סידרה קצת יבשה

• פותח הנושא asmon
  • פורסם בתאריך

asmon

New member
סידרה קצת יבשה

לא יודע מה איתכם אבל הסידרה די חוזרת על עצמה כל פרק. כל פעם אלוהים אומר לה לעשות משהו שהיא לא מבינה בישביל לעזור למישהו ברקע אבא שלה עובד על משהו ואדם מיתנהג מוזר. בפרקים הראשונים כל כך נידלקתי על הסידרה, שציפיתי לה כל השבוע, אבל שמתי לב שהפעם בקושי הרגשתי שרביעי בא ולא ממש ציפיתי לערב. זה הולך להישתנות או כל הפרקים הם אותו דבר?

GuItAr2

New member
מי יודע?..

אף אחד כאן לא יכול להגיד לך איך יהיו הפרקים הבאים...אבל כדאי שתצפה אולי זה עם הזמן ישתנה...

S h a y 9 9 9

New member
הבסיס אותו בסיס כמעט כל פרק

הפרק מתחיל במשימה של אלוהים לג'ואן. לפעמים זה משימה מסובכת, לפעמים פשוטה, לפעמים נראית כמו צעד מיותר ולפעמים כמו הדבר הכי חכם לעשות גם ככה. מה שחשוב זה לא מה המשימה אלא איך ג'ואן מבצעת אותה. ולהגיד שהסידרה יבשה לפי הפרק של אתמול נשמע לי קצת מוזר... היא ריסקה לו את הפסל!!!

S h a y 9 9 9

New member
זה לא נכון...

היא לא הרסה לו את החיים. פסל אחד הרוס לא הורס את החיים. כן זה פוגע כן זה מרגיז ומכעיס. אבל הורס את החיים? ממש לא. וכמו שכבר למדנו מהסידרה הזו, אלוהים לא יבקש מג'ואן להרוס למישהו אחר את החיים...

miaka

New member
הרסה לו את החיים?

למה? היא עשתה את זה בשביל שהוא ישאר בבית ספר..

כן,

אבל מצד שני זה אחד הדברים הכי מדכאים שיש... כלומר, במובן מסוים אפשר לומר שאומנים "נותנים את הנשמה" ליצירות שלהם, וכשהורסים אותן...

היא הייתה צריכה לחשוב...

זה דיי ברור שה' לא היה מבקש, להרוס משהו, ושלא יצא מזה כלום.. וביא הייתה צריכה לחשוב שהוא יריב איתה גם ככה, ואוף!לא רציתי שהם יריבו!!!!

כן... אני לא רוצה שהם

יריבו, הם היו כול כך חמודים, ואני מה זה מקווה שהוא לא יעזוב את הבצפר שלו...כי אז הוא ינתק עם ג'ואן את הקשר.. ומה החברה השנייה שלהם מאוהבת בג'ואן והיא לסבית במקרה?!

מסכימה איתך 100%

גרייס היא לא לסבית, לפחות לפי מה שאני יודעת... היא סתם מוזרה כזאתי... נקווה שנדע בקרוב גם למה (אלא אם כן זה בגלל היהדות שלה...)

אה...

כי בפרק עם המעודדות, אז לוק התאהב בה או משו, והחבר שלו אמר לו שהיא לסבית, ולאהוב לסית זהה כמו לאהוב הומו, והוא נבהל, ושאל אותה עם היא לסבית והיא אמרה משו לא ברור...

miaka

New member
...

זה שפרידמן המפגר אמר שהיא לסבית אומר שהיא לסבית?..

סידרה מדכאת לאללה..../images/Emo4.gif

אהלן, אני חדשה דרך אגב..
אוקיי, ככה - לא אכפת לי שזה חוזר על עצמו, זה לא כזה נורא.. במרוץ לאתמול זה הרבה יותר מעצבן.. העניין הוא שכל פרק מסתיים בעצב, דיכאון והבעיות שבהן עסק הפרק בכלל לא נפתרות.. הפרקים נורא מתמשכים ולא זכור לי אפילו אחד שנגמר עם חיוך על הפנים.. בסוף כל פרק רק בא לי לבכות.. וזה מעצבן..

אני לא מסכימה איתך..../images/Emo121.gif

קודם כל, ברוכה הבאה
ו..אממ..
בפרק של אתמול באמת לא היה ממש פיתרון למה שקרה
אבל בכל הפרקים שקדמו לו דווקא היה... ורק 2 הפרקים האחרונים באמת היו עצובים ממש...כי הפרקים הראשונים יותר לא היו עצובים..
וגם הפרק של המעודדות... עם הריקוד שלה בסוף...
לא כל הפרקים נגמרים בעצב ובלי פיתרון לבעיות..

הפרק של המעודדות כן נגמר עצוב..

כשהסנובה התייחסה לזאת שנכנסה להריון בביצ'יות וג'ואן כזה נעמדה עם פרצוף עצוב.. והשיר באמת היה מצחיק..

למעלה