סידרה קצת יבשה

• פותח הנושא asmon
  • פורסם בתאריך
אה נכון *סנילית*../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

כן אבל לא כל הפרקים נגמרים ככה
אחלה סדרה

מישהו מוכן להסביר לי../images/Emo168.gif

איך פתאום היא פגשה את אלוהים? כי באותו זמן הייתי בטיול שנתי ואמרתי לאבא שלי להקליט לי והוא קם רק רבע שעה אחרי תחילת הסדרה אז יענו קראתי קצת רקע אבל לא יותר מזה... אגב אני גלעד בן 13 וחצי מקיבוץ שריד

../images/Emo141.gifברוך הבא

אני תו ואני בת 13 מכל מקום, ג'ואן פוגשת את ה' בתור בחור חמוד בגילה שפשוט בא אליה ואומר לה שהוא ה' בכבודו ובעצמו, ולאחר שהיא לא מאמינה לו הוא פשוט מפרט את תולדות משפחתה (והיא מזכירה משהו גם על הומלס שראתה באותו היום...)

חיפשתי אותך!!!

למה לא היית בצ'ט?! ומי אתה לעזעזל, כי אמרת לי שכתבתי שאני מרמת ישי, ואני לא כתבתי את זה..!! לא שזכור לי לפחות..!!!

כתבת שאת מרמת ישי לפחות../images/Emo168.gif

10 פעמים וחיכיתי לך איזה 10 דקות בצ'אט, אקיצר אם את עכשיו בפורום תגיבי לי על ההודעה הזאת ותכנסי לצ'אט המתקדם לחדר ג'ואן מארקדיה בסדר?

OrdinaryDay

New member
כל הסדרות חוזרות על עצמן../images/Emo4.gif

אתה באמת מצפה שהתסריטאי יהיה מסוגל לכתוב כל פרק משהו מקורי על אותו בסיס של סידרה? כל הסידרה כאן מבוססת על שיחות בין גו'אן לאולוהים וג'ואן עוזרת לאחרים ובלה בלה בלה.... זו הסידרה! אם יחליפו את הרעיון הבסיסי, אז בעצם זו לא תיהיה הסידרה (לא נורא, גם אני לא כ"כ הבנתי מה רציתי להגיד
) בקיצור, לא נאה לך, אף אחד לא מכריח אותך לצפות

asmon

New member
לא רציתי שישנו את העלילה

אבל אפשר לשנות את מה שמיתרחש בפרקים. לא כל פרק חייב להיות שה' מבקש ממנה לעזור למישהו. זה משעמם כזה.

היי אבל חייבים

לשנות כי אם לא זה כבר יהיה קצת משעמם, ואוליי זה לא היה צריך להיגמר שכולם כטעסים עליה, והיא בוכה, כי זה היה ממש עצוב.. ואני ממש בכיתי איתה..

OrdinaryDay

New member
אבל אם לא כל פרק אלוהים מבקש-

מג'ואן לעשות משהו, זה בעצם לא יהיה ג'ואן מארקדיה

ו...

ואם זה לא יהיה ג'ואן מארקדיה אז זה לא יהיה שווה, ואם זה לא יהיה שווה, לא יהיה לנו על מה לדבר בפורום, ויהיה לנו משעמם, וניהייה עצובים כול ימיי חיינו...

חחח

זה באמת נכון... אבל משו השתנה בפרק השלישי, וזה היה כול כך פיתאומי, כי כולם שוב ציפו לסוף טוב, והוא לא היה!!! אוף!! בכיתי עם ג'ואן...

למעלה