חביב, אז אם אנחנו הולכים בראש של- העניין מעבר לפסיכולוגי אז אני בחום ובעונג מציע על טקסי הגנה יומיומיים, לפני השינה או תוך כדי היום, ה-LBRP הוא אחד מהם (יש מאמר בפורום) ואפילו ויוזליזציה פשוטה. חפשו בקישורים של הפורום כל מיני טקסים, יש בשפםע והם תמיד מאוד אפקטיביים.

למעלה