סיוט חזק (עם מסר?)

Rinor

New member
סיוט חזק (עם מסר?)

אני רוצה להתנצל מראש, ההודעה באנגלית, זאת משום שפירסמתי הודעה זו גם בפורום אחר, למי שירצה תרגום בעברית ויתקשה עם האנגלית שיגיד לי בבקשה ואעשה כמיטב יכולתי אשמח לתגובות... תודה Dear friends This night I had a powerful dream, a nightmare. I would elaborate about the dream and then would love to hear your thoughts and comment I don't remember how the dream started but sometime in the dream a war started between us (Not sure who we were, think Israel) and the Japan or China... I was in some sort of school near the sea when the building was being blown with missles from the outside I could feel the building trembling and the sound of the bombs, but what scared me the most was that the missles that infiltrated into the buliding were so big and I still remember the missles that broke through the walls and into the rooms of the school I think everyone died in the school and then, right before it happend, I was on the ground and saw this white energy cover all of me and my surrounding, I felt nothing of pain or anything, it was so peacfull and beautiful and then I died as well... This white energy was my soul and it reincarnated to a different body, I was in the new life a thief...and I believe that was everything...thing is, in the first dream where I died in the school I was me, Rinor...but when I reincarnated to a different time and body, I was different, I was older, I looked different, I did not recongnize myself but I knew it was me, a different life. Your thoughts would be more than appreciated Thank you so much Love and Light...

MargalitE

New member
Rinor - זכרונות קדומים...

ערב טוב רינור היקר! איני יכולה שלא לתהות על הדמיון שבין תוכן החלום שלך לבין האירוע המזעזע שאירע לא מזמן בבית הספר ברוסיה... (הילדים...הפיצוצים...המוות...) האם יתכן שהושפעת? האם יכול להיות שמכיוון שאתה אדם רגיש מאד, אתה 'לוקח אל תוך עצמך' אירועים טראומתיים שקורים סביב, וזה מעורר אצלך זכרונות קדומים (אולי מגלגולים אחרים)...? נראה לי שהחלום היה זכרון שצף ועלה. האירוע שקרה ברוסיה היה הטריגר להצפתו. סלח לי אם אני טועה אך כפי שאני רואה אותך אתה אדם המתכנן את צעדיו בזהירות, נמצא כל העת במצב של 'חרדת סיגנל' מתוך התכוננות מתמדת לקראת 'הפתעות שליליות'. כבר זיהית מזמן שכל אירוע קשה מוציא אותך מן האיזון לזמן רב. וכשקורה משהו כזה המערכת שלך מגיבה מיד אם בחלום, או בנפילות אנרגטיות ובצורות שונות. נכון שכולנו מגיבים לריאוים מזעזעים וטראומטיים, אך מה שמבדיל בין אדם אחד לרעהו בעניין זה הוא המינון. באור וברכה

Tal_Ya_Tal

New member
רינור.-)אם יתכן שהיית בוגי של הגנב

הזקן
לא
כי אחרת לא היית נולד לכאן שוב. אלא אם כן עברת 'גירוש'
ואני מסכימה עם מרגלית. זה נשמע כמו שחזור גלגולים תוך כדי שינה. L&L TALYA

מעניין המעבר בין ארה"ב ליפן או סין

אולי זה הייה בצ'יינה טאון בעיר אמריקאית? סיוט זה דבר מאוד לא נעים, אבל למזלי לא היו לי סיוטים מאז גיל 8. היו לי כמה חלומות רבי עוצמה, בחלקם נקלעתי למצבים שלא הייתי רוצה להיקלע אליהם במציאות (אני מת, איבדתי חצי פרצוף וכל הגולגולת שלי פתוחה, אני נופל ממפל בגובה קילומטר, אני מנסה לרוץ ולא מצליח לזוז בלי ליפול, ועוד כהנה וכהנה) אבל להבדיל מסיוט, אני קם כשאני שליו ורגוע לחלוטין, ואפילו מוצא את החוויה מעניינת, כאילו צפיתי בסרט מתח מהנה בתוך השינה.

s a g s a g

New member
כנס...

רוב החלומות הם דברים שעוברים עליך במשך היום, השבוע, החודש...

Rinor

New member
גילגול קודם

אני חייב להסכים יותר עם הדברים כי יתכן שזהו חלום ובו גילגול של חיים קודמים, זאת בעיקר גם בשל כך שנזכרתי כאשר 8 או 9 שנים קודם לכן, עסקתי ברגרסיה והיפנוטים, ובאחד מהרגרסיות ראיתי את עצמי כגנב, ועתה שוב זה מופיע בחלום, לכן אכן יתכן כי בזה מדובר תודה לכולכם על הזמן שמצאתם לענות אהבה ואור ניר

cookies10

New member
../images/Emo140.gifהי ניר ערב טוב

עצה ידידותית אל תכנס לזה אתה חי פה ועכשיו אל תדשדש בדברים שלא יעזרו לך בחיים רק ישגעו אותך ויכולים להוציא אותך מפרופורציה גמר חתימה טובה cookies10
קוקיס10

Rinor

New member
קוקיס יקירתי

תודה על התגובה וכמה כיף לשמוע ממך שוב לצערי אני לא יכול לפתוח את ההודעה שלך פה לכן אשמח אם תפני אלי לדוא"ל, תודה. בקשר לחלומות, ישנו סמל שחוזר על עצמו וזהו כבר הלילה ה-4 ברציפות שאני חולם חלום בו הסמל (טיל) חוזר על עצמו, הלילה שוב חלום בו מלחמה בין טרוריסטים לישראל ומה שאני זוכר שאני כנראה נלכד ועומד להרצח, מאוד פחדתי ולא רציתי למות אך בו באותו זמן גם הגעתי להשלמה רוחנית ואמרתי לעצמי כי זה בסדר, אם זו הקארמה שלי, אם זה הזמן שלי למות כך כנראה שסיימתי את דרכי בעולם זה ואני ממשיך הלאה. מבחינתי לכל אחד ישנו הייעוד בעולם הזה כאן ועכשיו וכאשר הוא ממלא אותו, הוא מסיים תפקידו פה וממשיך הלאה לעולמות, יקומים אחרים, אולי אלוהיים יותר, נשגבים...זוהי אמונתי... באשר לחלומות, תמיד פחדתי בחלום וניסיתי להתחמק מאותו מוות "אכזר" שבא לקטוע את החיים, ולכן זהו החלום השני שלי ברציפות באותו שבוע בו אני מקבל את המוות ומשלים איתו בדיוק לפי תפיסת העולם שלי במציאות כאן ועכשיו, וזוהי מבחינתי התקדמות אדירה ואף גדולה מאוד, מאחר ואף פעם לא השלמתי וראיתי את המוות בחלום באותה דרך רוחנית שאני רואה אותה במציאות, אני באמת מאמין שישנו גם מסר נוסף עמוק בסדרת החלומות הזו אשמח להתייחסות מכל חברי הפורום... אהבה ואור לכולכם! זילברמן ניר

cookies10

New member
../images/Emo140.gifעניתי לך במייל

כמו שכתבתי מקודם ושוב אני אכתוב אסור לדשדש תזרום אבל ניר דע לך שמוות בחלום זה לחיות מחדש שמשהו נגמר ואתה נולד מחדש אולי מבחינה רוחנית לכבוד העידן החדש
מקוקיס10

למעלה