סידור תיקיות

alongp

New member
עוד שאלה קטנטנה

איך אני מוחק שירים מהאיפוד עצמו אם זהאפשרי בכלל!?

benler

New member
מחיקה - רק כשהוא מחובר למחשב

או לחילופין - תזרוק אותו חזק על הקיר. זה ימחוק גם את השירים המיותרים. בן

finding nemo AB

New member
אם הבנתי נכון...

אם הבנתי נכון את השאלה שלך: ברגע שאתה גורר את השירים לאיטונז (כאילו לipod דרך האיטונז) אז הוא עושה כאילו copy מהמחשב שלך ומעתיק לIpod. בiPod כשתשתמש בו כהארד-דיסק לא תצליח לראות את השירים, בגלל שהם מאוכסנים בדרך כדי לדאוג (לפחות לפי הרעיון המקורי של אפל) שלא תוכל להעתיק את השירים שלך לחבר שלך ועל ידי פעולה זאת לעבור על זכויות יוצרים... בברכה נימו

PdLrAaTgIoNnUM

New member
לא בגלל זה השירים מסודרים ככה

השירים מסודרים ככה שהנגן יוכל למצוא שירים בלי לרוץ על ההארד דיסק יותר מדי, וככה לחסוך בטרייה. זה שזה מבלבל לגמרי את סדר הקבצים ללא שימוש ב ITUNES זה רק תופעת לוואי (אמנם רצויה מבחינת APPLE, אבל עדיין תופעות לוואי).

finding nemo AB

New member
אני הבנתי את זה עדין...

שמע יש לי בבית גם dell DJ (נגן הארד-דיסק MP3). ושם אפשר להעתיק בלי בעיה מהמכשיר למחשב, ואם אתה רוצה להכניס שירים זה דרך גרירה לתוך התקייה של dell DJ. נראה לך שהם לא רוצים לחסוך סוללה? והבנתי שהזמן סוללה גם יותר חזק מהiPod. אני עדין בטוח ששמעתי (או יותר נכון קראתי בספרים על הiPod "הדברים שלא ידעת על הIpod שלך"), שזה בגלל הגנה על השירים שלא תוכל להיות אצל חבר וסתם להעתיק ממנו את השירים או לתת לו שירים...

benler

New member
עכשיו אני מבולבל

בשביל מה צריך רשימה עם כל השירים של להקה מסויימת ??? מה רע ב: music->artist->smashmouth ? בשביל מה להגדיר smart playlist ? בן

LinkTree

New member
לא צריך את זה - אתה צודק

אב לזה רק ויש לך את כל התאגים מסודרים

PdLrAaTgIoNnUM

New member
צודק

אם אין לך תגים על כל ה MP3 שלך, אתה בצרות. לי לקח יותר מיום שלם עבודה מול המחשב כדי לסדר את כל הטאגים שלי (למעלה מה 20 ג'יגה מוזיקה...) אבל זה שווה את זה כי אחרי זה ממש נוח למצוא כל שיר על האייפוד. ד"א - ממליץ לעבור לפורמט AAC. יותר איכות, תופס פחות מקום.

למעלה